Det har lett till munsår och flackig hud

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Härligt, jag och BQ tog en härlig uppfriskande lunchpromenad för en stund sedan. Nu sitter vi på varsitt håll igen, han jobbar och jag ska plugga vidare. Jag tar bara paus för ett blogginlägg så det händer något här inne. Det var så skön och frisk luft ute och bästa sällskapet också. Skönt att få lite vi tid och prata lite om allt och ingenting.

Det har lett till munsår och torr flackig hud

Jag har köpt mig en djuprengörande ansiktsmassage och ansiktsroller som skulle vara toppenbra. BQ och jag använde den i lördags och redan efter en 15 minuter kändes det extra stickigt och strävt på mig i ansiktet. Speciellt på de tunna partierna och runt om munnen och näsan. BQ istället tyckte det kändes extra rent och fräscht. Han gav en liknelse, ni vet sådär ren man känner sig efter man varit i badhuset i flera timmar. Han gav därför denna tumme upp. På mig har det inte varit bra. Min hud har spruckit upp och blivit jättetorr. Både på näsan och kinderna. Jag har fått smörja med fet hudkräm nu varje dag i flera omgångar. Nu har jag fått fin fräsch hud igen, men jag har verkligen fått smörja och rå om min hud mycket mer än jag brukar. Det har även lett till att jag har fått en stor blaffa munsår rakt ner som ett streck mitt in under näsan. Jättedrygt ser ut som en stor svullen botoxläpp och att det gått fel och jag fått en allergisk reaktion typ.

Detta vart alltså en produkt som BQ kommer få använda hädanefter och jag kommer med andra ord INTE göra det!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Det har lett till munsår och flackig hud

  1. Men fy vad tråkigt att du blev så påverkad i huden! Men riktigt snygga naglar har du iaf! Du får fladdra lite extra med händerna så att folk fokuserar mer på dina händer än din överläpp 🙂

    Gilla

  2. Men fy! Va trist att du inte kunde använda den 😦 Munsår är fan de värsta ja vet 😦 ja får de ofta vid stress eller om ja anv viss typ av läppstift eller läpp glans beroende på märke o vad som är i 😦 synd eller hur?

    Jag är snus torr jämnt, alltså de flagnar på kinderna näsan och pannan typ vid ögonbrynen är så jävla less på skiten 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s