Lattitud 57 Oskarshamn

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Giorgio Armani – Si Passione EdPGiorgio Armani – Si, EdPGiorgio Armani – Beacuse it´s YouGiorgio Armani – Code for Women

Hej

I veckan då jag letade efter något i en av våra lådor där vi har lite allt möjligt så hittade jag denna förpackning med parfym från Giorgio Armani. De luktar jättegott allihopa, min favorit är den röda flaskan. Jag fick denna presentförpackning i julklapp från svärmor för något år sedan och jag hade glömt bort den faktiskt. Nu behöver jag inte köpa ny parfym på ett tag. Superkul att få dofta nya dofter igen. Man ska ha på dem typ flera timmar innan man tänkt ha på sig plagget för det luktar starkt innan det torkat in och dunstat av. Det brukar göra så på de mindre flaskorna som inte har sprayfunktion.

Oskarshamn och Lattitud – The Ark!

Hör dök visst jag upp också, samt nu i verkligheten också hoppas jag !

I sommar som det verkar ska det ju bli av att festivalen ⇛ Latitud 57 i Oskarshamn. Vi hade ju tänkt gå på den i somras, men den vart så såklart inställt som sig bör också på grund av pandemin. Det är jättemäktigt att gå på konsert där vid hamnen. Jag har ju varit på deras hamnfestival flera gånger och de tar dit bra artister också. De har även en mindre scen där mindre och lokala band uppträder och det brukar vara bra det också. En killkompis till mig när jag bodde hemma spelade i ett lokalt band som de döpt till The Parvenue de blev lite kända just för festivalen. I år kommer ⇛ Smith & Thell som vi redan sett men vill gärna se igen. Samt så kommer mina favoriter genom tiderna ⇛ The ARK och dem vill jag så gärna se. Ola Salo är en jättefin man och han är så bra låtskrivare och sångare. The Ark har grymt mycket bra låtmaterial. Jag önskar så att man kommer iväg dit, hoppas hoppas hoppas. En rolig grej, sökte Lattitud Oskarshamn på google och då kommer min blogg upp som tredje källa med blogginlägget ⇛ Lattitud i Oskarshamn. Lite kul faktiskt.

I slutet av augusti ska jag och min kompis Madde till Dalhalla och se The Sounds, ⇛ The Hives & Mando Diao, det kan nog bli supercoolt. Ja nu ser vi hur allt ter sig och visst vi har en rådande pandemi såklart. Trots allt om konserterna blir av, varför ska man inte gå då? Man är vaccinerad, man håller sig till reglerna och man är utomhus? Man går inte dit om man är sjuk?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

43 reaktioner till “Lattitud 57 Oskarshamn

 1. The Ark är ju riktigt bra håller med dig att Ola salo sjunger så bra. Hoppas du kommer iväg på lite konserter i sommar. Parfymer är så kul att ha hemma, kul att du hittade några 🙂

  Gilla

 2. Vad roligt att du hittade saker som du har glömt bort att du hade 🙂 Det blir ju nästan som en ny liten present 🙂

  Gilla

 3. Härligt med nya parfymer. Jag älskar parfymer!
  Så mysigt det lät med konserter i hamnen. Du fick mig att längta efter bara ben, solglasögon, solens varma strålar mot huden och vänner.

  Gilla

 4. Härligt när man hittar sådana skatter i lådan.
  Hoppas verkligen man kan få njuta av härliga evenemang i sommar. Känns som att det borde gå att hitta en säker lösning så att livet kan bli lite mer normalt igen

  Gilla

 5. Härligt med nya parfymer – man fastnar lätt i gamla spår och köper det man är säker på.
  Ja, man längtar verkligen efter att gå på konsert – jag vill gärna se smith &Thell och the Ark – så bra!!! Vi får hålla tummarna för att alla som kan verkligen vaccinerar sig och vi får kontroll över pandemin.

  Gilla

  1. Ja ellerhur jag som har rensat ur och använt upp många parfymer nu hade faktiskt bara en flaska kvar som jag kört med. Så hittade jag dessa, nu fick jag helt plötsligt 5 st. Samt jaaaa vill se dem mer än gärna.

   Gilla

 6. Håller tummarna att sommaren blir mer normal i år, men har också hört att de kan dra ut till hösten. men hade inte the ark splitrast, eller är de tillbaka igen?

  Gilla

 7. Sådana småflaskor är super tycker jag. Kul att kunna variera sig lite. Som jag längtar till allt sådant med festivaler, kunna gå på shower osv igen. Vi var och såg Ola Salo på rondo för nåt år sen. Grym show, och grym artist

  Gilla

 8. Det vore ju kul om konserter och så kom igång i år, om restriktionerna följs och folk är vaccinerade så känns det ju som att det borde funka.
  Använder väldigt sällan parfym men det är alltid bra att ha lite hemma ifall man får feeling

  Gilla

 9. Jag undrar om reglerna för sammankomster har ändrats tills dess? Jag hörde september tidigast, men hoppas jag har fel – för jag måste verkligen ha loppis och bli av med grejer 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.