I madrassen och under madrassen!

Bellis är inte arg, de leker tåg och hon hejar på!
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Idag är Bellis omsvärmad av två bröder minsann och nyss kikat de på film och varvar ner lite i soffan innan de ska hem. De har lekt jättebra och Bellis har varit så glad hela tiden, sötnosar minsann. Nyss gick de hem, men strax innan dess började de bli lite för vilda så de fick göra dans/stopp på teven istället. Som från ingenstans vart de helt sjövilda och började t.o.m springa runt här och leka kurragömma. De gömde sig i vår säng, under vår säg och ja överallt. Då fick man minsann bryta och göra något annat. Jätteroligt i alla fall, och roligt att se att tre stycken kan komplettera varandra så bra utan att bli osams. Ja någon dispyt kom väl, men så är det väl med alla barn, det var inget långvarigt. Nu har jag plockat undan och gjort det fint igen och det märks inte att det varit barn som lekt runt.

YES ikväll kan vi se Tunna Blåa Linjen igen, det ser jag fram emot, bästa serien just nu.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

34 reaktioner till “I madrassen och under madrassen!

 1. […] Veckans bästa: Lekstunden igår för Bellis med sina två killkompisar O & L. De leker alltid så jättebra och hon var så överlycklig över det. Redan klockan 8 på morgonen ville hon att de skulle komma. Sedan frågade hon under hela dagen när de skulle komma. När de sedan kom så lekte de och hade det så roligt hela tiden. Tiden gick så fort också – I madrassen och under madrassen […]

  Gilla

 2. Så kul för Bellis att då leka med några. Kan tänka mig att det är kul att se för dig åxå 😊. Det negativa är ju att man får städa efteråt. Men det gör man så gärna när man ser att barnen har haft det roligt 😊

  Kram❣️

  Gilla

 3. Jag älskar dansstopp. Har lekt det mycket när jag jobbat på fritids och lekar det nu med mina syskonbarn. Leken går ju dessutom att variera i det oändliga. Vilka är dina bästa tips för variation? Tar tacksamt emot nya idéer.

  Gilla

 4. Härligt att det har funkat så bra! Dansstopp är ett mycket effektivt sätt att få stimmiga barn att lugna sig. Vet att de körde det väldigt mycket på Alfreds fritids.

  Gilla

 5. Låter som de verkligen har haft kul tillsammans men ibland kan det bli lite för mycket. Härligt att de hade så kul tillsammans och man kan stå ut med mycket när de leker och har kul. ❤

  Gilla

  1. Ja Bellis var jättetrött sedan och dessutom mublera vi om i hennes rum då det behövdes då hon ville ha tillbaka sitt tält in dit igen och då var det extra kul att lägga sig i sängen på ny plats. jag trodde nästan hon ville sova i tältet

   Gilla

 6. Så härligt när barnen leker och roar sig tillsammans. En och annan dispyt hör till, det är en del av utvecklingen att hantera konflikter. Bättre att göra det vid lek än vid skarpa lägen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.