Nu vart det två plommon!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Igår var ju jag tillbaka för att en nagel hade gått sönder och skavt av lacket på ena plommonlila färgen. I går när jag lagade mat så såg jag att det lossat och gnagts av igen på samma ställe och ännu mer trots att jag varit dit. Jag gick tillbaka nu direkt på morgonen och fått det fixat. Nu känns det bra och de började om från början med den nageln. Fast nu kommer ordet M E N, gahh jag blir GALEN. Kolla de plommonlila naglarna de är inte samma färg. Den jag gjorde om idag är mattare och dovare. ALLTSÅ nu orkar jag inte gå tillbaka en gång till nu får det vara sådär. BQ säger också att det syns ju bara om man sätter ihop dem mot varandra. När man tittar på nageldesignen på en hand i taget för det är ju så man gör så tänker man verkligen inte på det. Det är bara det att jag stör mig för jag vet om att det inte är samma. Nu ska vi ut och klä oss varmt för Bellis vill åka madrass med oss, det ska vi såklart göra i detta fina vädret. Det finns en backe som inte är så värstans lång som blir perfekt att åka i, får hoppas att det inte är så många fler där bara. Fast är det det får vi ta någon annanstans såklart.

➟ Skulle ni gå tillbaka en gång till för tredje gången?!, det känner jag att jag faktiskt inte etar göra. Det var jag som kom ihåg fel färg jag vet att jag valde mellan dem de hette 66 och 64. Jag hade bestämt för mig att det var 66. Jag borde ha dubbelkollat.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Nu vart det två plommon!

 1. Jag hade inte gått tillbaka. Du valde fel färg, det är inte på samma hand och inget någon annan ser med tanke på att du har olika färger ändå.

  Härligt med en dag ute i solen 🙂

  Gilla

 2. Om det var du som valde fel färg så ligger det ju dessvärre på dig, hade det hänt mig hade jag inte gått tillbaka! Då hade jag fått stå ut helt enkelt, men det är tur att det bara syns när du för ihop händerna, det är ju inte jätteofta man har det så! Iallafall väldigt fina färger du har valt.

  Gilla

  1. Näee jag går inte tillbaka en tredje gång, då blir det för besvärligt, samt att det ska ju göra om om ett par veckor sisådär 3-4 och då kan jag ju inte gå göra om igen då växer de i otakt. Samt att man tänker inte slående på det. En som själv gör sina naglar kanske skulle märka det.

   Gilla

  1. Ja ibland är det hopplöst, de brukar hålla jättebra annars, de håller typ för allt, men nu var det lite troll i dessa naglar. Tror att det kan vara så att härdningen av dem inte tog helt. Jag gör om dem ungefär 4-6 vecka. har jag mörka naglar så blir det efter 4 annars syns utväxten så mycket

   Gilla

 3. Nej va jobbigt! Jätte trist att just en nagel inte höll så bra. Skulle nog inte heler orka gå tillbaka en 3:e gång.
  Om någon frågar varför du har 2 olika så kan du skoja lite och säga att du är lite februari rebellsk 😉

  Jag hoppas vid nästa besök att det sitter bättre så du slipper lägga så mycke extra tid på att fixa om en nagel ❤

  Gilla

  1. Ja men exakt, orkar verkligen inte att gå tillbaka en gång till, samt att de andra växer ju förbi denna nagel då också i såfall, det ser ju inte snyggt ut det heller. Haha ja minsann så kan man säga, fniss

   Gilla

 4. Fast jag tycker att det kan vara rätt snyggt med två olika färger också. Skulle nog inte gå tillbaka utan behålla det sådär och säga att det är meningen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.