Det var som en förförelse!

Tack älskling för allt fint och tack för blombuketten, PUSS!
Notera att hon valt en tröja med hjärtan på gullpölan!
Måste ju ge cred för kommun som pyntat vår stadsrondell så fin! Såklart matchar vi ljusen med kuddarna. Såg detta på en instagram jag följer att det är trendigt att ha olikfärgade ljus i ljustakar.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Ny vecka, nya tag och ny kurs i utbildningen startar för mig idag. Denna vecka är mest att jag ska läsa de delar, kapitel i boken som krävs. Jag ska bli klar med första uppgiften den 28:e februari. Har inte hunnit satt mig in så mycket ännu, men verkar vara en rolig kurs detta med. Kursen heter ⇛ Fritids- och idrottskunskap. På torsdag ska jag även ha slutsamtalet med läraren där vi diskuterar föregående kurs och sedan sätter läraren slutbetyget sedan. Jag fick i alla fall mitt prov tillbaka och rättat från förra veckan som jag satt med i onsdags i 3 h och jag fick det betyget jag hade hoppats på.

Det var som en förförelse!

Jag fick litesovmorgon igår och när jag vaknat och kom ut från sovrummet så hade Bellis och BQ tänt upp ljus lite här och var i hela lägenheten och Bellis hade fått bestämma vilka också. Ja ”harkel” hon hade bestämt att sådana ljus som jag inte vill tända som är prydnandsljus också skulle tändas, men jag eta inte säga något. När det var lunch sedan så bjöd de ut mig på ett fint matsälle en bit utanför stan som heter ⇛ Rembostugan. De har toppklass på sin matmeny och dessertmeny där. Bellis beställde köttbullar och potatismos och alltså potatismoset var så gott, hur gör det liksom. Jag beställde entrecóte och BQ röding. Vi var helt hänförda så gott. Bellis hade sett notis om att de hade något som hette vulkan med vit chocklad och den ville ju hon såklart ha och det fick hon. De hade bestämt att vi skulle gå all in och ha en jättemysig alla hjärtans dag middag med mat och dessert. Jag beställde en chokladterte och ja jag skriver det också det var som en förförelse att äta den, så himmelskt god. Vi fick smaka på Bellis chokladvulkan med och den var så god. Hon älskade den

Firar vi alla hjärtans dag eller förlovningsdag?

Bellis tyckte det var jätteroligt att det var alla hjärtans dag igår, hon ska få tycka det också. Hon gick ”all in” kan man säga. Jag förstår att inte alla gillar den dagen och det finns många olika anledningar varför man inte gillar den dagen. Det kan bero på för man är ensam och singel, kanske man är olyckligt singel och inte vill vara ensam efter ett uppbrott, för att man tycker det är ett reklamjippo osv. Det är många åsikter kring det. Jag kan tycka att sådana här dagar ska få vara för barnen. Barnen behöver få lite extra och känna att någon dag kan man göra det lite extra på. Hur vi vuxna tänker sedan behöver vi inte göra så stor apparat av. Tycker vi vuxna också ska fira lite extra emellanåt också och stanna upp och ta tillvara på stunderna, det behöver man. BQ och jag firar väl extra på alla hjärtans dag just för att det är vår förlovningsdag. I går var det alltså 20 år sedan vi förlovade oss. I sommar är det 21 år sedan vi träffades. Att fira extra att man firar 20 årig förlovningsdag gör jag gärna även så om det är på alla hjärtans dag eller på julafton, spelar ingen roll. Ibland kan jag tycka att man gnäller för mycket, ta det lättsamt det är inte så stor grej. Vi kan väl visa varandra uppskattning när vi vill, men ta tillvara på tillfällena.

BQ och jag firade kvällen sedan med varsitt glas vin och kikade på ⇛ tunna blå linjen sedan var det natti natti

➟ Hur känner du för alla hjärtans dag och varför?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Det var som en förförelse!

 1. Ett jätte grattis i efterskott!!! 20 år är något att fira lite extra ❤

  Vilken härlig dag ni fick tillsammans allihopa. Går inte att få bättre firande än så.

  Och va gott det såg ut. Har aldrig testat en choklad vulkan så blev väldigt frestad 😉

  Gilla

 2. Vi firar dagen vi träffades och försöker faktiskt även komma ihåg just det datumet varje månad. Sedan firar vi självklart förlovningsdagen, som är samma som bröllopsdagen med ett år mellan – den firas stort. Min man räknar ibland ut hur många dagar vi varit tillsammans, varit förlovade eller gifta eller något annat – så firar vi det också. Men vi firar INTE Alla Hjärtans Dag, för den dagen har ju någon annan bestämt 🙂

  Gilla

 3. Tillhör dem som tycker att allt som går att fira ska firas. Då blir vardagen lite roligare, sen är väl alla ♡dag som singel kanske inte det roligaste men som tur är kan man ju fira ändå, vänskap tex 🙂
  Tycker nog att även vi vuxna kan fira lite och inte ”bara för barnen”, vi vuxna kan med behöva lite extra ”guldkant” ibland.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.