Måndagslistan och ny design!

Jag vill lyfta fram mina bilder ännu mer och här är jag på en promenad vid Cala Millor på Mallorca

Cala Millor – Mallorca

Hej och välkommen Februari

Ny vecka och nya tag minsann och ny månad på det också. Jag inleder februari med ny telefon och har fått meddelande om att den ska komma på onsdag. Så spännande med andra ord. Jag har även gjort om designen på bloggen. Det här temat är mycket mer CSS-koder på. Jag har suttit då och då fram och tillbaka vid flera tillfällen i helgen och har jobbat med koder och designen. Har både slitit mitt hår, tyckt det varit roligt för jag har fixat och minns en massa CSS-koder och även fått leta för jag inte minns. Det enda jag inte får till är att menyn ligger över headern i stående mobilläge, det får var så. Tror det är viktigare att man ser menyn och blogginläggen så man kan klicka sig vidare där. I Liggande läge så ser allt korrekt ut i mobilen på samma vis som i datorns läge. Jag är inte helt nöjd över det då jag är ganska petig med att det ska se snyggt ut överallt, men men jag får ge upp på det.

Jag satt insjunken i datorn och CSS-kodade och slet mitt hår!

Jag har även kodat in så topmenyn följer med hela vägen då man skrollar ner för att läsa inlägg så man lätt kommer upp till toppen igen. Alla färger och flesta typsnitt på temat är omgjort med CSS-koder då det inte går göra om i designläget. Jag valde att behålla toploggan/headern (bytt ut nån bild bara) eftersom jag nyss ändrade den. Omgjort är även att längst ner har jag ändrat så det finns fakta och länkar som inte ligger i toppmenyn. Smidigt att toppmenyn följer med då så man snabbt kan klicka på start igen för att nollställa sidan även då man är längst ner på bloggen. Det är ganska drygt om man måste skrolla upp mycket igen om man vill läsa längre ner. För er som är intresserade heter detta tema Pena. Mitt andra tema jag hade heter Radiate och dem två tycker jag om lika mycket och kommer växla mellan dem. De kostar pengar båda två om man inte har premium som jag har.

Nu ville jag ha en mer färgad menyrad och även större size på bilder då det är foto som präglar min blogg mest. Hoppas att ni ska trivas och att ni inte har problem att jag laddar upp större bilder. Jag vill lyfta fram mina bilder mer då det är det som lockar på min blogg mest. För att sidan inte ska bli så tung att ladda upp så har jag valt att bloggen bara skrollar 5 inlägg neråt åt gången. Vill man se fler klickar man bara på äldre inlägg som dyker upp efter de 5 blogginläggen och då kommer det fram 5 nya åt gången hela tiden. Innan var det inställt på oändlig skroll och då blir sidan så tung att orka ladda fram.

Måndagslistan

Veckans bästa: Lekstunden igår för Bellis med sina två killkompisar O & L. De leker alltid så jättebra och hon var så överlycklig över det. Redan klockan 8 på morgonen ville hon att de skulle komma. Sedan frågade hon under hela dagen när de skulle komma. När de sedan kom så lekte de och hade det så roligt hela tiden. Tiden gick så fort också – I madrassen och under madrassen

Veckans godaste: Det är havrebollarna som jag bakade till barnen igår att ha som fika. Jag har inte lagt ut dem på receptet kan jag minsann göra.

Veckans mest lästa: Det var inlägget som heter – Grät så mycket så jag inte kunde prata. Kan tro att det väckte nyfikenhet och man undrade vad som hänt.

Veckans tips: Jag skrev två tipsinlägg som jag fick bra respons på. Det ena var om skimming – Vet du vad skimming är? och det andra om hur man klär sig bra då det är kallt ute – Är du frysis eller varmis?.

Veckans jobbigaste: Får man nog säga att det är att det gick sönder en del på bilen. Det ska alltid vara något krångel med dem och vi har inte fixat det än då de skulle beställa delar. Vi har alltså inte sett vad det kommer att kosta än då således – Här var det tänt och hängt i bilen

Veckans favorit: Att jag har köpt mig en ny telefon då min andra börjar lägga av mer och mer – Från en tanke till en annan blev det en ny mobil

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Måndagslistan och ny design!

 1. Din design här på bloggen blev jättefin 😃👏🏻!

  Ja, shit! Ny månad. Får se vad som händer i Februari. Ska bli kul & se.

  Så kul att se sitt barn så glad som hon var när hon vad med sina kompisar 😊
  Inget kul att bilen går sönder.
  Kul med en ny mobil 😃.

  Kram❣️

  Gillad av 2 personer

 2. Jag gillar din design samt att man hittar till att kommentera lättare😅👏 fast än jag läst din blogg i över ett år nu så har jag ibland inte fått till att hitta till kommentaren 😅

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.