Det är ett av det skönaste och mysigaste jag vet

Hej

Idag hämtade jag ut ett större klädpaket åt Bellis från Lager 157. Det var sammanlagt 6 byxor, en jeanskjol och en jumper med ballongärmar, den är jättesöt på faktiskt. Kan tänka mig att den är söt till jeanskjolen och ett par tights eller strumpbyxor. Jag tycker Lager 157 har bra kvalité på sina kläder. De har dessutom enkelstorlekar och det gillar jag.

Kläderna hittar ni här

Det är ett av det skönaste och mysigaste jag vet!

Ja jag pratar om att sitta i fotbad, det tycker jag är väldigt avkopplande och skönt med egen spastund för ett tag. I morgon har vi lite ärenden i Borlänge vi ska göra och då ska jag in på netonnet sedan i Falun och hämta ett fotbad med vibrationsmassage jag lagt undan där. Vårt fotbad har gjort sitt, det hade jag med mig från när jag flyttade hemifrån och ja det är 20 år sedan. Måste säga att det är väldigt bra ändå och otroligt att det hållit så länge. Nu dock så masserar den inte längre.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

23 reaktioner till “Det är ett av det skönaste och mysigaste jag vet

  1. Härligt, jag gillar också fotbad men unnar mig alldeles för sällan. Kanske en gång om året. Nu blev jag inspirerad och ska ta mig i kraven och boka in en fotbehandling! 😊

    Gilla

  2. Var ju inne på lager 157 i höstas (2020) och tycker de har bra priser så där handlar jag gärna igen. Fotbad är så skönt speciellt när man fryser, var längesen man tog ett fotbad 🙂

    Gilla

  3. En period köpte jag bara jeans till sonen där. Det var perfekt storlek för honom som är lång och smal. Sedan slutade de med just den modellen, tyvärr. Kanske ska kolla upp deras utbud igen, det var länge sedan jag gjorde det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s