Reaktion på vaccinet om man har fillers?!

Hej

Denna förmiddag har jag hunnit med mycket. Jag har haft sista samtalet med läraren för att mitt betyg ska sättas på senaste kursen jag gjorde slutprovet på i fredags. Hon berömde mig och tyckte att jag jobbat på bra och jag fick veta mitt betyg, så nöjd. Jag fick även veta att hon skulle fixa så min kurs med APL kommer mot sommaren. Hon skulle meddela mig då det var klart. Vi hoppas att hon kan fixa det nu då också. Det tror vi på eftersom att hon sa så också. Jag har varit i väg i morse och storhandlat, 1028 riksdaler gick det på och man fick nästan pressa igen frysen . Jag blickar även ut mot vårt vinterlandskap från balkongen och det har börjat snöa igen, det är otroligt vilka mängder vi får

Reaktion på vaccinet om man har fillers?!

Fick precis ett meddelande om att det kan vara aktuellt med konserter igen i sommar. Kan man våga tro det? Är det möjligt, ska Sverige börja leva igen. BQ och jag är ju musikälskare så vi skulle mer än gärna gå på ett par konserter i sommar. Jag har ju en konsertbiljett som jag ska gå på tillsammans med Madde tillgodo i Dalhalla där The Hives, Mando Diao och The Sounds ska uppträda och den hoppas vi innerligt blir av och vid det laget är man också vaccinerad. På tal om vaccin såg jag att de som gör fillers kan få en reaktion på vaccinet. Det var ju inget att oroa sig för, det gick att efterbehandla. Hoppas att de vaccinerar sig ändå så inte oron gör att de inte vaccinerar sig. Det är ju värt att avstå fillers ett par månader nu då för att kunna ta vaccinet istället tänker jag. Det är viktigare att vaccinera sig än att ta fillers – Oron att personer med fillers avstår vaccinet.

→ Tror du att vi kan gå på konserter i sommar, samt kommer du vaccinera dig?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

41 reaktioner till “Reaktion på vaccinet om man har fillers?!

 1. Konserter med traditionella ståplatser i ett publikhav känns kanske lite väl optimistiskt att hoppas på, men kanske kan man lösa konserter där alla får bestämda sittplatser? Håller tummarna! 🙂

  Gilla

 2. Åh hoppas verkligen att samhället kommer igång igen till sommaren😊
  I nuläget kommer jag inte vaccinera mig, de avråder gravida från att vaccinera sig eftersom de inte vet hur det påverkar barnet. Så jag blir en av dem som säger nej i den frågan

  Gilla

 3. alltid roligt att kolla på artister så får hoppas att det kommer fungera när ni ska iväg, tror det är mycket prat om reaktioner på vaccinet, men de flesta kan nog ta det utan att få några större bekymmer

  Gilla

 4. Jag har väldigt svårt att se att man skulle öppna upp för konserter och sådant redan till sommaren. Just konserter är ju så oerhört mycket folk och framförallt trångt. Drömma kan man ju alltid, jag ÄLSKAR konserter jag också, men jag har svårt att föreställa mig det 🙂 Vaccinet kommer jag absolut att ta!

  Gilla

 5. Vaccinet måste väl ändå vara viktigare än utseendet kan jag tycka. Längtar så tills vi kan börja leva igen. Hösten, eller om ett år tror jag på, och har ställt in mig på ett halvår som kommer vara isolerat.

  Gilla

 6. Jag håller tummarna för att det kan bli lite konserter i år, har också några innestående. Celine Dion, The Ark samt Uggla, Petter & Miss Li. Blandad kompott!
  Kommer att ta vaccinet den dag det är möjligt för mig, men jag gissar att det dröjer då jag inte är i någon riskzon. Fattar inte hur det kommer sig att man inte prioriterar alla som jobbar inom vården, vilket man gör i flera andra länder?!?

  Gilla

 7. Jag är i sk riskgrupp och har suttit i corontän sedan mars, jag längtar tills vaccinet äntligen finns i min kropp! Tror kanske inte att det öppnar upp för konserter, loppisar och sammankomster förrän i augusti/september.

  Gilla

 8. Tror inte det blir konsert till sommaren tyvärr, det verkar ta tid innan det normaliseras men kan ju hoppas, ja alla ska vaccineras nu med eller utan fillers:) kram

  Gilla

 9. Jag vill också ha snö som inte tinar bort dagen därpå….blir bara slaskigt här. Jag har slutligen bestämt mig för att ta vaccinet när det blir aktuellt för min del..har varit tveksam men jag vill inte vara orsak till att ta hem smittan. OCH jag vill väldigt väldigt gärna gå på konserter igen…

  Gilla

 10. Jag hoppas att vaccinet är bra för många, att man inte får så många biverkningar åså :/ de hade varit förjävligt med tanke på att många dör i covid också 😦 jag vet inte om jag vågar vaccinera mig de är mellan valet o kvalet faktiskt

  Gilla

  1. Det är en speciell situation detta och jag har inte vaccinerat mig tidigare år mot dessa influensor. Jag har gjort mot säsongsinfluensan, men inte mot de andra. Denna gången vet jag inte om man kan avstå känns det som, det är för många risker med det. Ju fler vi vaccinerar oss ju större chans att det försvinner. Dock är det upp till var och en och man har sin egen vilja,

   Gilla

 11. Skönt att få saker gjorda tidigt på dagen 🙂.

  Jag är tveksam om det kommer att bli konsert i sommar. Men hoppas kan man ju alltid göra.

  Jag tror att dem som håller på med fillers kommer inte att sluta med det. Å vissa kommer tänka att fillers är viktigast. Men hoppas att det tänker att vaccinet är viktigare.

  Kanske till våren/sommaren att jag kommer att ta vaccinet.

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

  1. Är som ni då, musik galen… Hoppas verkligen att vi kan få börja leva igen 😁 vaccinet jag vet ej, inte bestämt mig, nog mest rädd för både det och covid 😐

   Gilla

 12. intressant att man kan få reaktioner om man har fillers, kommer du ihåg vad som det stod om det? Inte för att jag har fillers (eller får ta vaccinet tyvärr) men spännande läsning tycker jag. Här hos oss säger de att vi troligen inte kommer vara skyddade före till hösten tyvärr

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s