I pulkabacken med mamma ❤

Hej

När jag hämtade Bellis idag så överraskade jag henne med att vi skulle åka köpa en bob. Tyvärr var de slut och jag tänkte inte direkt åka runt och leta i butiker så kikade på Biltemas hemsida och då fanns denna kälke med ratt. Den var verkligen toppen och hon är så stadig då hon åker så det var toppenköp åt henne. Dessutom vart även hon överlycklig över den också och det är ju det viktigaste. Jag åkte tefat och hon åkte kälken. Vi tog sedan en långpromenad hem då jag drog henne på kälken, friskt och skönt. Mindre skönt för mig var väl att hålla i tefatet samtidigt också, men det gick bra.

Underbar utflykt och kvalitetstid tillsammans med vackraste efter en dag med studier och således skola för henne.

Ser ni Bellis ⇑
❤❤❤

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

45 reaktioner till “I pulkabacken med mamma ❤

 1. Men vilken mysig dag ni har haft i pulka baken väekligen härligt att kunna ha lite kvalitets tid tillsammans 😊

  Gilla

 2. Så härlig dag ni har haft och bra att du hittade en kälke till henne, barn gillar kälkar mest av någon anledning, fast det brukar variera mycket..här var det snöstorm igår så det såg härligt ut med en utflykt till pulkabacken och uppehåll

  Gilla

 3. Åh vad kul att få åka kälke har aldrig åkt en sån antingen pulka eller bob. Men det ser ju ut som en bob tycker jag. Kan tänka mig att hon hade kul, det är så roligt med snön 🙂

  Gilla

 4. Åh vilken skojig och mysig dag ni har haft tillsammans!😄 Det är ju så roligt att vara ute och åka på nån farkost i snön, och allra helst om det går fort nerför backar!😄

  Gilla

 5. Mysigt! Vilka härliga foton! 👌🏻
  Visst är det mysigt med kvalitetstid när alla är på sitt bästa humör! 😘 (Har en 3,5-åring som är inne i sin trotsigaste period någonsin)! 🙈

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.