Nu har jag fått hem godingen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Nu har denna dag strax innan lunch varit i ett kan man säga, verkligen i ett. Nu har vi ätit middag och jag har landat här på mitt pluggkontor och tänker vara lite för mig själv nu. Känner att jag behöver det. Min nya lur har kommit idag och det tar ju också sin tid. Men så grym telefon, vilken kvalité på korten det blir. Samt så skön att hantera. Jag känner mig jättenöjd med min nya mobil, det är en Samsung Galaxy S 20 FE 5 G. Man kan fota vidvinkel vilket jag tycker är skoj. Det är massa andra finesser, jag har knappt hunnit kolla på telefonen ska jag ärligt erkänna. Har haft fullt upp med annat. Det jag mest gjort med nya mobilen är att installera allting som ska vara i den som man behöver. Samt det är alltid så, har ni tänkt på det? Ja att även att man skriver in rätt lösenord på facebook, google eller så så vill den aldrig godkänna det, man måste ändra om ett par gånger först. Vissa kontakter har man sparat via simkortet så de följer med direkt då man byter. Vissa har man slarvat så man måste lägga in på nytt igen. Det är ganska tråkigt på den biten att byta mobil. Just nu fungerar det ej att ta emot mms från vissa. BQ och mamma kan jag ej ta emot ifrån. Sagt åt andra att skicka och från dem går det. Ringde tele 2 och de sa att de hade driftstörningar som de jobbar med och att det kommer hoppa igång snart.

Ja nu undrar väl vad Bilmetrobilden gör där? Jo den är där för att jag testade kameran såklart, samt att vi var dit och köpte lampan som gått sönder i bilen. Det vart inte nämnvärt dyrt 275:- bara, det kan man överleva.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

28 reaktioner till “Nu har jag fått hem godingen

 1. Visa dagar är såna. Att det går i ett. Det kan liksom aldrig vara lagom 😄.
  Det är alltid kul & spännande med ny mobil 😆. Alltid är det något som ska krånglas i början & ofta behöver man ringa eller besöka den operatören man har för att få hjälp.
  Men jag hoppas att du trivs med den ju mer du använder den 😊

  275kr för en liten lampa. Lite häftigt för min smak. Men saker kostar.

  Kram❣️

  Gilla

 2. Kul med ny mobil, men det är trist med allt som ska in igen. Det brukar gå åt en del tid i början när man ska fixa allt, men kul med en så bra kamera. Blir ännu mer fina bilder i fortsättningen ❤

  Gilla

 3. Ja, det är ju lite det som är nackdelen med en ny telefon! Allt måste installeras och kopieras över, jag glömmer ofta bort vad jag hade för appar på den gamla telefonen så måste man ladda ner osv när man väl behöver dem.

  Gilla

  1. Jag pratade med Tele 2 idag och de nyare hguawei skulle inte drabbas av det och de sa som så de säljer ju fort Huaweii så därför skulle de ju lura kunderna annars. Lika så han sa att Huawei skulle ju förlora massor om alla skulle byta ut dem mot andra

   Gilla

 4. Kul med ny telefon! Jag tycker det är jätteroligt att pilla med att få gång en ny telefon. Det finns ju så man kan överföra allt från sin gamla telefon till den nya även om man går från iPhone till android eller tvärtom, supersmidigt. Jag hade Huawei ett tag, älskade telefonen och framförallt kameran men jag är en Applenörd så är det bara så jag bytte tillbaka till en iPhone, men nästa gång blir det en nyare version. Jag vill ha en bättre mobilkamera än vad iPhone 8 erbjuder.
  275kr är rätt snordyrt för en liten lampa men när det kommer till kostnader kring bilar så var det ju inte farligt.

  Gilla

 5. Vad roligt med en ny telefon! Men jag håller med dig, alltid är det något som strular. Men som tur är blir det iaf lättare och lättare, förr var man ju tvungen att koppla upp sig mot iTunes och synka och fixa.

  Gilla

 6. Älskar när man köper ny mobil men skulle inte vilja byta ut den jag har. Bästa jag någonsin haft. Har ju den Huawei P30 PRO, bästa mobilen som gjorts enligt mig 😍 söta bellis 😍

  Gilla

 7. Låter som du har haft fullt upp idag, jag har med fått mycket gjort idag och nu blir det en lugn kväll. Kul med en ny telefon man sitter ju alltid och kollar hur den nya är. Hoppas allt fungerar snart 🙂

  Gillad av 1 person

 8. Jag avskyr ny teknik! Får jag en ny telefon så ger jag den till maken och får tillbaka den när allt är installerat och ser ut som i den gamla 😛 Jag fick en ny mobil efter jul och har fortfarande inte kollat alla funktioner, men bra bilder tar den! Det har jag iaf kollat 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.