Snygga bröst som ger fylligare look.

Hej

Nu har jag fått hem dessa bh som jag skrev om tidigare Comfy Bra och modellen heter Luxury Bra Sömnlös BH. De är jättebra kvalite och de följer sig snyggt runt brösten och ryggen. Man får inte den där knöliga vecken man kan få av en vanlig bh på ryggen. Man får också snygg form på brösten när man har den på. Det blir en snygg klyfta och lagomt lyft som inte ser för mycket ut. Många gånger med push-up bh kan jag tycka att de pushar upp för mycket så att huden också blir knölig på sidan av armhålan och ryggen. Ett resultat av att det för övrigt inte får snygg look på hållningen bara för bh,n ska pusha upp själva brösten. På den här bh,n är det ju inga sömmar eller byglar. Därför syns det inte på ryggen när du har den på dig. Det är också fler storlekar i en, min storlek hette 70D – 80 B och där är det ju ett spann där emellan. Den är så elastisk och följsam att den formar sig efter mig och kroppen. Jag klassar heller inte denna som en push-up bh utan den formar sig snyggt efter mig och mina bröst och lyfter brösten snyggt. Jag känner knappt att jag har den på mig. För att jämföra med en push-up bh så brukar jag få ont i brösten och få märken på ryggen då jag har dem på. Här är det bara skönt och mjukt.

Jag har faktiskt bara positivt att säga och jag fick på det också en snygg form på bysten med eller utan kläder på, kan rekommenderas. Som det känns nu är det bästa bh jag haft faktiskt. Det kan tilläggas då med att jag har testat många varianter.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Snygga bröst som ger fylligare look.

 1. De med spets på var riktigt fina, jag blev sugen på att testa en sådan.. Men jobbigt när det saknas pengar och att bh inte är något att prioritera idagsläget. Var inte så längesen jag köpte nya nämligen.. Men tack för tipset =)

  Gilla

  1. Det är spets på dem alla, jag visar bara baksidan på dem också på några av bilderna. Ja de är verkligen jättesköna och snygga med. Ja ibland är kontot hårt hållet, man får prioritera och denna tid på året brukar ju vara så.

   Gilla

 2. Vilka fina bh-ar 😀 asså jag personligen tycker ja har för lite bh-ar hahah vill ha i typ alla färger 🙂 ja de ska fan sitta bra inte nypa åt nånstans heller inte knöligt nånstans utan bara vara bekväma o ibland går ja utan dessutom för de är så skönt att låta brösten vila

  Gilla

 3. Jag gillar inte pushup, är alla det?
  Är de sköna, sitter inte åt eller så?
  Håller sig banden eller veckar de sig efter ett tag så de skär in i axlarna?

  Gilla

  1. Jag klassar dem inte som push up. De sitter bra skär inte in någonstans och de håller sig bra på plats. De känns knappt att man har dem på. Inget skär in eller veckar sig och inget åker ner. Det är mjukt och behagligt och brösten får en skön hållning och lyfts upp utan att det är push-up

   Gilla

 4. Dom bh-arna ser verkligen sköna ut. Det är verkligen en djungel för att hitta rätt bh som passar ens bröst. Jag har ingen erfarenhet av push-up, jag har alltid haft stora bröst och har väldigt svårt att hitta bra bh-ar. Nu har jag äntligen hitta en butik med bra utbud och som inte är så dyra 🙂

  Gilla

  1. Ja de är verkligen toksköna, love it. Bra att du hittat, jag tycker bh tappar formen snabbt på andra jag köpt så det känns som bröstvårtorna hoppar fram typ, förstår du hur jag menar och det är inte särskillt smickrande och skönt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.