Håller Lyckoviken måttet?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

God lunch på er får man säga, jag sitter här och dricker shake samtidigt som jag landar efter ha läst skolboken nu i förmiddag. Det är ganska tungt ämne denna gång, det handlar om fritiden och idrottens historia och man ska komma ihåg så många datum och kända personligheter osv. Det brukar ändå alltid gå bra i slutändan, det får man tro och hoppas. Det är ändå intressant såklart, det är viktig del i själva utbildningen. BQ sitter i ett annat rum och jobbar och har även svurit här ett par gånger för han tyckt datorn inte samarbetar som han vill. Det gäller att ha tålamod älskling, fniss Jag lyssnar på The Ark och just nu lyssnar jag på den låt som jag tycker är bäst med dem, det är ⇛ The Ark – Prayer for the weekend

Håller Lyckoviken måttet?

Igår kikade vi på nya avsnittet ⇛ Lyckoviken på Viaplay, det går även på 3:an på tisdagar och jag måste säga det håller inte alltid måttet. Jag vill ändå titta eftersom att man tittade på säsong 1 (som för den delen var bättre) och man vill se hur allt slutar. Det är inte alltid så bra, det får nog högst 3 av 5 från mig. Då får istället ⇛ Tunna Blå Linjen 5 av 5 från mig, där ser man skillnaderna. Det är så hoppigt fram och tillbaka manuset i Lyckoviken tycker jag. Det skulle gå göra 1 avsnitt av vad det handlat om i 3 avsnitt typ. Tycker vissa dialoger och handlingar inte behöver vara med de gör inget nytta för handlingen alls, det hade man kunnat kortat ner och då tror jag faktiskt att det blivit bättre. Vem är mördaren och hur gick det till tror du?! BQ och jag har förmodligen listat ut vem det är och är det av förmodan ändå inte är så får vi göra lång näsa till oss då. Det ändras ju hela tiden, men igår så sa vi det båda två typ samtidigt att det är hen som är mördaren, det är så förutsägbart enligt oss. Samt annan grej, karaktären som är med nu som spelar Madeleine som det handlade hela första säsongen om att hon mördats, nu är hon tillbaka och är jättemärklig person. Jag tycker hon är otroligt dryg och störig, jag tycker inte hon spelar särskilt bra. Då spelar ju t.o.m Maritn Stenmark bättre som inte är skådis alls egentligen. Likaså där är det hoppigt fram och tillbaka mellan honom och Johanna och mellan honom och Pernilla. BQ och jag sa båda två i går att vi egentligen vill se klart serien för vi hoppas att det blir Johanna och Daniel, det är därför vi tittar, mördaren har vi nog redan listat ut som sagt.

➤ Vad tycker ni som sett serien? har ni någon favoritserie som ni kikar på nu?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

40 reaktioner till “Håller Lyckoviken måttet?

 1. Lyckoviken har jag sett reklam för, men inte sett på, jag läste lite och tyckte inte det var något för mej, men nu blir jag förstås nyfiken, haha.
  Jag tittade på Familjen Bridgerton, den gillade jag, lite lagom romantik och intriger. Nu väntar jag ivrigt på säsong två, som inte ens är inspelad ännu. Blå Linjen ser jag, men behövde ge den två avsnitt innan jag tyckte den var sevärd. Annars är jag inte direkt någon som tittar på film eller serier.
  Vad är det du pluggar till? Jag har en del liknande böcker då träning, kost och hälsan är ett av mina intressen.

  Gilla

 2. Vad intressant ämne ni läser om fritid och idrotten 😀 brukar det inte alltid vara så att första seså gen är alltid bäst

  Gilla

 3. Har missat bägge serierna , började titta på lyckoviken men tyckte inte om den men kanske ska ge den en chans 🤪Duktig du är som pluggar heja ❣️

  Gilla

 4. Jag har inte följt den alls faktiskt. Däremot är jag nyfiken på tunna blå linjen. Inser att jag ser väldigt lite på serier. Min man däremot vill se vartenda antikprogram, bakprogram och mästerkockprogram som bara går att se,

  Gilla

 5. Har aldrig sett lyckoviken helt ärligt talat 🙂 vet inte men aldrig riktigt fastnat för den men när man väl ser något man gillar så fastnar man framför de o kan inte sluta titta, finns dock serier som kan spåra o man tappar ”det” o vill egentligen inte fortsätta titta men man gör de liksom ändå 🤔😊

  Gilla

 6. Har inte kollat på serien men det är ju inte så kul när man hinner lista ut saker innan filmen eller serien är slut. Får se då om ni har rätt när det kommer så långt 🙂

  Gilla

 7. Kollar också på Lyckoviken, även om jag inte tycker att den är jättebra. Kan inte låta bli 🙂 Tycker att vissa skådisar är jättedåliga, eller så är det karaktärerna. Vissa delar känns så himla B – som i säsong 1 när Stenmark var en hel helg hemma hos Johanna, stod med sin bil utanför, så att alla kunde se i det där lilla samhället.

  Gilla

  1. Ja men ellerhur, det är så mycket sådant som gör att det blir dåligt =D Likaså tycker jag vissa spelar riktiskt dåligt, några jag tycker inte spelar bra alls är Madde, Pernilla, Han som är själva ägaren på Balders eller vad det heter. Samt så spelar inte dottern Vanessa bra heller, det är rikgit B som du säger

   Gilla

 8. Tittar faktiskt inte på någon serie alls, såg ett avsnitt av tunna blå linjen eftersom alla tycker den är så bra men jag blev så irriterad på beteendet hos speciellt en kvinnlig polis att jag höll på att krevera, så nä…det blir inte mycket serier för mig….The Ark är riktigt bra

  Gilla

 9. Trist när man sett en säsong av en serie och längtar efter den andra och den inte håller måttet. Jag har inte sett serien, men har hört att första säsongen var bra.

  Gilla

 10. Jag ser också för att jag vill veta vem som är mördaren. Jag tror jag vet vem det är men skulle gärna vilja veta vem du tror att det är. Du kan ju skriva till mig på messenger. Skådespelet har såklart med att önska men så dåligt tycker jag inte att det är ändå. Har sett värre.

  Gilla

 11. Namn och datum brukar bli till ett vir var när det inte gäller familj och vänner så klart.

  Om du vill göra det lite lättare undermedvetet så youtuba fram ett klipp var om de olika personerna så du får stadig bild utav dem och hör någon annan säga datumet. Hjärnan tar in mycket runt om som man inte tänker på när man tittar på något.

  Tidigare kurser har gått så fint för dig så jag tror starkt på att du klarar denna också ❤

  Har inte hunnit sett Lyckoviken ännu. Varken första eller andra säsongen. Det går så i vågor att kunna se på något om kvällarna. Men tar igen serier när tillfälle ges 😉

  Gilla

  1. Ja jag brukar göra så, så håller med dig, man får annan syn på saker och ting. Man behöver jämföra annat än det som boken och skolläånkarna säger. Ja vissa serier har man nästan dissat sedan ser man dem sen i alla falll =D

   Gilla

 12. Jag har sett några avsnitt av Lyckoviken första säsongen men jag tyckte inte den var särskilt bra. Tunna blå linjen måste jag kolla upp, den har jag inte hört talas om förut ) Kram

  Gilla

 13. Hehe….lite kul med din man 😂. Det är ofta som teknik inte samarbetar 😅.

  Jag är så dålig på att genomskåda vem som är mördaren 😆. Jag tycker Lyckoviken är bra. Jag tittar lite för att Martin Stenmark är med 😊.
  Men jag håller med att han är velig med Johanna & Pillan. Bestäm dig!

  Jag ser nu på OUTLANDER. Den är grymt bra serie. Tyvärr är inne på sista säsongen nu. Men får hitta ny serie sen 🙂

  Kram❣️

  Gilla

 14. Det är många serier som jag har missat och vill inte fastna i något just nu. Men blev ändå lite nyfiken. Kramis ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.