Så vackert det bara kan bli!

Hej

Idag fick jag hem mina supervackra ljus från _candledreams_ från instgram. Helt otroligt så vackra ljus och det luktar så gott med äkta stearin. Vita kuben luktar doften ” yankee candle fluffy towels” och ja den luktar som nytvättat så ljuvligt. Tänkte ha dem på de där fatet men tänkte nog köpa till att ha gammelrosa eller vitt dekorsten till, eller tja varför inte blanda dem som en strösselmix. Mannen och kvinnan tyckte jag passa så fint till ljusstakarna, vart lite grekiskt (mytologi) över det hela. Själva Kentboken är ju också en dyrgrip i sig den också kan man milt sagt säga också.

Kika in hennes instagram och shop, så vackra saker måste jag säga, vill bara tipsa om hennes konto En kär bloggvän till mig som är kreativ och så duktig med sina alster hon skapar.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

22 reaktioner till “Så vackert det bara kan bli!

 1. Så fint! Jag har ägnat senaste två vintrarna åt att elda upp alla de här fina ljusen som man oftast inte vill tända just för att de är så fina. Men jag hade helt enkelt alldeles för många 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Jättefina ljus 🕯😃. När du sa att dem luktar nytvättat. Så tänkte jag direkt på Klinta ljus. Dem kan man häll ut stearinet i handen direkt när man har släckt det. Man kan använda det till att smörja in händerna med. Typ som handkräm. Nytvättad lukt såå gott 🥰. Skulpturna va med jättefina med 😃.
  Kram❣️

  Gillad av 1 person

 3. Så vackra ljus du köpte. Är det något både min man och jag är svag för så är det just ljus. De där ljusen som luktar nytvättat är ju så goda. Hela hemmet luktar rent

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.