Det är ett väldigt surr på oss båda två!

Idag har jag en fin tunikaklänning i mjuk siden på mig som inte blir statisk och en skön kofta i oversizemodell.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Här hemma är det ett väldigt surr idag ska jag ärligt erkänna. BQ har haft väldigt mycket telefonsamtal med sitt jobb och kunder idag. En kollega surra han väl med i mer än 30 min och ja, BQ pratar ganska högt när han pratar i mobilen. Jag har t.o.m också börjat jobba på hans jobb känns det som. Det är vissa saker jag snappar upp som han pratar om och jag blir således lite nyfiken på vad det blir för lösning Dock blir det LITE svårt för mig att koncentrera mig på studierna. Det blir lite av och på med fokus.

Det är ett väldigt surr på oss båda två idag med diverse personer

Surr från mig också för jag har haft högtalartelefon på för att invänta en 40 min telefonkö till Com Hem eftersom vårat trådlösa nätverk inte hoppas igång trots att vi fått sms att driftstörningen som varit ska vara åtgärdat. Ja för er som inte läst det kan ni läsa mitt blogginlägg om detta här – Ingen mening att stampa och svära. När jag väl kom fram där så var det ju support och surr ett tag där. Jag har hunnit med en hel del medans jag var i telefonkö. Plockat i köket, fixat hemma, sminkat mig och gjort mig klar. Nu känner jag mig klar och kan fortsätta att läsa mer i skolboken så hinner jag läsa ut den idag innan det är dags att hämta tösen. Nu är det i alla fall åtgärdat och det är som sig bör igen. Vi fick erbjudande om ett kostnadsfritt års användande på Comhem Play. Nu när jag kikat runt så finns det mycket att kika på där. Vi har tydligen haft Comhem Play sedan augusti. Det kostar sedan 69:- i månaden efter det. Det kan det vara värt att ha. Man kan ju välja det i stället för Viaplay eller Netflix om man så önskar. Kanske då således dags att köpa en chromecast inser vi här.

➟ Använder ni Chromecast? Tycker ni det fungerar smidigt att få in till er tv?. Vad använder ni laptop, paddan, mobilen som bas att casta ifrån? Vilket bolag använder ni för att få alla kanaler ni har på er tv? Comhem, Telia, Boxer, vad finns det mer?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Det är ett väldigt surr på oss båda två!

 1. Åh den där telefonkön är ju inte rolig när man får vänta men vad bra att det fungerar nu som det ska igen. Så jobbigt när det inte fungerar. Har tyvärr ingen cast, dock funderingar på att skaffa en 🙂

  Gilla

 2. Så kan det bli visa dagar. Att det är lite surr. Att båda pratar i telefon.

  Ååå så drygt det är att stå i tele kö 🙁. Samtidigt drygt att inte er tv funkar. Det är med så irriterande. Hoppas att det har löst sig 😊
  Vi har VIASAT. Å vi är inte så jättenöjda med dem. Men det får gå 🙂.
  Kram❣️

  Gilla

 3. Kul att det är full fart där hemma! Hoppas dina tjänster fungerar bra där hemma nu! Blir det alltför mycket strul så är det aldrig långt till oss på Telia, vi tar gärna mot dig med öppna armar! 🙂

  Här har du alla våra bästa erbjudanden samlade på en och samma sida om du känner för lite vrituell fönstershopping: https://www.telia.se/privat/erbjudanden

  // Dennis
  Telia Kundservice

  Gilla

 4. Så ni har också problem med trådlösa nätverket. Här bråkar det rejält idag, och växlar mellan supersegt och noll kontakt😩
  Vi har Chromecast, och kör mest Netflix via mobilen.

  Gilla

 5. Chromecast är jättesmidigt, kör dessutom från mobilen så inget xa att plocka fram alls.
  Skönt att det funkar som det ska igen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.