Jag blir faktiskt knäckt !

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Jag blir faktiskt knäckt eller vad man ska säga!

Som ni vet så har jag haft problem med hårbotten sedan typ juni efter att jag använde ett schampoo som jag fick för mig att testa. Det verkar svårt att bli av med problemet till viss del. Jag gick till frisören och en hårolog som gjorde analys på mig. Hon ansåg att jag skulle testa deras produkter från Hårologi. Det är produkter som är helt parfymfritt och även allt är borttagen som man kan få allergisk reaktion på eller som hårbotten reagerar på. De har även tillsatt serum i som ska vara extra bra också. Mitt hår har mått bra och problemen som sveda och hysteriska klådan har försvunnit. Dock har jag fått andra problem istället som kommit lite smygandets. Det går läsa mer om produkterna och mina problem jag hade då här – Håranalys och gott kvällsro

Problemen jag får nu är att typ 2 dagar efter jag tvättat det börjar underhåret bli fett och jag får fläckvis torra partier i hårbotten. När jag kliar så lossar det flagor från hårbotten som singlar ner som snö. Jag har valt att fortsätta att använda deras produkter just för man ska ha is i magen när man byter produkter och låta huden och kroppen får ”läka” klart så att säga. Man ska alltså ge produkterna chans innan man säger att de ej fungerar. Jag har nu använt produkterna i 4 månader. Nu har jag ju sett att det smygandes övergår åt att jag blir torrare istället och därför har jag bestämt mig för att det måste tillsättas något mer för min hårbotten. Jag har då förstått att produkterna från Q for skin ska vara jättebra och som en kur för håret. Tänkte faktiskt testa dem för att se om jag kommer bli av med mina hårbottens problem. Orkar inte ha besvär längre, känner faktiskt att jag blir knäckt av detta. Hjälper inte dessa produkter för mig så får jag gå till en hudläkare. Av erfarenhet så vet jag att de har inte superprodukterna och att man oftast bara får hjälp Quick fix genom att få kortison och allergitabletter.

Nu tänkte jag beskriva produkterna lite efter texten jag läst på deras sida.

BLACKCURRANT NOURISHING OIL

Den här oljeprodukten – Blackcurrant Nourishing Oil är ett oljeserum som man kan använda på fler ställen på kroppen. För hårbotten är den till för att ge extra näring vid torr hårbotten. Man masserar in en mindre mängd olja i hårbotten vid kvällen som man sedan tvättar ur på morgonen dagen efter. De rekommenderar att man gör detta varje kväll i en 14- dagars kur. Sedan kan man använda den regelbundet eller vid behov. För min del tänkte jag använda den som en kur för att sedan se om jag kan gå tillbaka till att bara använda schampo och balsam. Samt direkt använda oljan igen när jag ser behovet behövs igen. Vid extrema behov såg jag att de även hade svartvinbärskapslar som kan hjälpa till.

QUICK RELIEF SHAMPOO

Ett specialschampoo som är till för vanliga hårbottensproblem. En produkt som kan användas dagligen. Det är faktiskt så att har man hårbottensbesvär så är det bättre att tvätta det oftare än sällan. Man har ju i regel tänkt tvärtom! Det är faktiskt bättre att man tvättar bort beläggningar och rester från produkter i håret ofta. Produkten är även färgbevarande och vårdande även för behandlat hår.

Milt specialschampo för vanliga hårbottenbesvär såsom mjäll, torrhet och beläggningar. Kan användas dagligen eller vid behov. Schampot är utvecklat tillsammans med frisörer för att vara färgbevarande och vårdande för behandlat hår. Man använder Ouick Relif Shampoo tillsammans med oljan jag nämner ovan som en kur för att tillsätta näring åt irriterad hårbotten.

Q CONDITIONER

Här har vi balsam produkten Q Conditioner som ska återbygga och göra håret lent och följsamt. Dessa tre produkter tillsammans ska hjälpa till som ett startpaket tillsammans och ska vara det som kan krävas för att hjälpa hårbotten.

Bra med denna sida är att de säljer paketerbjudande på produkterna –Paketerbjudande

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Jag blir faktiskt knäckt !

 1. […] Här myser vi med lite vin BQ och jag med vinet Chill out Shiraz California . Jag dock ser ut ut som jag doppat håret i matolja, inte så vidare snyggt. Ja håller ju på med en kur nu för hårbotten med Q for skin,s produkter – Paketerbjudande. Det verkar faktiskt hjälpa riktigit bra. De säger att man ska använda oljan i håret varje kväll och duscha ur håret dagen efter i 14 dagar. Jag har faktiskt inte helt gjort så, jag gör varannan eller var terdje dag just för att jag kan inte tvätta håret varje dag. Ja jag tvättar ju ur min glossing i håret direkt då. Samt att jag anser inte att jag har så extrema problem och då kanske varannan, var tredje dag räcker. Jag har inga belägg för det, men jag gör så. Blir det inte helt bättre så tänkte jag att jag gör så varje dag då och börjar om. Jag skrev om det här för er som vill läsa mer och missat – Jag blir faktiskt knäckt. […]

  Gilla

 2. Det där med att ha problem med hårbotten är verkligen inte roligt! Jag har nu i flera år haft problem och varje vinter återkommer problemet. Det gör att jag börjar tro mina problem är bundna till solljuset. Har googlat på det men jag har inte hittat något. Det kanske är någon kemikalie i schampot som jag är överkänslig mot och att det blir värre då jag använder mössa. Oxå det är något jag funderat på själv.
  Har du varit och testat om det är parfym eller någon kemikalie du är allergisk mot? Jag har aldrig gjort det, knasigt nog. Hoppas ditt är tillfälligt och att du hittar en lösning.

  Gilla

 3. usch vad jobbigt för dej.
  Sen ungefär 1 1/2 år tillbaka gör jag eget schampo av tvättnötter, helt nataturliga och inga kemikalier som torkar ut och håret har blivit mycket bättre.
  Men olja till hårbotten kan jag tänka skulle vara värt att prova, mandelolja använder jag till att smörja mej med, den går in fortare än t.ex olivolja.

  Gilla

 4. Drygt med hårbotten problem 🙁🤗. Hoppas att löser Sig. Jag skulle ha gått till hudläkare för att kolla upp det. Du har ju kört med olika saker nu & det hjälper inte.
  Förhoppningsvis så får du då reda på vad det är i din hårbotten.
  Lycka till! 🤗❤️

  Gilla

 5. När. In hårbotten var som värst, jag trodde jag skulle bli tokig och kliade sönder mig. Då gjorde jag några kurer. Jag smetade in och masserade hårbotten med duscholja. Hade oljan i över natten. Peppar peppar efter några behandlingar blev det bättre. nu är jag besvärsfri.
  Bor ni i ett äldre hus? Jag blev alltid sämre när vi på landet. Min frissa trodde att det kunde bero på gammla ledningar som avger många mineraler. Vi har byggt on och bytt ut.
  Hoppas att du snart slipper dessa problem

  Gilla

 6. Kör med ricin olja några ggr i veckan 🙂 Blanda ut det med olivolja eller rapsolja för riccin olja är väldigt trög. Gnugga in de ordentligt i hårbotten, vira in håret i en handduk låt verka i 30-60 min schamponera balsamera som vanligt 🙂 Riccin olja ska hjälpa håret från att hårbotten ska bli torr 🙂

  Gilla

  1. Ja jag har köpt oljan här nere och hoppas på att det hjälper. Känner också att det behöver till någon olja för att det ska smörjas,. För shampoo och balsam, de torkar ju ut även om vissa torkar ut mindre

   Gilla

 7. Håller med dig, Levi sover fortfarande hos mig oftast. Men ibland blir det hans egna säng. Tränar honom att vilja sova i egen säng men han är så mammig… Och rädd för att sova själv. Jag tänker det kommer om man bara fortsätter med småsteg 😋😁

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.