I pulkabacken med mamma ❤

Hej

När jag hämtade Bellis idag så överraskade jag henne med att vi skulle åka köpa en bob. Tyvärr var de slut och jag tänkte inte direkt åka runt och leta i butiker så kikade på Biltemas hemsida och då fanns denna kälke med ratt. Den var verkligen toppen och hon är så stadig då hon åker så det var toppenköp åt henne. Dessutom vart även hon överlycklig över den också och det är ju det viktigaste. Jag åkte tefat och hon åkte kälken. Vi tog sedan en långpromenad hem då jag drog henne på kälken, friskt och skönt. Mindre skönt för mig var väl att hålla i tefatet samtidigt också, men det gick bra.

Underbar utflykt och kvalitetstid tillsammans med vackraste efter en dag med studier och således skola för henne.

Ser ni Bellis ⇑
❤❤❤

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

45 reaktioner till “I pulkabacken med mamma ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s