Nu ska vi swischa fram snart

Hej!

Det har snöat hela kvällen igår, natten och fortsätter ännu så vi får hoppas att det stannar kvar nu. Det är nog ganska tung och blöt snö som faller. Det ska bli kallare mot onsdag här. Får hoppas att det hinner stanna kvar tills dess. Vi skulle få mot -8 grader och då borde det ju få stanna kvar kan man hoppas. Vi har tvättstuga idag men är klart om några timmar, vi tänkte direkt efter lunch ut och åka lite i pulkabacken med henne. Fåt hoppas att det går så det inte är för tjockt med snö. Här har förmiddagen flugit fram må jag säga. Vi bokade upp oss på tvättstuga för vi har haft så mycket tvätt nu och har inte hunnit ikapp med allt. Samt jag har storstädat andra toaletten och det tog sin tid. Nu är den finfin i alla fall och båda toaletterna är tipptopp. Vi har börjat beta av punkt för punkt här hemma och städa jättenoga. Inte för vi inte brukar det, men jag gör på ett annat sätt nu och med andra medel just för att det ska bli riktigt bra.

I morgon blir det tomt här nu efter att vi varit tillsammans så mycket. BQ ska jobba i Västerås i två dagar för de ska ha ett viktigt videomöte och Bellis börjar skolan och fritis igen. Det blir ändå skönt att komma in i rutiner igen och skönt att julen är över för detta året trots att jag egentligen älskar den tiden på året. Även den som älskar det kan också tröttna på det med andra ord. Nu ska vi äta lunch, sedan ska vi swischa fram snart i backen.

→ Har det snöat lika mycket hos er i natt? Hos mina föräldrar hade det inte det, de hade barmark nere i Småland.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

21 reaktioner till “Nu ska vi swischa fram snart

 1. Här har vi med fått mer snö under natten men det är mesta dels blöt snö 🙂 Jobbigt när den ena åker och jobbar i två dar när man varit med varandra så mycket 🙂

  Gilla

 2. mysigt för barnen när det äntligen kommit snö och blir dags för pulkaåkning, så skönt när man har fått grovstädningen gjord hemma, det är inte så kul men värt besväret

  Gilla

 3. Jag håller med dig. Jag älskar allt som har med julen att göra, men lika mysigt som det är att dra fram det lika skönt är det när det är undanstädat sen och man får en liten ny och fräsch start.

  Gilla

 4. Här har det snöat under dagen men inget som ligger kvar tyvärr ..Vad kul att ni har kunnat passa på att åka lite i pulkabacken….Ja ibland behöver man också ta hand om tvätten trots att det kanske inte är så kul….Vad skönt att vardagen börjar för er igen…Wille ska tillbaka till förskolan förhoppningsvis på onsdag efter att ha varit hemma sen i mitten av November

  Gilla

 5. Ibland flyger dagarna förbi. Skönt att ni fick tvättat lite 😊å att det börjar minska i tvättkorgen. Även om att städa är jobbigt & tråkigt. Så är det så skönt efteråt 😊. Å storstäda behöver man göra då & då. Vad är det för det för ett annat sätt ni städar på & vad är det för medel ni har??
  Det får du gärna berätta om i nästa blogg 🙂. Bara om du vill!!

  Det tok snöat här på förmiddagen. Å snöat stort sett hela dagen ❄️❄️. Kommit säkert en 6cm snö iaf. Å det ska komma mer snö i veckan & blir kallar här i veckan. Nu är vintern här 😃❄️

  Gilla

  1. Medlen vi har är sådant som de säljer på BQ,s jobb som tar lite effektivare mot smutsen. Likaså trasor och svampar som tar hårdare på smutsen så det är lättare att städa. Det gör faktiskt stor skillnad. Ja hoppas att snön får vara kvar nu.

   Gilla

 6. Snö här i Småland med tyvärr.
  Som barn gillar man det kan jag förstå, pulka, skridskor, snögubbar och allt. Ser barnen runt här är ute o har skoj.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.