Jag lovar jag är inte en katt!

Superfina muggen jag fått av en av mina storasyrror, så fin!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

God eftermiddag!

Här sitter jag nu och njuter av en mugg te efter att nyss lämnat in en tre timmars skrivning, själva slutprovet på min kurs jag läst nu ”Skapande Verksamhet” Det har varit en jätterolig kurs och jag känner att jag fick med allt som krävdes för kursen och jag känner mig nöjd. Nu får vi bara hoppas att läraren också är lika nöjd som jag känner mig. Igår fick jag tillbaka sista inlämningsuppgiften rättad sista uppgiften man gör innan provet. Jag fick faktiskt fina lovord och betyg och det känns så roligt med tanke på all energi och tid man lägger ner på det. Pheew nu ska jag försöka släppa detta och invänta lärarens rättning, samt vi ska boka tid för ett muntligt diskussionssamtal via teams sedan.

På tal om distansmöte har ni sett han som inte kunde få bort filtret att han var en katt i ett viktigt zoommöte?!, – I´m not a cat. Jag skrattade lite åt det måste jag säga. Ena karln nr 2, han log lite i alla fall. Karl nummer 3 han såg inte så road och och karl nr 4 såg mest söt ut, skratt. Det roliga i det hela är ju att han faktiskt han använt filtret då med tanke på att det var där, fniss.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

34 reaktioner till “Jag lovar jag är inte en katt!

 1. Va härligt att allt är inlämnat nu. Måste kännas så skönt och va extra kul med bra lovord om dina studier. Härligt jobbat!

  Jag skrattade när jag såg stela gubben. Hur kan man vara så oberörd? Menar en har fastnat med ett jätte gulligt filter och förklara så gulligt I am not a cat och ingen reaktion.

  Jag har en sådan mugg fast det står min mamma på den. Kanon bra mugg!

  Gilla

 2. Bra jobbat, det är alltid skönt att kunna lämna ifrån sig en uppgift och faktiskt känna sig nöjd över det man gjort – grymt

  Ha ha, man ska vara försiktig med fiteranvändandet – jag hade nog inte kunnat hålla mig för skratt om jag varit deltagare.

  Gilla

 3. Skönt att dina inlämningar är nu inlämnat. Nu kan inte du göra något mer för att påverka. Jag håller tummarna för dig att du blir godkänd ✊✊😊😘.

  Jag har sett den där videon i ett video möte med katt filter. Så dumt tycker jag 😆

  Kram❣️

  Gilla

 4. Jag håller tummarna för dig att det går bra och att du får det godkänt men det tror jag. Att göra det muntligt sen hoppas jag går bra, själv tycker jag sånt är så jobbigt 🙂

  Gilla

 5. ja den gick verkligen viral den där stackars snubben. Men visste inte ens att de fanns sådana filter på zoom, så om inte annat så lärde han mig nått nytt i alla fall

  Gilla

 6. Jag hoppas att din lärare är lika nöjd med din uppgift som du är och att du får bra betyg på skrivningen. Den zoom grejen med killen som är katt har jag totalt missat, vart kan man se de klippet? 🙈

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.