Måndagslistan vecka 4

Nu tänkte även jag göra en veckans bästa och då är det för vecka 4 jag då således skriver om.

Sitter i tronen på Leos Lekland

Veckans bästa: Det måste vara när vi hade en heldag i Borlänge tillsammans. Vi var på Leos Lekland med tösen och JA vi vågade för det är så bra ordnat där. Man bokar också plats så att det ska vara säkert. Dessutom så är det aldrig så mycket folk som det är maxgräns ändå för många väljer väl att avstå sådana ställen. Vilket vi också gör mestadels. Vi kände i alla fall att Bellis behövde få göra något och inte bara vara utomhus och leka hela tiden. Det var kanske vi och 20 st till och det var ingen fara. Jag träffar mer vuxna människor när jag är och handlar. Bellis tyckte det var så roligt att vara där och hon vågar testa mer saker nu än sist vi var där. Det märks att hon har blivit större och har mer kontroll på sin kropp.

Veckans godaste: Det får jag säga var också i lördags då vi unnade oss pizzabuffé på Pizza Hut i Borlänge. Vi hamna i ett hört då vi var helt ensamma så det kändes också coronasafe och då kände man att man vågade koppla av och njuta av den stunden också. Jag äter faktiskt inte pizza vanligtvis. Det är nog 1½ år sedan jag gjorde det, jag är ingen fan av pizza faktiskt. Det är godast med panpizza och då ska det vara sådan som vi åt där och då.

Veckans mest lästa: Det är mitt inlägg som heter Ljusblå i håret och Aftereight. Det höll sig som mest lästa hela tiden och kan tänka mig att det var spännande att in och läsa för att se om det verkligen stämde också.

Veckans tips: Det var mitt inlägg om ergonomi – Är vi tillräckligt ergonomiska i vår vardag som också uppskattades väldigt mycket och det är tips som är så viktiga att tänka på.

Veckans jobbigaste: Att jag har dragits med ett tryck över bröstet hela veckan och som inte ville ge sig. Igår då släppte trycket lite efter att jag fick en kraftig panikångest-attack eller vad man ska kalla det – Man är inte alltid så stark – I alla fall inte jag! Sedan var väl inte frosta av frysen det mest roliga heller, men det var inte veckans jobbigaste i alla fall. Det är ett sketgöra som måste göras.

Veckans favorit: Frisören fick till den där kalla blonda färgen som jag velat ha så länge. Gjorde även om mina naglar och valde en rosa och vit look. Bellis och jag åkte pulka (bobkälke) direkt efter att jag hämtade henne en eftermiddag med picknick och hela köret. Det var tokmysigt. Kvällarna i soffan tillsammans med BQ då vi kikar serier, kan inte annat än att älska dem.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Måndagslistan vecka 4

 1. Vilken underbar bild på Bellis på Leo’s. ❤
  Lekland har blivit en säker plats då precis som du skriver så undviker folk att åka dit. Man ser ju också när man bokar plats om det är nära fullsatt eller om det är lungt. Så där tycker inte jag att man ska bli orolig.

  Vilken kul idé med en vecko lista 🙂

  Gilla

  1. Näeer tycker också det känn som safe, skulle inte åka till ett badhus nu det skulle jag ej. Vårt badhus är stängt, men kanske är så överlag i hela landet? Ja visst var det härlig bild på henne, så söt

   Gilla

 2. Härligt för Bellis att leka av sig lite.

  Jag är hellre inget fans av pizza 🍕 men ibland är det gott 😊.

  Naglarna på dig blev jättefina 😃. Skönt att ångesten lite har lättat på dig. Även om det krävde en panik attack med ❤️.

  Så kul att du nu fick dit blonda hår som du velat ha så längre 😃. Du blev jättesnygg i det.

  Håller helt med! 😊 Jag älskar med att se film eller tv med min sambo 🥰 alltså så mysigt!!

  Gilla

 3. Pizzahut måste ha de bästa pizzorna någonsin 🙂 första gången ja åt från de va i Sthlm då var de ostfyllda kanter såååå gott!

  Ja att besöka frisören alltså man känner dig som en ny människa verkligen 🙂 när jag fått lite längre hår så ska jag dit och styla till en frisyr 🙂 nu är de mest kaos hahah

  Gilla

 4. Låter som en härlig vecka.
  Jag är inte heller något fan av pizza, men Pizza Hut fungerar då den inte är så flottig som annan pizza.
  Skönt att komma ut lite när man sitter allt mer hemma. Härligt när man kan hitta aktiviteter som känns säkra också ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.