Här var det tänt och hängt i bilen.

Bild från tidigare idag då jag gick min förmiddagspromenad.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

På förmiddagen idag vid tio tiden gick jag en härlig vintersprakande långpromenad i solen. Det var så härligt, det bet dock kallt i kinderna. Det var bitvis för halt och knaggligt så var man inte aktsam kunde man ramla och slå sig ganska illa. Det jag saknade var att ha en hund med mig, eller en barnvagn. Det är så mysigt att gå långpromenad med vovve eller barnvagn, ja båda två ocskå för den delen. Det var min höjdpunkt på dagen då jag gick långpromenad med barnvagnen då jag var mammaledig. Jisses det är 7 år sedan, det går nästan för fort.

Här var det tänt och häng i bilen.

Var iväg en sväng till Bilmetro för vi har en lampa som gått sönder nertill på ena bakdörren som tänds då man öppnar den. Jag ringde de först innan för att fråga om de hade sådana lampor. Alltså det var inte det lättaste för insåg att det fanns fler lampor i en dörr så vi kom fram till att komma dit och visa vilken det var. Det var också en lampa som man måste koppla om med elsladdarna eftersom man måste byta ut alla delar. De gör de på plats, vilket känns bra. De skulle de inte ta något extra för, pheew. Jag uppmärksammade det idag då Bellis skulle hämtas. När jag stängde igen bildörren så var det något som tog emot. Då trillade hela lampan och elkablarna ut. Förmodligen (med betoning på förmodligen) så är det Bellis som sparkat till vid något tillfälle då dörren varit öppen då vi varit iväg någonstans då hon kanske varit lite besvärlig. Nu lossade lampinmätet och hängde ur sig och när jag skulle stänga dörren om Bellis så small det till för lampan fastnade emellan. Skyddsreflexen som ska vara för hålet var borta och hur länge det varit så vet man ju inte. Här var det tänt och hängt i bilen med andra ord.

➟ Håller ni ej med?, bilar är alltid något som kostar hur nya de än är. Vår är inte särskillt gamal och den har då kostat ändå.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är page-28.jpg

Dessa bilder på Bellis fick jag i minnesbanken på Facebook. Här är hon bara 2 månader, så söt. Hon är så söt med sitt storkbett över ena ögat. Det är helt försvunnit nu. Både jag och Bellis har storkbett i nacken en liten bit upp i håret.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

30 reaktioner till “Här var det tänt och hängt i bilen.

 1. Men jösses så söt! Kort genom åren ger så mycke när man ser till ska på dem 🙂
  Men jag kan erkänna jag blir rätt häppen när jag tittar på bebis kort på äldsta sonen som redan hunnit bli 12. När jag ser korten så mins jag just den stunden som om det var igår. Så kort är man glad att man tagit i driver.

  Så trist med bilen men va skönt att det gick att fixa smidigt.

  Gilla

 2. Det känns snarare som att nya bilar kostar mer eftersom man inte kan göra något själv när en sak går sönder. Nu när vi inte har någon hund längre är det rätt onödigt för oss att ha bil. Så när den vi har inte vill rulla mer, kommer vi inte att köpa en ny. Snacka om att spara pengar!

  Gilla

 3. Jag brukar säga att bilar är som spargrisar med öppen botten. Förra vecka så la plötsligt en vindrutetorkaren av på min bil, det visade sig att den hade släppt från sitt fäste och det gick inte att laga så det var bara att byta ut alltihopa och det kostade runt 3000kr för bara delarna, min man kunde byta det själv. Helt sanslöst vad det kan kosta med bilar.

  Gilla

 4. Jag har ingen bil men de är verkligen dyra oavsett ny som begagnad. Hoppas ni fick eller får lampan lagad i bilen. Dock är det ju inte kul när det går sönder 🙂

  Gilla

 5. Det blir verkligen stora kostnader med bilar och vad tråkigt med lampan. Så himla söt bild på Bellis! Kramis ❤

  Gilla

 6. Håller med….bilar är den värsta pengaslukaren någonsin….någon gång när jag bor annorlunda ska jag göra mig av med bilen och bara hyra en när jag har behov av den.
  Så söt hon är lilla Bellis – och det är hon ju fortfarande.

  Gilla

   1. Härligt med en promenad i kylan i bland 🥰 skönt att ni kunde ringa till biltema och kolla

    Gilla

 7. Skönt att det gick fort att fixa det där med lampan. Bra att göra det direkt. Bilen är mitt dåliga samvete just nu. Måste verkligen ge den lite kärlek nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.