Snittblommor och rent mellan tänderna!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej fina läsare!

Nu känner jag mig fräsch måste jag säga. Jag har borstat tänderna supernoga som sig bör (ja jag vet ju med tanke på yrket). Gjort rent mellan tänderna med PARO -Plaststicka och mellanrumsborstar. Det är så superviktigt att göra rent mellan tänderna och med rätt storlek på borsten. Har man för liten borsta så kommer man ändå inte åt och då var det ingen vits med det. Det är det som leder till tandlossning på sikt om man slarvar med sådant. Jag behöver både lila och gröna mellanrumsborstar för att komma åt ordentligt emellan. Samt mitt på munnen både i överkäken och underkäken har jag trångt och då kommer jag åt med parostickorna. De är de bästa jag testat och varför då?! Jo för e är formade som mellanrummen är mellan våra tänder. Samt extra tunna och följsamma. Jag köpte med mig flera askar från jobbat innan jag slutade, men nu är de slut så jag gjorde precis en beställning på dem. Jag sitter även nu i skrivandes stund i fotbad och efter det tänkte jag göra en ansiktsrengöring, så bra start på fredagen!

➟ Hur gör du rent tänderna och vad kan du göra för att bli bättre på det?!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är img_5247.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Köper du snittblommor så här års? Ja det gör jag många gånger om. Älskar att ha dem stående dels som en snygg inredningsdetalj, men även för det är vackert ändå. Jag är svagast för vita tulpaner samt en stor tät bukett. Ska kanske köpa mig det idag minsann när jag om en stund ska pinna iväg och handla inför helgen.

➟ Har du snittblommor hemma såhär års och vilken är din favorit?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är page-28.jpg

Jag tänkte att jag ville haka på någon utmaning i januari och Madeleine har en i januari, kika in den

1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.
2. Berätta om tre drömmar du har.
3. Dina bästa tips för att överleva i vinter.
4. Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?
5. Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?
6.Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?
7. Idag börjar många jobba igen, hur är det för dig?
8. Fredag idag, hur spenderar du dagen?
9. Covid19 kan lätt dra ner livet. Hur finner du glädjen?
10. Vad har du i koppen?
11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad.
12. Berätta om något alla borde se.
13. Tjugondag knut åker (nu) julen ut?
14. Vad behöver du rensa bort?
15. Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.
16. Det finns inget som är värre än…
17. Jag unnar mig gärna…
18. Jag blir glad när…
19. Den som väntar på något gott…
20. När pandemin är över vill jag…
21. Det är överskattat med…
22. Det är underskattat med…
23. Vardagslyx för mig är att…
24. Vilken dag i månaden för du pengar?

25. Min bästa vän…
26. Hur gör du för att få energi?
27. På sociala medier blir jag glad när…

28. I vardagen blir jag glad när…
29. Köper du snittblommor så här års?
30. För ett år sedan så…
31. Jag handlar gärna…

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Snittblommor och rent mellan tänderna!

 1. Tack för att du dela med dig hur du gör med dina tänder. Så skön start på fredagen ☺️
  Jag använder el tandborste. Borde använda tandtråd & stickers 🙈.

  Nä jag köper inte snitt blommor. Vill. Men blir inte så. Så mycket annat att tänka när man handlar 🙂

  Gilla

 2. Ärligt sagt så kan jag inte bli mer noggrann med mina tänder o mun än vad jag redan är.. måste vara xa noga på grund av torr mun.
  Härligt med snittblommor.
  Trevlig helg

  Gilla

 3. Jag vet inte vad mina tandpetare är för några, men blå i någon slags mjuk plast, de ät bra, sen använder jag vanliga i trä ofta och tandtråd, men tråden gör jag inte varje dag, som jag kanske borde.
  Tulpaner är så fina att ha flera buketter tillsammans så det blir en tjock bukett, jag brukar köpa hem så jag har en vas hela tiden denna årstiden, men i år har det inte blivit av.

  Gilla

  1. Ja håller med, tandpetare i trä är inte så effektiva faktiskt, de gör inte så mycket nytta då de inte kommer emellan mer än med spetsen. Så det är bra att du anv plaststickor. Ja det är jättefint med tjock bukett med tulpaner, helst vita el ljusrosa tycker jag

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.