Vem är din bästa vän?!

MIN BÄSTA VÄN: Såklart har jag bästa vänner och har en handfull fina brudar som är mina bästa vänner och de står mig nära och har funnit en plats i mitt hjärta. Min allra bästa vän är BQ, han vet allt som han bör veta om mig. Allt kan man inte veta, men han har alltid funnits där för mig. Han är min söttepelare och min trygghet. I sommar har vi varit ett par i 21 år, det är otroligt vad åren går egentligen. Jag hoppas att det ska fortsätta att vara så här härligt som vi har det

Jag tänkte att jag ville haka på någon utmaning i januari och Madeleine har en i januari, kika in den

1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.
2. Berätta om tre drömmar du har.
3. Dina bästa tips för att överleva i vinter.
4. Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?
5. Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?
6. Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?
7. Idag börjar många jobba igen, hur är det för dig?
8. Fredag idag, hur spenderar du dagen?
9. Covid19 kan lätt dra ner livet. Hur finner du glädjen?
10. Vad har du i koppen?
11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad.
12. Berätta om något alla borde se.
13. Tjugondag knut åker (nu) julen ut?
14. Vad behöver du rensa bort?
15. Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.
16. Det finns inget som är värre än…
17. Jag unnar mig gärna…
18. Jag blir glad när…
19. Den som väntar på något gott…
20. När pandemin är över vill jag…
21. Det är överskattat med…
22. Det är underskattat med…
23. Vardagslyx för mig är att…
24. Vilken dag i månaden för du pengar?

25. Min bästa vän…
26. Hur gör du för att få energi?
27. På sociala medier blir jag glad när…
28. I vardagen blir jag glad när…
29. Köper du snittblommor så här års?
30. För ett år sedan så…
31. Jag handlar gärna…

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har googlekonto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

28 reaktioner till “Vem är din bästa vän?!

  1. Så fint att ha så många år bakom sig och en gemensam historia att berätta. Det är så kul att höra om par som har hittat rätt och ger varandra det där lilla extra som alltid gör det värt att stanna kvar i relationen! 🥰

    Gilla

  2. Vilket fint inlägg! Häftigt att ni hållit ihop så länge. Jag har också många vänner som jag ser som mina bästa, men den som står mig absolut närmast är min syster.

    Gillad av 1 person

  3. Wow över 20 år det är verkligen underbart att höra, mannen och jag har 12 år ihop nu och han är min bästa vän, den jag vill dela allt med. Sen har jag lyckan att stå några vänner riktigt nära som jag inte skulle vilja vara utan, min kusin som jag skulle ställa upp för i alla väder och 2 riktigt nära vänner som alltid finns där

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.