Måndagslistan vecka 6

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Måndagslistan vecka 6!

Veckans bästa: Att det varit strålande solsken hela helgen och så även veckostarten. Vackert väder ger en sådan härlig energi. Samt även att Bellis äntligen fick sin efterlängtade åkmadrass som hon varit så ivrig på ⇛ Utflykt med mamma i backen

Veckans godaste: maten vi åt igår på alla hjärtans dag på Rembostugan ⇛ Det var som en förförelse . Ja maten var verkligen så god. Det var t.o.m så att jag var så ivrig att hugga in att jag missade att fotografera min mat.

Maten som BQ åt, jag åt Entrecote

Veckans mest lästa: Inlägget om ⇛ Lattitud 57 Oskarshamn där jag skriver om festivalen. Dessutom har jag två blogginlägg som hela tiden ligger och puttrar högt upp i min statistik som alltid finns med där och det är mitt första skrivna inlägg om festivalen ⇛ Lattitude Oskarshamn samt inlägget om Lava Art ⇛ Är Lava Art så bra som de säger

Veckans tips: Den fina röda negligen från Bonprix som var så vacker och elegant ⇛ Polkagris och förföriskt. Det var verkligen så elegant och fint på och jag känner mig jättefin i den. Visst det är väldigt sensuellt och det är endast för partnern att se. Bellis får inte se på eftersom det är så transparant vid brösten. Det är ju trots allt ett syfte att det är för att vara sexig och sensuell för sin partner .

Veckans jobbigaste: Att min nagel gick sönder vid två tillfällen och fick gå göra om vid två tillfällen ⇛ Nu vart det två plommon. Något frustrerande att det råkade bli två olika färger på de plommonfärgade naglarna. Nu dock då det gått ett par dagar så ser inte jag skillnaden på dem heller som ni skrev i kommentarerna att man inte gör

Veckans favorit: Att bli utbjuden på middag tillsammans med mina älsklingar

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

28 reaktioner till “Måndagslistan vecka 6

 1. Låter som om du fick en fin vecka 6! Trist att två naglar gick sönder, men skönt att du fick det fixat snabbt, trots att det blev en annan färg 😀
  Hoppas att du får en fin vecka 7 även! ❤

  Gilla

 2. Så kul för Bellis att madrassen har kommit. Så hon kan åka massor på den på sitt sportlov.

  Jag förstår att du glömde att ta foto på maten eftersom du bara ville hugga in 😊.

  Jättefint nattlinne. Sover
  du i det?

  Så mysigt att gå ut & äta med sina älsklingar 💕😊 Fint foto på dig & Bellis.

  Kram❣️

  Gilla

 3. Så skönt att solen lyst hela helgen, vi hade också massa sol och var ute i massor med, så skönt för kropp och själ. Trist att nageln gick av, men färgen är så fin, jag har aldrig blandat färger men sett många som blandar och det är så fint.

  Gilla

 4. Men vad kul att madrassen kom så fort ändå det är ju så roligt att åka på vintern:) härligt att bli utbjuden på middag med 🙂

  Gilla

 5. Härligt när du listar upp och berättar lite om det som varit. Kan förstå att Bellis blev glad att åkmadrassen kom, här har det snöat en del igårkväll och inatt så det har faktiskt lagt sig 😍

  Gilla

 6. Härligt med de här listorna tycker jag och bra att lära sig att se tillbaka på sådant som var bra och sådant som var mindre bra. Intressant med de inläggen som alltid finns med på listan över mest lästa – konstaterar att rubrikerna är sådana som folk kan tänkas googla på så att de därigenom hittar ditt inlägg. Så då ser man värdet av vilken rubrik man sätter 🙂

  Gilla

 7. Låter som en riktigt bra vecka! Jag glömmer ofta fota maten när jag är på restaurang för jag blir så sugen på att äta direkt 😊
  Skönt att det jobbigaste med veckan var att nacken bröts av två gånger

  Gilla

 8. Kul att madrassen kom så pass fort. Med en nagel som det jobbigaste låter det som att du haft en väldigt bra vecka 🙂

  Gilla

 9. Men så härligt när maten är så god att man glömmer att fotografera 🙂 Vi får inte glömma bort att ibland bara njuta och inte tänka på blogginnehåll, vilket du ju verkar ha gjort!
  Blir också lite nyfiken på om du fortfarande använder Lava Art och är nöjd?

  Gilla

 10. Negligén va så snygg 🙂 älskar rött på underkläder alltså 😀
  Åhh sol ja, de har vi också haft – det är sååå skönt 🙂 plus vi har haft -3 idag kändes typ som vår 😀

  Gilla

 11. Åh vad kul att hon fått en åk madrass – kidsen älskar ju att åka på vintern. Och vad gött att du blev utbjuden på middag. Din mans mat såg riktigt god ut.
  Hoppas din vecka blir riktigt bra nu

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s