Fungerar Lava Art fortfarande lika bra?

Hej

Jag tänkte ta liten sovmorgon idag och sedan börja läsa i skolboken som sig bör. Jag kunde däremot inte komma in i en bra sömn. Jag slumra någon minut då och då. Jag vaknar gång på gång att BQ,s jobbtelefon ringer och att han pratar, samt han pratar ganska högt också. När han väl lagt på så ska jag försöka sova igen och det gick inge vidare så jag gav upp helt enkelt. Nu sitter jag här och ska skriva klart detta blogginlägg tänkte jag för att sedan sjunka in i skolboken. Tänkte spela lite musik också som en uppladdning, men det vill inte heller fungerar Spotify bara laggar och segar.

➟ Idag är det fettisdagen, ska ni äta någon semla? Jag saknar pappas semlor, önskar jag fick äta dem idag. Pappa gör så goda semlor. Han gör säkert så mamma och han får idag, men trist att pandemin gör så jag inte får smaka dem i år heller.

Fungerar Lava Art fortfarande lika bra?!

Jag har fått förfrågan vid flera tillfällen sedan jag skrev ett inlägg om det ⇛ Är Lava Art så bra som de säger? Jag har använt det nu sedan i somras och jag måste säga JA det är lika bra som de säger. Jag känner att jag får snygg lyster i ansiktet och det känns inte som man är igentäppt som man annars brukar kunna känna på vissa andra Foundation. Jag tycker min hud också blir bättre, den får ett annat lyster. Jag kan varmt rekommendera LAVA ART och jag skriver endast om dessa för jag tycker deras produkter är så bra. Jag har födelsemärken som förvisso är ganska transparenta och inte syns så mycket egentligen kanske annat än att de sticker upp någon liten uns. Jag dock stör mig väldigt mycket på dem och med andra Foundation jag testat har jag tyckt att de framhävs än mer istället. Med den här Foundation tycker jag att den täcker så bra det kan bli och jag känner att jag kan dölja dem bra och mina röda pigmenteringar försvinner också.

Här har jag precis sminkat mig med momenten nedan och det är inte redigerat utan no filter

Jag använder dessa steg för att få en snygg makeup i ansiktet

Lumene Primer – Där har jag olika varianter så därför får ni länk till dem alla

Lava Art Matte Compact Cushion 21 C – Här duttar jag ett lager med en speciell svamp de har som jag täcker över hela ansiktet.

Isa Dora Velvet Touch Ultra Cover Compact Powder 62 varm Vanilla – Det lägger jag som en extra finish efter Lava Art foundation för att få en täckande snygg mat look.

Isa Dora Perfect blush Dusty Rose 62 – Ett rouge jag haft i många år som ger snygg look på kinderna

Lava Art Perfect Stay Finish – Bästa fixeringspuder jag någonsin använt måste jag säga. Makeupen jämnas ut och man får snygg täckande look som ser naturlig ut.

NYX Matte Finish Fini Mat setting spray – Toppen att avsluta makeup med för att få det att sitta längre

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

41 reaktioner till “Fungerar Lava Art fortfarande lika bra?

 1. […] Jag har använt flera stycken och den Sämsta foundation på mig var ⇛ Loréal True Match. Den blev flackig, alla porer syntes och den täckte inte utan man ser fläckig ut och det lossade snabbt under dagen. Det som sedan var kvar det var det som fäst sig i porer, ögonskarvar och andra linjer. Det såg bara illa ut. Bästa foundation är utan tvekan Lava Art och det har jag skrivit om innan här ⇛ Är lava Art fortfarande lika bra? […]

  Gilla

 2. Här är det nog tvärtom. Det är jag som väcker mannen då jag är mer morgonpigg. Idag tog jag mig en ”sovmorgon” Vaknade ju halv sju vilket aldrig händer.

  Gilla

 3. Jag sov också risigt alltså som du somna en stund vakna osv o så höll de på så va helt död med mitt snoozande sen tänkte skit samma jag ska sova hela dagen tills jag är utvilad även om jag vaknar kl 19 hahah men nä jag tvinga mig upp. Hatar att sova så där dåligt 😦 hela jag blir påverkad! Hoppas att du sover bättre inatt fina du

  Gilla

 4. Att starta dagen utan nån bra rytm kan vara förödande, så trist när allt krånglar men jag hoppas du fick ett bra slog i pluggandet och resten av dagen i alla fall. Kul med ett märke som man verkligen gillar, som funkar bra för en. Nyfiken på märket, aldrig hört talas om det innan så nå måste jag spana in det

  Gilla

 5. Det är så typiskt när man ska ta en efterlängtad sovmorgon att något alltid stör. Nackdelen numera att många sitter hemma och det blir inte mycket utrymme för egentid.
  Här uteblev semlorna idag då ingen här gillar semlor.

  Gilla

  1. Ja det är lite snattrigt med telefon och att jag känner att mitt space är lite rubbat eller vad man ska säga då vi båda är hemma. Dock kan jag stänga in mig, men ändå blir det en känsla att man stör varandra ändå, fastän det går bra

   Gilla

 6. Tråkigt att du inte kunde somna in riktigt i gen efter att han pratat i telefon: låter ju som en kanon grej att det inte täpper i gen porena 🙂

  Gilla

 7. Drygt att du inte kunde ta sovmorgon. Hoppas att du får ta det en annan dag 😊

  Ja, jag ska äta semla idag. Vanilj blir det. Då jag inte gillar mandelmassan. Så synd att du inte får äta din pappas.

  Så bra att du har hittat ditt märke för hudprodukter 😊.

  Kram❣️

  Gilla

 8. Tråkigt med sömnen men ja, så är det ibland.
  Jag hoppas allt att få en semla lite senare, älskar semlor!!
  Har läst mycket om det men aldrig testat själv faktiskt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.