Det ömmar och svider!

Jag har valt att sudda ut flickans namn på tårtan (ni får därför tänka er att det står ett namn med) då jag inte vill avslöja det för mycket då det är känsligt, bilderna får jag använda.
Fotograf Alaa!

Hej

God eftermiddag på er, här är jag lite vissen och Bellis istället jätteglad och nöjd. Bellis har varit på sin klasskompis 8 års-kalas idag. De hade bokat en pizzeria i några timmar och dukat det fint där. Jag var inte med, det var pappa som hämta och lämna henne idag. De hade fått typ som pizzabuffé där de fick välja vad de ville ha, sedan kom den där tjusiga tårtan fram efteråt. Samt såklart som alltid på barnkalas med dans/disco, fiskdamm, toppenbra kalas och alla barn var jättenöjda. Fått många fina bilder och videoklipp från kalaset. Bellis och pappa var även innan och köpte fina presenter. Bellis satt såklart bredvid sin fina kompis L, de är alltid med varandra. Han ser lite sur ut på bilden, men det är han inte. Bellis är så lik mig som barn på den bilden där hon sitter med L att jag faktiskt hajade till,

Det ömmar och svider!

Jag då, jo jag är vissen, mår som en påse skit rent ut sagt. Har ont i ryggen, snippan, och mensmagen samt det svider då jag kissar. Har även feber och frossa av och på. Jag har således åkt på urinvägsinfektion och nej det behöver jag inte ta covid-test för. Jag ska ringa vårdcentralen på måndag morgon om det inte blivit bättre. Jag tänker inte åka sätta mig på akuten nu dessa tider där det är en massa baskelusker. Har haft det här förut så känner igen det. Då hade gått lite längre den gången så jag fått njurbäckeninflammation, då skrev de ut antibiotika åt mig just för att de hörde på alla symptom att det var det. Ja blir det akut mycket sämre måste jag ju åka till akuten såklart.

Hur tillbringar ni er lördag och har ni haft urinvägsinfektion någon gång?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Det ömmar och svider!

 1. […] Veckans jobbigaste: Att vi i lördagskväll sent uppmärksammar att vi har fått vattenläckage i köket och inser att det är rätt stor mängd vatten under vårt laminatgolv i köket – Vattenskada i kök. Dessutom var ju även ett jobbigt moment att jag har dragit på mig urinvägsinfektion och att jag haft högre feber och mycket ömt i rygg och mensmagen – Det ömmar och svider […]

  Gilla

 2. ej men åhh det är så hemskt gud va ont det gör . men snälla vännen vänta inte. kontakta nån doktor.se app eller ring 1177 det är farligt o kan gå upp injurarna o Det vill du inte va med om . så snälla vänta inte ❤
  skickar massvis me krya kramar . drick massa citron tranbär. låter kanske sådär men filmjölk o det kan du även ta på snippan så du får mindre svidande. allt som är surt är bra
  gud så söt hon är hon växer o blri så stor tös verkligen kram fina

  Gilla

 3. Kul för Bellis att gå på pizza kalas 🎉🍕 till sin bäst killkompis 😀. Vad bra att alla hade det trevligt.

  Tråkigt då för dig att ha dina besvär 😕❤️. Är det urinvägsinfektion så går det ju över fort efter man fått i sig penselin.

  Vi har en chill lördag här. Jag har sett skidor på tv. Vi har varit till Ica Maxi & städat ur lådor i köket.
  Ikväll mello 🎉🎶🎤✨😃👏🏻för min del.

  Jag har haft urinvägsinfektion. För några år sen. En vecka på sommaren. Veckan innan så hade jag umgåtts med sambon. Då hade vi distansförhållande. Vi bada en del & hade sex. Så då är det lätt att få det 🙂.

  Krya på dig! Ta hand om dig❣️

  Gilla

 4. Hoppas det bättrar sig snabbt, är ju så jobbigt med UVI.
  Är det verkligen någon som sagt att du behöver ta covidtest för det? Låter mycket märkligt i så fall ….

  Ha en trevlig kväll 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s