Doftljus och Miss Mini Me till salu?!

Hej i vinterskruden

Choklad och crazy Santa doft

Otroligt vad mycket snö vi fått och det är så vackert. Här sken solen på förmiddagen också. Efter lunch gav vi oss ut utförs igen i backen och det är så härligt . Hoppas att vi får ha kvar det här länge nu, man hade ju önskat till sportlovet, men det är väl för höga tankar kan jag tro. Såg tyvärr att det skulle bli snöblandat regn och runt 0:an hos oss ett par dagar. Det är ju mindre bra, det skulle sedan vända igen mot slutet av nästa vecka och bli kallare så vi får se vad det blir av det i alla fall. Bellis och jag var nyss in på Dollarstore en snabbis för jag ville ha doftljus och lite annat sådant där smått som fryspåsar, ljuständare, pärlor och twistband till Bellis och hårsnoddar. Det var inte mycket folk där inne alls som tur var, så skönt. Kanske sammanlagt 20 st. Vi hade lite flyt faktiskt måste jag säga. Vi sa det också är det mycket bilar där går vi inte in då vänder vi och åker hem igen. Dollarstore är nybyggt här i vår stad så det var väldigt fräscht och ordnat. I november öppnades både Jula och Dollarstore här. Förra sommaren kom Biltema hit så har vi även Rusta, Ö&B och Pickaboo också. Det är alltså lite lika butiker men ändå så verkar alla locka faktiskt.

Har ni någon av dessa butikskedjor i er stad? Vilka brukar ni besöka och vad gillar ni med dem?

Bellis och Nova (Miss Mini ME)

Sälja Miss Mini Me på Blocket eller något?!

Bellis är så mallig och glad över sin Miss Mini Me docka som hon har döpt till NOVA (Bellis heter det i andra namn) och nu när hon även har en Miss Mini Me T-shirt som är likadan som sin dockas är man ju än mer mallig såklart. Hon fick ju dockan i julklapp och först brydde hon sig faktiskt inte om henne. Vi trodde att hon kanske var ”för stor” för henne så jag var faktiskt på väg ett tag att sätta ut dockan på försäljning. Hon lekte mer med sina andra julklappar, vilket såklart är jättebra, det säger jag inget annat om. Miss Mini ME – Lisibell låg kvar i sin kartong i flera veckor och jag uppmuntra henne att leka med henne, men hon verkade ej vilja. Det har dock vänt nu (trumvirvel), nu leker hon med henne varje dag och hon ska t.o.m sova i sängen med henne på natten.

När slutade era barn att leka med dockor och har ni sålt iväg dem eller har ni sparat dem?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

37 reaktioner till “Doftljus och Miss Mini Me till salu?!

 1. Vad härligt att ni tar vara på snön och är ute, när jag är ute så njuter jag av att det är vitt ute nu då man inte vet hur länge snön ligger kvar. Alla affärer som kommit till er finns inte i min ort utan måste åka in till Västerås 🙂

  Gilla

 2. Det är mycket snö här med ❄️. Så mysigt 😊. Jag gillar inte när det är sådär fram & tillbaka. Alltså kallt & milt. Då blir det så isigt.

  Så fina doftljus du hade köpt 😃.

  Kul att Bellis leker med dockan nu.

  Ha en bra dag❣️

  Gilla

 3. Hej Mirre! Så trevligt att du hittade till min blogg, så jag hittade till dig.
  Här i Wales är vi i lockdown sedan innan jul, så inga affärer, förutom livsmedels och apotek är öppet.
  Ljus har jag köpt över nätet.
  Jag har fyra barnbarn och gett dem mina gamla dockor från 50-talet, samt en mass dockkläder som jag stickat.
  Trevlig söndag!

  Gilla

  1. Vad roligt att du besökte mig tillbaka =D. Jag bor i en mindre stad så vi har inte så mycket nerstängt. Det är stora restriktioner ändå, men samhället är i gång. Vi hq börjat med att det är mycket distansunderisning

   Gilla

 4. Här är det frostigt och fint men ingen snö kvar alls, den regnade bort i början p veckan tyvärr. Så himla synd för sen kom frosten och kylan så det kunde väl fått ligga kvar tycker jag. Ni har det verkligen vackert, snön lyser upp det så härligt. Vad bra att hon började leka med den, ibland tar det ju lite tid och om inte så är saker faktiskt mer lätt att sälja nu är för tycker jag, sålde två dockor igår

  Gilla

 5. Önskar att vi hade mer snö här, det är otroligt vackra bilder du tagit. Hur stor är den där dockan; miss mini me t.ex i förhållande till skrållan? vi sparade dockorna men nu har nog sonen ”halshuggit” de flesta när han behövt dem i sina skräckfilmer… och sminkträningar.
  vi har biltema i vår stad och dollarstore…men har övriga butiker antingen åt ena eller andra hålelt.

  Gilla

 6. Jag är så mesig och håller mig helt och hållet hemma nu. Mira fick också sin sån docka men lekte aldirg med den. MEN den skulle finnas där och ligga i kartongen så nu ligger den på vinden.

  Gilla

 7. Vi har bara Rusta i vår stad, som jag för övrigt älskar. Vi är där åtminstone en gång i veckan känns det som, främst för att handla kattmat som är mycket billigare där än i matbutiken. I grannstaden som är mycket större än där jag bor, där finns sedan de flesta butiker och kedjor.

  Gilla

 8. Vi har ju de flesta kedjorna här, men blir ju så då man bor i en storstad. Det gäller ju att passa in då det är mindre folk, annars gör jag som du skrev. Vänder och åker hem

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.