Man är inte alltid så stark – I alla fall inte jag!

Jag omfamnar mig själv idag och hoppas att veckan ska starta bättre än denna helgen.

Hej

I helgen har jag inte mått bra, ångesten som var väldigt länge sedan för mig smög sig på sedan bara PANG slog den till. Jag har känt lite föraningar i veckan av den och trott att det skulle försvinna för det brukar inte bli mer än så som det var. Igår slog det till med buller och bång. Jag fick panikångest, tryck över bröstet, obehag och ville bara gråta. Eller ja jag grät och ville bara ligga i sängen. Fick sovmorgon i morse och vaknade med lättare känsla. Det känns bättre nu i eftermiddag i alla fall, nu hoppas vi på att det är bättre veckostart nu och att jag kan må bättre igen . Man är inte alltid så stark, i alla fall inte jag.

Phu! Nu klickade jag precis på knappen ”Sänd till lärare” på mina två uppgifter som skulle in nu idag, hoppas att det ska gå bra. Det känns bra och jag tycker jag har fått med allting som uppgiften har krävt. Sitter nu i fotbadet här och rår om mina fötter lite. Vi har tvättstuga idag för att tvätta undan som sig bör. Vi brukar boka upp oss där ungefär varannan vecka. Det känns som man tvättar sönder sin tvättmaskin hemma annars. Det blir ju typ att man får tvätta varje dag för att tömma tvättkorgen. Jag är rätt så trött i skallen nu ska jag ärligt erkänna. Bellis vaknade på helt fel sida idag, det var ingen trevlig förmiddag här hemma idag. Hon har nu förstått att hennes beteende inte varit ok och nu har vi haft en jättemysig middag och eftermiddag tillsammans. Hon hjälper gladeligen pappa i tvättstugan och jag har fått tid att göra mitt här vid datorn som ni såg. BQ är en klippa, han är min lugna punkt i tillvaron. Han ser på mig när bägaren runnit över och han har varit och är underbar

Det ska i alla fall bli skönt och mysigt att krypa ner i kvällssoffan ikväll sedan och kika på Tunna Blå Linjen med BQ. Vi kikar via svtplay och där visas avsnitt 3. På tv visas avsnitt 2. Ett tips, har ni möjlighet så kan ni se två avsnitt i så fall ikväll om ni bara sett avsnitt 1. Vi kopplar in vår ena laptop till teven via HDMI-kabel och då går det se via teven. Det blir lika bra bild som om det vore via teven direkt.

➟ Har ni sett serien? Den är riktigt bra i alla fall

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

62 reaktioner till “Man är inte alltid så stark – I alla fall inte jag!

 1. Jobbigt att ångesten hoppade fram. Kanske är lite med pluggandet omedvetet. Menar ibland skyddar hjärnan oss ifrån hintar om stress och oro och så helt plötsligt när man har ett slutdatum för något så släpps allt fram.
  Skönt att det kändes bättre idag.

  Oj! Fick en liten skum liknelse nu med yngre barn och ångest, apropå att Bellis vaknade på fel sida.
  Ångest likt mindre barns humör så kommer det lite gran och så lite till och sen smäller det till en lång stund och sedan är det lungt igen.
  Jag vet jag tänker rätt skumt ibland. Både ångest och barn har jag erfarenhet utav så konstig humor bildas.

  Ha en fin start på veckan!!!

  Gilla

 2. Usch för ångest, nej man kan inte vara stark jämt, det skulle vara omänskligt.
  Tror du Bellis kände av din ångest och blev orolig? Barn kan ju vara känsliga för stämningen och ha svårt att hantera sin oro…bara en tanke.
  Om man ändå hade en endaste liten aning om vad som utlöser den, men den kommer ju som en blixt från klar himmel, ibland vaknar jag av attacken.
  Hoppas du får en fin start på veckan nu, och att ångesten håller sej långt borta.

  Gilla

  1. Tack så mycket och ja den ska du se den är riktigt bra. Den blir bättre och bättre. Första avsnittet känner man kanske inte helt kommer igång, men sedan tar det fart efter halva första avsnittet

   Gilla

 3. Frågan är om det ens är möjligt att alltid vara stark. Ibland blir det för mycket, och ibland rinner bägaren över. Jag har också haft mer än vad som ryms i bägaren ett tag. Så skönt att du har din trygga klippa som stöd.

  Gilla

 4. Det är Okej att ha dåliga dagar ❤️. Å du hade din idag. Hoppas vi att du mår bättre i morgon 🙏🏻❤️.

  Skönt att du fått iväg dina skoluppgifter idag.

  Skönt att ni både har tvättmaskin i ert hem & kan boka tvätt tid. Vad bra att Bellis vill va med BQ i tvättstugan så att du lugn & ro kan pyssla med ditt 😊.

  Skönt att Bellis blev på bättre humör under dagen. Ibland vaknar man på fel sida 🙂.

  Jag såg första avs av Blå linjen. Tyckte sådär. Men kul att ni gillar den.

  Ta hand om dig & er! Kram❣️

  Gilla

 5. åhh stackare jag avskyr det där o har svårtt i bland att förstå va det kommer ifrån det är bara där helt plötsligt . har haft massa hjärtklappning nu med o det är obehagligt . Du är så duktig och pluggar på heja dej ❤
  ta hand om dej nu vännen kramar

  Gilla

  1. Jag vet vad du menar…..

   Tycker det är starkt att INTE vara stark jämt o ständigt och att dessutom stå för det och inte dra någon vals…..

   Gilla

 6. Usch, din stackare! Hoppas att Hoppas att du fortfarande mår bättre att att en mysig kväll tillsammans med BQ gör att du har en bättre känsla i kroppen inför en ny vecka. Har inte sett serien. Inte ännu iaf 🙂

  Gilla

 7. Usch, ångest är vidrigt. Särskilt panikångest. Håller tummarna för att din vecka blir bättre och att ångesten håller sig på långt avstånd framöver! Tack för tipset om Tunna blå linjen förresten – hade helt glömt bort att det går idag 🙂

  Gilla

 8. Hoppas att det vänder omgående!
  Gott att få in sina uppgifter, det tycks som att du är väldigt ambitiös och utför dina uppgifter med högsta precision! Superbra men akta så att pressen inte blir för stor! ❤️🥰

  Gilla

 9. Otäckt med panikångest så där, tack och lov har jag inte upplevt något så illa. Jag har inte sett tunna blå linjen ännu men tänker se den någon gång. Jag har skippat hdmisladden (som iofs funkade bra) och skaffat chromecast då kan man bara casta från datorn till tv:n utan sladd men det blir lika bra.

  Gilla

 10. Hej!
  Jag hoppas att du känner dig bättre…Ibland blir det lite för mycket av allt. Andas…Skönt att det gick bra med inlämningarna.
  Tusen tack för alla dina kommentarer hos mig.
  Den där serien har jag sett trailer på. Ska titta!

  Varm kram och ta hand om dig,
  Anneli

  P.S. Det brukar inte alltid gå att kommentera på din blogg. Vet inte varför. Måste man ha WordPress kanske?

  https://theswedishlakehouse.blogspot.com/

  Gilla

 11. Fy för ångest gumman jag vet precis hur de är. När de kommer som en våg alltsammans och man vill bara skita i allt, gråter och känner sig hopplös 😦 Hoppas du mår bättre nu ❤️ Nog tror jag de går bra med uppgifterna du är grym

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.