Jag tror jag får ett mindre sammanbrott och bryter av den typ

Underbart att ha en karl som också gillar rosa som en inredningsdetalj. Kentboken den rör man ej, den får vara kvar vilka färger vi än har, det är en dyrgrip.

Ja vi har filtar i soffan, men vi måste för att skydda den. Tycker vi hittat så snarlika de går motsvarande soffan

Hej

Vilken lång dag det har varit idag måste jag säga. Jag har dock nästan gjort klart uppgiften som jag ska ha klar tills på fredag. Det är lite källkritik och eventuellt lägga till någon mer text i styckena jag gjort och de delmoment i uppgiften. Vi får se, jag tycker den känns jättebra och då ska man inte in och teta på uppgiften egentligen.

Ett förtydligande från tidigare inlägg

Bellis var mest arg idag för att hon inte fick äta det hon ville till frukost och det skrev jag inte i texten. Man får inte äta glass, fika, saft, kakor till frukost det säger sig ju självt. Har fått kommenterar där det låter som vi inte har kollat upp henne nog i skolan och att hennes humör idag berodde på ångest. Så var inte fallet. Hon var arg och frustrerad för hon inte fick som hon ville. När det sedan gick över så vart hon ledsen och skamsen från att åka ifrån mamma. Vi skulle istället ha stått på oss och stärkt henne med att åka till skolan idag. När man har så kort tid på sig på morgonen att avgöra så är det svårt ibland. Man smälte ju när hon vart så ledsen och man är inte mer än mamma och pappa dessa gånger. Som jag även skrev så hade hon haft ont i magen hela dagen igår och då gick ju tankekontoret där att det kanske ändå berodde på det. Jag kan tycka att det är inte hela världen, nu vart det så idag och imorgon ska hon tillbaka till skolan igen. Vi har jättebra tät kontakt med Bellis fröken och är det något i skolan har vi superbra kontakt om det. Hon skriver alltid till oss om det varit något och jag frågar också alltid pedagogerna när jag hämtar om det varit något. Har det varit något tar vi upp det och pratar om det. Vissa dagar har vi haft kontakt varje dag just för att vi behöver prata om vissa grejer. Bellis fröken är en hjälte i mina ögon för hon är så mån om sina elever och har gått rätt pedagogisk skola skulle jag faktiskt vilja uttrycka mig att säga.

Jag tror jag får ett mindre sammanbrott och bryter av den typ

Jag är väldigt noga med att ha rent omkring mig och nu med nya soffan kommer varken dammsugarmunstycket eller moppstativet under ordentligt under soffan. Det tar stopp för att båda två är för tjocka efter ett tag och kommer inte under soffan. Jag vill inte ha smulor och damm under soffan, vem vill det?! För att komma under någorlunda så måste man krypa runt om soffan i flera olika vinklar för att komma under och man får knöla med armen och så. Förra soffan kunde man lyfta upp lite en av oss så kom den andra under då såklart för att städa. Denna soffa kan man inte det med då skulle man knäcka till den snett. BQ som jobbar inom denna branschen ska därför ta hem ett smalare dammsugarskaft och golvmopp så det ska gå städa som sig bör. Ikväll har jag städat och ja jag kan milt sagt säga att jag har då krupit runt varje vinkel och vrå runt om soffan för att komma åt.

➟ Hur gör ni när ni städar under soffan och kommer ni under ordentligt?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

35 reaktioner till “Jag tror jag får ett mindre sammanbrott och bryter av den typ

 1. Tråkigt att det blev mycket missförstånd med det tidigare inlägget. Ibland är det inte lätt att skriva fast man tar med allt så kommer det någon som bara måste vrida på något. Det händer mig ofta. Skriver jag om röd så är det alltid någon som har synpunkter om att jag skrev om grön. Ta inte åt dig av de som missförstår. Det är du och din man som känner Bellis bäst och är där i värkligheten 😉

  Då vi har klump soffa så hjälpa vi åt att flytta på den när vi dammsuger och torkar golv. Vi har även en hand dammsugare med diverse munstycke till så vi kommer åt väldigt bra på ytor som är dålda. Kan rekommendera handdammsugare.

  Ha en fin fredag!!!

  Gilla

 2. Vi måste flytta soffan tv bänken om vi ska dammsuga där haha känner igen det! Nej glass och sötsaker är inte direkt bra frukost de fick aldrig jag då jag var liten (iallafall inte till frukost) sötsaker fick vi fredag och lördag – punkt 🙂

  Gilla

 3. I min soffa ligger det också en lammfäll, det är en tre-sits och jag lyfter upp den när jag dammsuger, jag har även en sån sop som är platt, den går under överallt. När jag bodde på gården hade vi en sån soffa som ni har, där använde jag oftast sopen, men drog fram den med jämna mellanrum för att dammsuga och torka.
  Sv. Brukar ni vara på Böda Sand? Det är helt galet vad stort det blivit, som en egen by, jag minns då det var mest tält där. Min bror var med och byggde där i starten på 60-talet.

  Gilla

  1. Jag har varit på Böda Sand mycket som barn och det har säkert växt sig mycket större nu sedan dess kan jag tro. Ja jag använder också vår sop, likaså drar ut golvmoppen så mycket det bara går.

   Gilla

 4. Det är inte alltid lätt att tolka vad barnen vill. Jag tycker en får göra det som känns rätt som förälder och kanske nästa gång i ett likadant läge kan ju alla använda den förra situationen att utgå och prata utifrån. Ni visade ju att ni lyssnade på Bellis …

  Gilla

 5. Jag får skjuta fram hela soffan varje gång jag ska dammsuga. Tungt och bökigt men vad gör man? Vad fint du har det, verkligen hemtrevligt och mysigt 🙂 Kram

  Gilla

 6. Som förälder känner man sitt barn bäst – och kanske var det bäst som ni gjorde?! man måste inte alltid göra det läroboken säger tycker jag… jag är nog inte så där pedantisk precis – min man var det när vi träffades men jag omvände honom och vi har säkert smulor och damm och annat under sofforna – då och då storstädar jag och då drar jag helst sonika fram sofforna och alla andra möbler som jag behöver komma åt under….

  Gilla

  1. Ja man får ta det för vad är och man får läsa av situationen som föräldrar. Näee läroboken är inte alltid den bästa heller för där ska man vara så korrekt hela tiden. Jag är ganska pedantiskt, men man släpper ju på det sedan man fick barn man kan inte hålla efter som förr

   Gilla

 7. Jag kommer inte åt under soffan så jag måste flytta på hela den. Vad härligt att du har en man som gillar rosa färger i inredningen. Kramis ❤

  Gilla

 8. Oh, vi får plocka isär soffan i tre delar för att kunna dammsuga under! 🙈 Du kan förstå att det inte blir gjort så ofta som man önskar…

  Gilla

   1. Byter till annat munstycke vid soffan så kommer jag under.
    Var med väldigt noga förr, pedantisk till och med. Tack o lov har det minskat och jag kan se att andra saker är viktigare än att det är helt rent överallt hela tiden.
    Är ok numera om dammet ligger en dag extra .

    Inte ska du väl behöva förklara extra kan jag tycka…. 🙂

    Gilla

   2. Ja man har ju det, finare utan, men jag tycker vi hittade filtar som är snarlika. Vi har två ombyten så det ska gå tvätta dem hela tiden också och ha en uppsättning ren hela tiden.

    Gilla

 9. Vår soffa e låg så vi drar fram hela soffan då o då och lusdammsugar och moppar då.

  Tack för din återkoppling om blogdesignen.
  Jag lyckades inte hitta där jag ändrar till 1260 😏
  Däremot ändrat till 70 % mer kan jag inte för då försvinner halva hästens huvud….

  Gilla

 10. Aaaww…. Men vad taskigt att hon inte får glass eller fika till frukost 😂 hihi… Klart humöret blir så ibland när de ej får som de vill de små… 😊 Skönt att nästan vara klar med uppgiften 👍👌

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.