Frostig som en utslagen ros

Hej

Nails By Merlin

Idag har jag äntligen varit och gjort om mina naglar. De mörka naglarna jag gjorde sist tröttnade jag på redan efter typ 1½ vecka. Jag är sådan med mörka färger, jag vill ha varma ljusa färger. Jag slog då verkligen på stort och gjorde ljusrosa och vita naglar denna gången, de vart som en utslagen ros med frosttema skulle man kunna säga. Jag tycker att de vart toppen i alla fall och nu får de här sitta en månad. Jag har skapat en mapp här på datorn som heter nagel-inspo och där lägger jag in bilder på nageldesign jag hittar efterhand som jag tycker är fina och då blir det som en utlottning vilken jag tar. Idag lottades denna ut och det vart denna nagelinspin för denna gången Merlin Nails

Menar du allvar vill du jag ska följa med dig till ert sovrum?!

Nu har jag två karlar i sovrummet, ja tro det eller ej så är det faktiskt. De är här och luftar och lagar vårt element i vårt sovrum och i Bellis rum. De var som typiskt karlar kan vara och skrattade att jag skulle ta in dem i sovrummet. De håller på i alla fall för fullt nu och det bankas och slås för fulla muggar här i elementet så det låter som de tänker banka loss elementen snart. De verkar vara klar nu i alla fall och jag har ursäktat mig flera gånger för det ser ut här hemma för de kom så oanmält nu att jag har inte hunnit plocka undan efter mig i köket osv.

Tror de är ganska vana att det inte är städat då de kommer, det är mer en annan som tycker det är pinsamt

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

19 reaktioner till “Frostig som en utslagen ros

 1. Haha. Kom och tänka på en händelse när jag bodde med mitt X. Jag skulle duscha typ halv 12 eller så tror jag klockan var så jag kollade med han när husvärden skulle komma. Han ska ”Han kommer efter 13 så du hinner ingen fara och då hinner det torka med” Så jag hoppade in i duschen. Kvar i 12 hör jag att någon låser upp så jag trodde det var mitt x som skulle hem och hämta lunch.
  Jag hör hur badrums dörren öppnas och jag får en känsla av att det INTE är mitt x. Sliter åt mig handduken och dörren öppnas i samma sekund som jag fick handduken om mig. Där rakt framför mig stå husvärden/vaktmästaren. Våra blickar möts och jag ser hur han blir ill röd i ansiktet och ber om ursäkt samt stänger dörren. Han säger lite högt så där ”Jag väntar i trapphuset”

  Jag tog på mig och sa till han att han kunde komma in. Det var tyst under hela besöket och det VÄRSTA var att det bar min pappas granne som bodde på andra sidan gården. Samma granne som jag en gång i tiden var intresserad av och samma kille som hade hjälpt mig många gånger speciellt på kvällarna när jag var en dum tonåring och inte ville gå hem.

  Snacka om pinsamt och efter dess har jag det ALLTID städat om min husvärd kommer hem till mig och jag är ALLTID fullt påkläd haha.

  Gilla

 2. Naglarna var superfina. Hade jag gjort naglar hade det med all säkerhet blivit åt det hållet också. Tror inte hantverkarna bryr sig om du inte plockat undan allt 🙂

  Gilla

  1. Men så fina naglar, älskar verkligen färgerna och måste göra något liknande. Vårfina och härliga. Haha två karlar i sovrummet, fick läsa två gånger, men gott att få det luftat och ordning på

   Gilla

 3. Det var en jättebra förklaring på dina nya naglar. Skitfina! 😃😍. Så härligt att få något som piggar upp en. Får en att längta till ljusare tider ännu mer ☀️❄️🌷😊.

  Så skönt att dem fixar elementen hos er.
  När dem kommer oanmält så får dem skylla sig själva. Tycker jag.

  Kram❣️

  Gilla

 4. Tror att alla som ursäktar sig för hur det ser ut hemma när det kommer oannonserat besök ofta har det mycket mer städat och prydligt än många andra! 😉

  Gilla

  1. jag tycker också om de färgerna, så tyckte man kunde ha dem redan nu. Jag är inte så säsongsbunden på det viset, kör det jag tycker är fint. I vår tycker jag det är fint med gammelrosa och plommonlila =D

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s