Kanske lite korkat såhär i efterhand

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

BQ och jag tog en härlig långpromenad tillsammans här på förmiddagen. Så vackert väder, man kan inte annat än säga ordet MAGISKT. Innan dess kikade vi på veckans senaste avsnitt av Tunna Blå Linjen. Frustrerande är ju att varför är det bara en dag i veckan, man vill ju beta av alla avsnitt nu nu nu!! Bellis är hemma hos bästa killkompisen i klassen, de är så söta tillsammans Vi har därför haft flera timmars egenstund här nu då Bellis varit hos dem sedan 10 och klockan är nu 14. BQ är och hämtar henne nu, men misstänker att hon vill inte gå hem, inte på världskartan. Hon vill sova över där.

Kanske lite korkat såhär i efterhand!

I går var vi ju till Leos Lekland i Västerås och Bellis hade jätteskoj med sina kompisar. Dock känner jag att i denna pandemitid åker vi inte dit igen faktiskt. Det var lite för mycket folk. Det var bättre i Borlänge de gånger vi varit dit inte alls mycket folk. Det var ju såklart mycket mindre folk än det brukar vara, men mer än jag vill att det ska vara om man jämför mot Borlänge sist vi var där.

Vi skulle sedan åka till en godisbutik och köpa lördagsgodis åt barnen tillsammans med de andra. Den ena pappan A,s pappa visste om en butik som det var bra kvalite på godis. Dock hade jag vetat det när vi kom fram att det var ett varuhus som sålde allt möjligt annat man kan tänka sig där så hade vi inte följt med som BQ sa. Där var det massor av folk. Jag kände mig väldigt obekväm och ville bara ut därifrån. Såhär i efterhand skulle vi inte följt med in med dem. Vi sa det både BQ och jag då vi svängde in efter dem att – Nej säg inte det är här vi ska in!. Såklart borde vi sagt till dem att det känns inte bra detta, men Bellis vart ju ledsen då hon hörde att vi pratade sådär och de andra kompisarna skulle få gå in.

➟ Hade ni vänt och sagt åt Bellis att vi åker till ett mindre ställe eller gjort som vi och tyckt synd om Bellis?

Är du nöjd med din nya mobil är en fråga som dyker upp då och då!

Det är fler som frågat om jag är nöjd med min nya mobil Samsung Galaxy S 20 Fe 5 G och det är jag verkligen. Den fotar bilder i toppenbra klass faktiskt. Den är lätt att navigera i. Den är perfekt och jag kan inte vara nöjdare. Jag har heller inte haft tid eller möjlighet att kunna sätta mig in i allt än såklart. Det finns massor av olika funktioner i kameran och vissa dyker upp av sig själv ibland per automatik och jag känner ibland att ”OJ DÅ” vad gjorde den nu och hmm?! hur gjorde jag?, det är massa att lära. Superkul såklart.

➟ Vad har du för mobiltelefon och varför är du nöjd med just din?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

33 reaktioner till “Kanske lite korkat såhär i efterhand

 1. Så härligt med en promenad tillsammmans i friska luften själv tycker jag det är sååå kallt att jag vill va inne 💕

  Gilla

 2. Våra barn följer inte med in i några affärer just nu, då det ju rekommenderas i de flesta butiker att man handlar ensam. De är ju lite äldre och accepterar det, det är klart svårare med yngre barn.
  Jag har bara haft iPhone och ska snart köpa en ny då jag gärna vill ha en med bättre kamera. Svårt att byta till annat märke när hela familjen har samma laddare osv 🙂

  Gilla

  1. Ja det är svårare med mindre barn och när det handlar just om klasskamrater så är det lätt att de är exra känsligt, Kan tycka att andra pappan kunde sagt att det var ett varhus, då hade vi direkt sagt nej., För jag menar de är ju också medvetna om pandemin som går.

   Gilla

 3. Härligt med egentid men kan tänka mig att bellis inte ville komma hem, men tiden går fort när man har roligt. Kul att ni var i Västerås igår. Bor inte långt därifrån 🙂

  Gilla

 4. Det där är så svårt. Hade det bara varit jag hade jag utan tvekan vänt och gått någon annanstans, men med barn blir det genast svårare,

  Gilla

 5. Va kul att ni fick lite egen tid 🙂

  Oj vilken svår fråga :/ då de äldsta barnen förstår det här med Corona så är de inga problem och är de med o vi väljer att gå någon annan stans så hackar lillen på utan problem.
  Han är rätt lätt att ändra färdväg på om man behöver byta butik eller hoppa över ett besök på en plats.

  Går inte att svara på vad som är rätt och fel. Menar ni viste inte i förväg och krossa ens barns känslor är svårt att göra i alla läggen. Så tänk så här istället att nu vet ni att det är mycke folk där så hoppa det stället tills Corona fått en lösning 😉

  Härligt att ni fick en bra helg med både äventyr och lugn ❤

  Gilla

  1. Ja hade vi vetat så hade man nog smsat dem och sagt vi hoppas, men ha det gott typ så hade man tagit missnöjet med tösen i bilen och lockat henne med lördagsgodis någon annan stans, men när man väl var där så var det ju svårt. Alla är ju heller inte lika rädda och avståndsmässiga som sig bör och det märkte jag ju att dessa föräldrar inte var.

   Gilla

 6. Håller på att se senaste avsnittet just nu önskar de fanns fler, hehe.
  Ja kan tänka mig det är mycket folk just nu, tråkigt. Angående om att gå in eller inte så svårt. Beroende på situationen tänker jag. Jag handlar ”som vanligt” i matbutiker och liknande men håller avstånd.
  Jag är en iPhone människa, har en 11. Nöjd med kameran och batteritiden. Testat android men många appar jag använder finns inte eller är väldigt dåligt uppdaterade så det funkade inte.

  Gilla

  1. Ja jättesvårt att veta hur man ska göra just för det är hennes känslor det handlar om. Hade det bara varit vi hade jag avstått godis och åkt hem. Jaaa rackigt att det ska vara 1 ggr i veckan bara, man vill ju se nu hehe

   Gilla

 7. Mysig med egentid och kul att din dotter har en riktigt bra kompis.
  Min sambo ärockså nöjd med sin Samsung S20 Ultra, själv har jag en s10 som ger bra bilder även den, men jG önskar mig en nyare telefon nu
  Kram Kajsa

  Gilla

 8. Ja ja, ibland är man efterklok, så är det bara, jag hade nog inte gjort Bellis ledsen utan hade gjort som ni, det är så lätt att barnen hamnar utanför annars. Så får man hellre tänka efter före nästa gång.
  Jag har en iphone 12 pro och är supernöjd, jag gjorde ett avsteg till Samsung en gång men det var inget för mig…. jag är en applenörd och gillar att ha allt sammankopplat.

  Gilla

  1. Ja jag tror att det är så har man fastnat för en viss sorts modell och märke kör man nog på med den. Ja visst är det svårt, känner samma att det var hennes känslor det handlade om och klart hon ville göra samma som klasskamraterna. Kan tycka att den andra pappan borde sagt att det kan vara mycket folk och då kunde man tillsammans bestämt att vi åker någon annan stans

   Gilla

  1. Ja kan hålla med, hade han sagt att det kan vara risk för mycket folk så hade vi sagt att vi hoppar och kanske åkt någon annanstans eller så sagt att vi tycker det är olämpligt nu och kan vi inte ta någon annanstans. Men de andra skulle ju dit så man gjorde det ju för Bellis

   Gilla

 9. Skönt att ni fick egentid och vad härligt att de har så kul i hop. Jag hade nog gjort som ni och gått in. Det är så svårt att veta hur vi ska agera i dessa tider och jsg förstår ert val ❤

  Gilla

  1. Ja jättesvårt, men hade det bara varit vi hade jag inte gått in, men då andra klasskamrater går in så gjorde vi det för Bellis skull, det kan bli känsligt. Visst godis finns överallt, men det är inte det det handlar om. Så håller med

   Gilla

 10. Ja, jag hade nog vänt faktiskt, men så är jag livrädd att bli smittad. Sonen (bor inte hemma) samt mina föräldrar är sjuka just nu och jag kan bara hoppas att allt går bra, men magkänslan är inte rolig…

  Gilla

 11. Jag hade nog antingen frågat innan var butiken låg med tanke på situationen eller så hade jag förklarat för mitt barn som det är då jag kommit fram och inser att det känns obehagligt att gå in där i dessa tider och åkt någon annanstans.
  Godis hade ni ju fått oavsett tänker jag.

  Gilla

  1. Jo det är sant, men han sa det var en godisbutik och att det sedan var en godisbutik som låg inne i ett varuhus nämnde han inte och då han sa godisbutik så tänkte man ju inte masström på folk, så vi ansåg inte att det var mycket att ifrågasätta, men men. Får hoppas att vi inte vart smittade. Samt i Bellis ålder är allt så känsligt och när andra klaskompisarna fick gå in, men då inte hon fått så ansåg vi att vi gjorde som vi gjorde.

   Gilla

 12. Vad mysigt att ni fick egentid och en härlig promenad tillsammans 😊
  Det är ju svårt nu i pandemitiden, men när man har åkt och barnet är inställt på att leka så hade jag nog haft svårt att vända hem

  Gilla

 13. Så skönt att ha lite tid för er själva. Så kul att Bellis har hittat vänner att leka med. Brukar vara så att barnen inte vill gå hem 😊.
  Svårt det där. Hmm….Men skulle nog ha följt med till godis butiken. Därför att undvika bråk i bilen. Men jag själv skulle nog ha stannat kvar i bilen om jag hade känt obehag.
  Kul att du trivs med din mobilen 🙂 Jag lär mig saker än idag på min mobil.
  Kram❣️

  Gilla

 14. Jag hade ju försökt förklara varför man inte vill in på ett ställe ja iallafall försökt. Att vara ärlig i så bra mån de bara gå så de förstår liksom.

  Gud så kul att du är nöjd med din mobil gumman de är jag också 😀 älskar min! Har också flera olika kameror osv 🙂

  Gilla

  1. Ja men det är så sant, men vart så förhastat allt och så sa han att det var en godibutik, men han nämnde ej att det var en godisbutik i ett större varuhus. Så vi vart lite vilseledda. Samt ja toppennöjd

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.