Måndagslistan vecka 7

Måndagslistan vecka 7

Boken Skapande Verksamhet

Veckans bästa: Det var att jag slutade min kurs i Skapande Verksamhet och jag fick betyg A. Jag fick t.o.m omdömet av läraren att jag skulle vara stolt och det kan jag ju inget annat säga än att det måste få vara veckans bästa. Får man det utan att det framställs som jag skryter ?

Veckans godaste: Det måste man väl få säga var tårtan på Bellis kompis 8 års kalas. Jag var inte där och åt den ej själv, men den såg otroligt god ut

Tårta på Bellis kompis 8 års kalas

Veckans tips: Att våra semesterplaner är att åka till Öland i sommar, vi hoppas och tror på det. Öland är ju en plats som kan kännas som utlandskänsla om man bara får rätt väder där så att säga – Öland lockar i sommar

Veckans mest lästa: Det var mitt blogginlägg där jag skrev om i fall att Lyckoviken är så bra som det framställs. Jag skrev rubriken – Håller Lyckoviken måttet och det lockade många besökare att läsa och tycka till om det.

Veckans jobbigaste: Att vi i lördagskväll sent uppmärksammar att vi har fått vattenläckage i köket och inser att det är rätt stor mängd vatten under vårt laminatgolv i köket – Vattenskada i kök. Dessutom var ju även ett jobbigt moment att jag har dragit på mig urinvägsinfektion och att jag haft högre feber och mycket ömt i rygg och mensmagen – Det ömmar och svider

Veckans favorit: Det blogginlägg där jag skrev om Fungerar fortfarande Lava Art lika bra? Jag satt samman ett blogginlägg där jag skrev om mina rutiner när jag gör en make-up till ansiktet. Det uppskattades av fler bloggare och jag tycker dessutom det är roligt att kunna skriva om produkter som en uppföljning när man använt dem ett tag.

Sminkrutiner för ansiktet

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Måndagslistan vecka 7

 1. Jag tycker absolut att du får berätta om omdömet och vara glad, ser inget skrytigt i det. Trist med vattenläckan, hoppas att det inte blir alltför kostsamt för er. Öland är fint, vi hoppas dock på att kunna åka till Gotland i sommar igen.

  Gilla

  1. Va kul ATG det har gått bra i kursen då är det ju välförtjänt att åka till Öland i sommar 🙂 grattis till henne o tårtan såg god ut 🙂

   Gilla

 2. har du varit hos doktorn med din uvf? alla metoder jag skrev om är ju super så testa även det krya på
  nä jag kan inte kommentera eftersom jag oftast är inne på en annan mailadress på datorn för annars kan ja inte skriva hos dem . suck
  den mail är selma.weberskold@gmail.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s