När man vaknar på fel sida!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Jag fick gå till nagelsalongen idag igen och laga min ena plommonlila nagel. Vår fröken underbar vaknade på helt, med betoning på HELT fel sida idag och var sur, tvär arg hela morgonen. Ingenting dög faktiskt, jag är imponerad av oss att vi faktiskt fick iväg henne till skolan. När jag skulle lyckas klä på henne eftersom hon totalvägra själv så bröts min nagel av när jag skulle klä på henne skorna. Det måste ha varit då. Hon protestera ju emot samtidigt. Hon ville inte till skolan idag trots att vi vet att hon vill det egentligen för det går över bara hon kommer in i bilen. Idag var hon dock riktigt ”hemsk” får man säga så? Vi bryr oss inte om det för hon är den mest kärleksfulla egentligen och hon har vaknat lite för tidigt nu de senaste mornarna. Nu är i alla fall nageln lagad igen och allt är frid och fröjd. Det är helg och ALLA HJÄRTANS DAG på söndag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Måste ju visa äpplen de sålde på Hemköp då jag var in där. Jag köpte inga dels för 10kr/st ganska dyrt, samt att de ser väldigt besprutade ut. Det var i alla fall väldigt fina och sött med olika budskap på. Eller när jag tittar nu ser det ut att vara samma på alla. Det var väldigt mycket dekorerat för det är Alla Hjärtans Dag. Det var jättefint här och var i butiken. Blir ni sugna att hugga in på äpplena då ni ser dem? jag ska väl ärligt erkänna att jag inte blir det för dt jag skriver ovan, mer som fin dekoration bara. Tycker dock att det är lite bortkastade pengar för en dag.

➟ Jag undrar vad ska ni äta ikväll? För oss blir det tacogratäng

Tacogratäng

500 g köttfärs

1 msksmör

1påse taco kryddmix

1burk salsasås à 230 g (gärna medelstark)

2 dl crème fraiche

3 dlriven cheddarost

250 gcocktailtomater1

2 dl skivad, inlagd jalapeño

GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 175°C. Fräs färsen i smör i en stekpanna ca 3 min, tillsätt kryddmix och fräs ytterligare ca 2 min. Häll på tomatsalsa och låt koka
ihop ca 2 min. Häll ner färsblandningen i en ugnssäker form. Dela tomaterna i hälften. Bred på crème fraichen på färsen. Strö över ost, cocktailtomater och
jalapeños. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min.


Till servering: Strö över nachochips och picklad rödlök.

/ Recept och bildkälla

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

30 reaktioner till “När man vaknar på fel sida!

 1. Va gulliga äpplen. Ser fint ut som dekoration men skulle nog inte äta ett sådant äpple (är visserligen allergisk mot stenfrukter men i tanken). Är lite skeptisk till tryck på mat då man sällan ser någon innehålla förteckning på vad de tryckt med men så gulligt!

  Gillad av 1 person

 2. Ajajaj hoppas inte den bröts för långt upp du vet så det blöder det gör duktigt ont!
  Men vad skönt allt löste sig sen haha, och äpplena ser riktigt fina ut, inte för att äta kanske men för dekoration kanske,
  Trevlig helg.
  Kramis

  Gillad av 1 person

 3. Har också råkat ut för att bryta en nagel när jag dragit på mig en jympasko… så irriterande! Hoppas att er lilla loppa var på bättre humör på kvällen och att ni fick en mysig kväll tillsammans.

  Gillad av 1 person

 4. Äpplena var verkligen super söta och jag skulle nog kunna köpa ett bara för att ha som prydnad men äta nej:) Härligt att allt gick bra och hon kom väg till skolan ha en fin dag 🙂

  Gillad av 1 person

 5. barn alltså. Här fick lillebror värdens utbrott för att storebror valde plats först i bilen. Vilket den som kommer först in i bilen får göra. Lillebror stod och försökte slicka is från bilen i ställen

  Gillad av 1 person

 6. Man får helt klart tycka de är hemska ibland. Vissa dagar är bara kobbigqre än andra, men skönt att hon kom iväg till skolan trots allt.
  Tacogratängen lät riktigt god, tack för receptet. Det ska jag prova någon dag.

  Gillad av 1 person

 7. Tacogratängen låter inte dum. Jag har provat något liknande tidigare och det var supergott. Kanske får testa ditt recept vid tillfälle. Här blir det nog hämtmat ikväll. Är gräsänkling och brukar då unna mig hämtmat framför TV:n… 😁

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.