Vårlila och skiftade skor, eller!?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

❥ Lila vårnaglar – Inspobilden jag visade

Nu har jag kommit hem från att ha gjort om naglarna igen, denna gången valde jag som jag tycker det är temat ”vårvinter” Den enfärgade ljuslila är mattlack på de andra glansiga. Samt glitterlacken på lillfinger och tummen ser ut att vara varmare färg på mot den lila med dens glitter på. Det är inte så i verkligheten, vet ej varför det blir så på fotot. Jag ändrade också form på dem denna gången!, sist hade jag mer spetsiga denna gången mer fyrkantiga. Här bredvid ser ni bilden jag utgick ifrån och visade för salongen.

➟ Härligt med vårvinter, inte sant?

Ska man tro att man råkat ta fel med flit eller med misstag?

Mina naglar som salongen tog bild på

På tal om annat när jag var på Leos i Västerås senast så är det jag eller någon annan som tagit fel skor. De stog exakt där jag ställt dem, bredvid BQ,s och Bellis skor. När jag kom hem märkte jag att mina boots kändes annorlunda och jag kikade då på dem och såg att det inte var rätt märke. Mina egna var nyare också, men vet inte om det faktiskt bara är att gilla läget. Det är samma slags sko, samma storlek och samma färg. Det är inte så länge sedan jag köpte dem, samt att mina hade högre klack. Det känns ju såklart surt då således med tanke på att mina är nyare och inte lika ingådda som dessa är. Jag ska maila Leos i alla fall och uppge mina uppgifter så de kan kontakta mig om hon som har mina skor också hör av sig till dem. Jag tror ju dock inte att någon hör av sig, samt de kanske inte ens har märkt det. Det känns ändå som det är någon som gjort detta med flit med tanke på att de stod där jag ställt dem och mina egna var fräschare. Det har jag inget belägg för så det kan jag inte säga att det är så, inte alls. Jag får bara känslan ändå.

➟ Vilken känsla får ni?!, tror ni att de togs med flit eller av rent misstag? Jag syftar mest på att de stod på samma ställe, men är ändå inte mina! Samt att mina var i stort sett nya och dessa är några år!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Vårlila och skiftade skor, eller!?

 1. Nej fy så tråkigt med skorna! Hoppas verkligen att det är någon som gjort det av misstag och hör av sig! Har själv råkat få med mig fel skor en gång som var två storlekar för stora, orkade nämligen inte ta på mig skorna där och då utan tog de i handen och gick barfota. Förstå min chock när jag väl tog på mig skorna ett par timmar senare och de var alldeles för stora, haha! Som tur var var personen som fått mina (alldeles för små!) skor kvar på området så att vi kunde byta tillbaka 🙂

  Gilla

 2. Jätte snygga naglar!!! Älskar när man blandar nyanser av en färg och lägger till glitter och vit. Det blir sådan wow effekt.

  Men va surt!!! Måste ha varit någon super stressad som inte märkte att hon tog fel eller (hoppas inte) någon som byte upp sig :/ finns ju folk till allt tyvärr.

  För 2 år sedan så hade henna målning i köpcentrumet här. Då var det en kvinna som tog av sig sin förlovningsring och la den bredvid sig. När hennes händer var färdiga så var ringen borta. Någon hade alltså på öppen plats fullt synligt lyckats ta ringen med flit. Vem gör så?

  Jag hoppas att dina skor dyker upp ❤

  Gilla

 3. Tråkigt med skorna… dock är det lätt och ta fel bland många skor, kanske flera barn att hålla reda på samtidigt och likadana skor dessutom.
  Kanske ni båda hör av er till leklandet och kan få rätt igen. 🙂

  Gilla

 4. Snygga naglarna blev. Det var säkert ett misstag och förhoppningsvis hör dom av sig då dom märket det. Är själv totalt förvirrad och har gått hem med fel jacka.. En kollega gick hem med mina byxor en gång 🙂

  Gilla

 5. Surt! Det kan vara vilket som… min son blev med sina sprillans nya gympaskor medan han hade gympa. Han vara bara 10 år och hade snällt bett att få ta med in i gympasalen, eftersom de var nya och inte köpta i Sverige – men det fick han inte. Självklart var de borta när han kom ut igen. Skolan ersatte dem, men just dessa gick ju inte att köpa igen. Han var så ledsen. Självklart vill du ha DINA skor, vi får hoppas att det var ett misstag som kan rättas till.

  Gilla

 6. Super fina naglar, verkligen. Så härliga färger.
  Men så tråkigt med skorna. Känns dock kanske inte helt medvetet jag menar vem tar bara en sko om de är olika klackhöjd osv? Man vill väl inte ha två olika tänker jag 🙉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.