Mamman sugen att åka?!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Hej på er,

I morse efter att jag sagt hej då till Bellis och lämnat vår åkmadrass där man får ställa dem som man har med sig hemifrån så ser jag att backen de åker på var bara rena rama ishalkan, stenhård med bara massa uppkörd is. Jag smsade fröken och skrev det och hon sa då att hon skulle ta upp med barnen idag att det är för mycket risker med att åka där. Jag valde då att ta med hennes madrass hem igen, det känns dock som om det skulle vara mitt fel om hon ramlar och slår sig annars. Alltså det måste sett bra roligt ut eftersom jag tog en promenad hem från hennes skola att jag som vuxen kom och bar på en åkmadrass. De trodde väl att jag skulle ta ett par turer i backen på morgonkvisten. Ja lite pinsamt var det allt , men vad gör man inte för sin dotter. Bellis berättade sedan att de hade inte fått åka där idag för skolan och igår hade en tjej gjort illa armen rejält där. När jag hämtade Bellis också på eftermiddagen så såg jag att de inte tagit ut pulkor och åkmadrass idag.

Idag har jag haft muntliga slutsamtalet med läraren och jag fick veta att jag fick betyg A så nöjd. Dock känner jag att denna kurs jag läser nu är en större utmaning, den är ganska svår. Jag känner att jag kommer inte få A i denna kurs, men hoppas att det ska gå bra i alla fall. Syftet är inte att sträva efter bara A heller, det är är inte rimligt att tro det. Idag har jag dragit med öm nacke och huvudvärk hela dagen, något jobbigt. Får be BQ massera min nacke när han kommer hem och så har jag tagit värktabletter nu.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

33 reaktioner till “Mamman sugen att åka?!

 1. Grattis!!! Va roligt att höra. Det gjorde du jätte bra 😉

  Jätte bra att du sa till om backen. Är bättre att de är försiktiga än att det blir massa med olyckor. Isar kan vara otäcka att slå sig på.

  Nej!!!! Erkänn nu 😉 klart du stannade vid en backe och åkte lite. Hihihi!!!

  Gilla

 2. Bra att du valde att ta hem den igen, man ska ju inte åka på is. Livsfarligt ju! Har själv ramlat en gång och slagit i skallen, för vi var dumma nog för att inse att vi inte kom upp för den isiga backen. Men, det gick ganska bra ändå. Bara en bula! Hoppas det är bra annars med dig. ❤

  Gilla

 3. Tycker de borde tänkt på isen innan de låter barnen ens få åka dör men istället ska du behöva ringa dem o säga till

  Gilla

 4. Grattis! Det är iskana överallt ute nu, jag har precis bytt till gympaskor när vi är ute och går – men får nog byta till andra igen. Det ska komma regn och plusgrader, då kanske en del av isen försvinner snabbt.

  Gilla

 5. Grattis till ditt fina betyg 🙂 Ja det såg nog lite skojigt ut när du kom gående med madrassen:) Men vad gör man inte för sitt barn bra att du ringde till fröken och sa till om att det bara var en is backe så att dom inte slår sej ❤

  Gilla

 6. Vilken tur att skolan hade sagt nej för att åka pulka. Annars hade ju Bellis letat efter sin madrass & blivit arg på dig. Kan tänka mig att det var några nervösa timmar innan du möte henne🙂
  Jag håller verkligen tummarna att du får ett A på din kurs ✊✊✊✊❤️
  Fy för nack besvär. Hoppas att BQ kunde fixa det.
  Hoppas att du får en bra fredag❣️ Kram🤗

  Gilla

 7. Grymt jobbat på kursen. Betyget är inte det viktigaste, men det sporrar i framtida uppgifter. Tror på dig och det kommer gå bra framöver också.

  Gilla

 8. Det är ju bra att de inte lät barnen åka i backen när det är ishallar, det händer ju så lätt att de skadar sig.
  Bra jobbat – du måste vara riktigt glad över ditt A
  Hoppas värken i nacken går över snart 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.