Utflykt med mamma i backen!

Här fotar jag då hon åt sin matsäck och vi satt högst upp i backen / SKA ÄVEN FÖRTYDLIGA: Nej hon åkte inte från så hög höjd – SÅKLART INTE!!!!
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

34 reaktioner till “Utflykt med mamma i backen!

 1. Åh vad roligt och mysigt med fika ute i snön.
  Älskade att vara ute och åka i backen då jag var mindre.
  Tycker dock inte det ser så brant eller högt ut men kan ju vara synvilla på bilden.🙂

  Gilla

 2. Fika ute är det mysigaste som finns. Allt smakar så mycket bättre där än hemma. Ska ha mitt barnbarn söndag till måndag, så det kanske får bli något sådant då vi är ute.

  Gilla

 3. När jag var 4-5 års åldern åkte jag pulka med min pappa i en backe som även var tänkt för slalomåkare. Det var rätt våldsamt gissar jag eftersom jag ännu idag 30 år senare kan känna känslan

  Gilla

 4. Så Mysigt ni hade det i vinterlandskapet. Så fina bilder det blir av den nya kameran & såklart av dig 😊❤️. Jättefin plats åxå 😃.

  Är det dit ni går om ni ska åka pulka?

  Kram❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.