Ingen mening att stampa och svära!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Här har vi slitit håret på morgonen här då vi uppmärksamma att internet inte fungerade. BQ som jobbar hemifrån är jättebehov utav det och jag som studerer distans uppkopplad är också beroende av det. Vi testa allt man ska göra, starta om modem eller ja vad de nu heter nu för tiden. Samt starta om data, samma igen och vänta längre innan vi kopplar på nätverksanslutningen igen. Ingen förändring sker utan totalt tvärtom istället ännu mer lampor på modemet släcks ner så det känns som vi bara försämrar allt istället. BQ börjar svara på mail på sin jobbmobil för att på det sättet börja jobba i någon ände och jag sätter mig i telekö för att anmäla felet. det visar sig vara fel just i vårat hus och att de kan ta allt från några timmar till flera dagar. Vi kopplar då upp oss mot våra mobiler och får använda det nätet. Det går ju det med och vi har tillräckligt bra surf för att det ska gå nyttja. Ja det kommer ju ta slut denna gången för vi surfar ju alltid via wifi här hemma. Det går åt ungefär 1 GB i timmen sa han på tele 2. Vi har 50 GB var då vi har ett familjeabbonemang, så vi kan ju använda internet minst en vecka i alla fall utan problem. Så lång tid ska man väl knappast tro att felet tar ändå. Sådana här gånger får man faktiskt inse sig besegrad och att det är inget att ställa sig och stampa och svära över för det hoppar ingång då det gör så att säga. Det kommer eventuellt en tekniker hit som kommer kolla om det är fel på utrustningen.

Jag tog en paus här nyss och njöt av det underbara vintervädret ute och njöt av te och soligt väder. Det är helt perfekt väder idag om man bortser från vägunderlaget som är halt och knagligt. Det är lite bökigt att ta sig fram, men ack så härligt ändå. Bellis var taggad på skolan i morse och vakna lugn, tillfreds och utvilad vilket var så skönt. I går var hon jättetvär och arg då vi fick väcka henne, hon ville bara sova vidare. Ja jag kan förstå henne faktiskt, när alarmet ringer ibland och man sovit dåligt så kan man ju nästan vilja kasta iväg mobilen i vägen i tankarna, fniss. Bellis har åkt skridskor nästan varje dag nu i skolan på deras uppspolade plan och hon förvånar mig faktiskt. Jag trodde att hon skulle lessna just för det är svårt att åka skridskor. Hon tycker istället att det är jätteroligt, sötnosen.

Bonusbilder från igår kväll

Fota en Familjebild när vi kramas mamma!, Pappa ska också vara med! En familjepuss också! ❥

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Ingen mening att stampa och svära!

 1. Ja fungerar inte internet som man vill då blir man ju lite frustrerad. Det ska liksom bara fungera. Ja jag förstår bellis med. Vem vill gå upp när klockan ringer? 🙂 Jättefina bilder på er 🙂

  Gilla

 2. Väldigt frustrerande när internet inte fungerar och man bara står där och inget kan göra. Skönt att ni har mobilsurf så det räcker tills de åtgärdat problemet. Hoppas att det löser sig snabbt.

  Gilla

 3. Vi är ju så beroende av internet i våra liv. Var på konsert för några år sen och då kunde vi inte handla pga internet låg nere så dom kunde inte ta betalt. Helt galet. Hoppas det löser sig snabbt för er.

  Gilla

 4. Men fy vilken trist start! Internet ska ju bara fungera! Så himla beroende vi blivit av att det faktiskt funkar… Hoppas att det löser sig fort iaf!
  Så kul att Bellis åker skridskor varje dag! Verkligen en lyxig aktivitet att kunna göra på skolgården!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.