Varför tycker du mest om det i snön?

Hej

Nu är allt tillbaka i sin ordning igen och Bellis är i skolan idag Hon har hjälm och skridskor med sig idag också. De har spolat upp en isbana där, ska bli spännande att höra om hon åkt skridskor idag eller inte. Idag hämtar vi henne kl 13:00 och så även imorgon. Jag ligger så bra till på studierna nu att det finns då ingen anledning att hon ska till fritis då. Jag ska sminka mig nu sedan kl 14:00 gå till frissan. Bellis är hemma med pappsen.

Vilken aktivitet kan man göra i snön och vinderskruden

✓ Pulkaåkning

✓ Längdskidåkning

✓ Utförsåkning

✓ Skridskor

✓ Snowboard

Jag har åkt skridskor, pulkaåkning och längdskidåkning och utav de tre föredrar jag nog längdskidåkning, tycker det är så avkopplade och skönt. Skridskor minns jag mest som något som spänner och klämmer från skridskorna. Jag kan åka hyffsat men skulle inte säga mig duktig. Nu är det så många år sedan jag åkte så misstänker att jag skulle vara BAMBI. Pulka åker man ju för att det är mysigt med barnen och det är också lite kul om det går extra fort. När jag själv var barn och tonåring så var man ju supertaggad och tyckte det var så kul ju fortare det gick. Sedan man vart mamma så är man mer harig.

➟ Vilken föredrar ni och varför och vilken tycker ni inte om?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

16 reaktioner till “Varför tycker du mest om det i snön?

 1. Det är så härligt att åka långfärdsskridskor i härligt väder. Utförsåkning är troligen det vi gör allra mest. Längdskidor är så härligt hela kroppen fÅr verkligen arbeta. Men jag åker helst långfärsdskidor där det är plattast. Besvärliga att hantera när det går uppför eller utför.

  Gillad av 1 person

 2. Gillar ju inte snö men skulle välja pulka utav de sakerna.
  Kommer ihåg när man var i Bellis ålder, då skulle det gå fort nerför pulkabacken och åkte mycket skidor. Skridskor var jag inte så förtjust i.

  Gillad av 1 person

 3. Har inte stått på ett par skridskor sedan jag gick i skolan, och jag var verkligen inte bra på det då! Det var verkligen Bambi! Utförsåkning åker jag en del, men är lite rädd och försiktig. Lärde mig i typ vuxen ålder. Längd skulle jag testa för något år sedan, men det var alldeles för isigt så det var bara att lämna tillbaka utrustningen. Dock vill jag gärna testa det igen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s