Beställ på expressleverans mamma!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Oj nu har jag mycket läroplan och skapande verksamhet i huvudet. Har suttit nu sedan tösen åkte till skolan i morse med min sista uppgiften i denna kursen. Nu känner jag mig ganska trött i skallen, nu tänker jag lägga av för idag, annars kommer jag få nackvärk och huvudvärk, vilket inte leder till någon nytta.

Nu kan hon swischa och swoscha fram i backen.

Igår satt jag och leta som en tok efter snömadrass/åkmadrass åt henne då det är sådant kivande om dem i skolan och de får ta med sig hemifrån. Hon är ledsen för det varje dag för hon får åka så lite. Tillslut hittade jag en via företaget snowglider. De hade även väldigt bra pris på dem, så det vart en rosa/gul hemklickad till henne. Det blir bättre än bäst det för det är hennes två favoritfärger. Hon förstår dessvärre inte att det tar ett par dagar tills den kommer. Den kanske inte kommer förrän tisdag har jag sagt och ojoj det är ju inte populärt. Tyvärr kan jag inte beställa på expressleverans så den kommer samma dag jag beställer den. Ska tillägga att jag köper den inte enkom för skolan, det är mest för att vi ska ha roligt i pulkabacken tillsammans. Hon får alltså ta med sig den hem om dagarna. Så har jag sett att andra barn gör också.

Idag när jag hämtat henne gick vi ner på stan och köpte henne en ny hjälm. Hon har vuxit ur sin andra nu. Jag hade planer på det redan innan jag hämtade henne att vi skulle göra idag. När jag hämta så visade hon att hjälmen gått sönder i fästet idag så det var ju då lite fyndigt att jag redan tänkt köpa hjälm då. Vi var ner på Intersport och tog vägledning från dem och de ansåg att denna hjälmen CCM Hockey HT 715 Lekhjälm var den som passa bra både på isen och i pulkabacken. Det vet man sedan man själv var barn att Jofahjälmarna är toppenbra och håller för mycket. Vi hade tur för de hade varit slut i lagret och han sa att – Tyvärr är de hjälmarna slut i lagret just nu. Sedan gick vi till hyllplatsen för de hjälmarna och då hade de plockats upp precis idag som han inte visste om. Ibland ska man ha tur. Något som var jättebra var att det är inbyggd vintermössa i hjälmen. Hjälmen är nu anpassad efter henne så den alltid sitter bra. Det har jag nojat lite över att hon testar och reglerar hjälmen själv i skolan och så hänger den typ och svänger och dänger då gör den ju ingen nytta. Hon lär ju reglera efter vilken mössa och vilken temperatur ute. Med denna hjälm behöver hon ju inte det.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

32 reaktioner till “Beställ på expressleverans mamma!

 1. […] Veckans tips: Det får bli nya hjälmen och åkmadrassen som Bellis fått och kommer få. Hjälmen är toppenbra och åkmadrassen är den som finns på hela nätet känns det som, Det är slut i hela stan och även på flesta ställen på nätet. Vill du köpa ny hjälm och åkmadrass kan jag varmt rekommendera dessa – Beställ på expressleverans mamma […]

  Gilla

 2. Ojojoj! Vågar du släppa iväg henne på en madrass?!? 🙈 Det ser såååå farligt ut, de går ju inte att styra, eller? Såg en tjej som gjorde en volt när hon blev träffad av en madrass i hög fart på anklarna. Huah! 🙈 Men barnen tycks ju tycka att det är jättekul. De har även på vår förskola för de små barnen… Inte min favorit (men barnens)! Vet en mamma som åkte in i ett träd och fick frakturer på några kotor i ryggen. Jag kanske bara är gammal och har extremt hög rikstäckande (det ingår i mitt yrke)! 😂 Ni får köra den försiktigt och ha en mysig fredag kväll! 😘
  (Vill poängtera att jag inte skriver detta som ett fördömande utan av välmening för att ni ska vara rädda om er)! 🤗

  Gilla

  1. Det är ingen direkt lång backe de åker på, de har madrasser på skolan som de får åka på, så jag kan ej hämma henne tyvärr, men de kommer inte upp i den farten som du menar. Förstår att du menar så. så tar inte illa vid mig. I en lång backe och komma upp i jättefart håller jag med om att det inte är bra.

   Gillad av 1 person

 3. Vad roligt, jag har också tänkt på en sådan glidmadrass. De verkar kunna åka snabbare, det finns ju såna på biltema faktiskt. 😋 Så fin hjälm, jag måste köpa en ny till Levi. ❤️

  Gilla

  1. Ja men det roliga är att de är slut i typ hela landet på biltema, Jula, Intersport, Dollarstore. De säljer samma variant och dem är slut hos tillverkaren. Jag frågade på Biltema också och de skulle inte ta in mer i lager i år,

   Gilla

 4. Blev lite nostalgiska minnen där när du nämnde JOFA hjälmar… en blå sådan hade jag när jag var liten.
  Hoppas verkligen att det får snabbt med den där åkmadrassen. Några dagar kan ju ibland kännas som en hel evighet

  Gilla

 5. Vad roligt att du hittade en åkmadrass i hennes favorit färger och vilken smart hjälm med inbyggd mössa. Kramis ❤

  Gilla

 6. Skönt att du får lite egentid när Bellis är i skolan. Så du får plugga i fred 🙂.

  Barn har inget tålamod & vänta är inget alls kul 😅. Men det verkar ju som vintern fortfarande håller ett stadigt grepp. Så hon kommer att få åka madrass så hon tröttnar 😄. Tror jag. Så bra att du hittade hennes favo färg.

  Vad bra att du hittade en hjälm till henne åxå med inbyggd mössa. Jäklar vilken tur ni hade ☺️.
  Kram❣️

  Gilla

 7. Det är så härligt nu när det är vinter och så klart ska man ha nåt kul att åka på. Åkmadrassen är mest populär här hemma och pulkan känna helt bortvald numera.

  Gilla

 8. Kommer ihåg min hjälm jag fick när jag var 7 och skulle åka,slalom i Frankrike. Den var röd med blå och vita ränder. Kände mig som Ingmar Stenmark i backen
  Kram Kajsa

  Gilla

 9. Tänk så tiderna förändras. Mina barn är födda 93 och 95, inte jättelänge sedan ändå, ändå var det bara hjälpkrav när de åkte skridskor. Vid pulkaåkning kan man ju slå sej rejält, så det är lite bättre med säkerheten nu känns det som.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s