En heldag ute är bra medicin!

Halloj

En heldag ute det var länge sedan man hade. Det har varit lek, 4-hjuling. Grilla hamburgare, grilla marshmallows och det har varit goda varma drycker och underbart sällskap. Bellis har testat 4-hjuling för första gången och hon var verkligen jätteduktig. Barnen lekte bra, de skapade en egen rutschkana med två brädor, väldigt smart.

Behövs inte skriva mer bara se och njuta av videoklippen och fotona

Två härliga videoklipp – Ni får klicka på bilderna för att se klippen

Videoklippen blir gigantiskt stora när jag klistrar in dem direkt här

Bellis åker 4-hjuling

Mamma lite orolig, men hon fixade det galant

Ljuvliga brasan

Så underbart att grilla och umgås med goda vänner

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

29 reaktioner till “En heldag ute är bra medicin!

 1. Så mysigt att träffas utomhus och grilla och köra fyrhjuling! Våra döttrar är tonåringar, och har ingen större lust att följa med på sådana aktiviteter längre, tyvärr. En fas som får ta sig tid. Förhoppningsvis ändrar de sig om något eller några år och tycker att det är mysigt igen. Det skapar en så fin sammanhållning att träffas på det sättet.

  Gillad av 1 person

  1. Hej, Ja visst gör det och man mår bra när man kommer hem igen efter sådana stunder. Ja men precis, så var jag med en period minns jag att jag inte vill gå bredvid mamma och pappa ens minns jag och framförallt heller inte följa med på sådant som du säger. Synd egentligen, men det är ju en del i livet eller vad man ska säga.

   Gillad av 1 person

 2. Vad underbart ni haft det! Älskar att vara ute och grilla och få hänga med barnen. Kul att Bellis fick testa att köra fyrhjuling. Påminner mig om när jag var barn och jag var hos en kompis. Då körde vi inte fyrhjuling utan åkgräsklippare. Hade jag sett oss idag hur vi körde hade jag blivit fullständigt livrädd….

  Gillad av 1 person

  1. Ja första varven då vart jag lite orolig, men såg att hon behärskade det så bra så vart inte lika orolig sedan. Samt att den är inställd på lägsta läget så det går inte köra fortare än så där. Det går höja upp, men de är de för små för

   Gilla

 3. Vilken härlig dag ni hade. Vara ute och grilla när det är både lite kallt och snöigt ute är ju underbart, Någon tipsade om att poppa popcorn över öppen eld. Det hade ju varit lite häftigt för barnen. Klart det var stort att köra 4hjuling, även om jag förstår det var lite pirrigt för dig. Barn är duktigare än vad man tror.

  Gillad av 1 person

 4. En sån härlig dag 😃❄️ Med allt vad det innebär att vara ute på vintern. Så kul för Bellis att testa på & åka fyrhjuling 😀. Härligt att träffa vänner med.
  Kram❣️

  Gillad av 1 person

 5. Håller helt med, tid ute är bra medicin för både kropp och själ. Barne här älskar också och vara ute, vi har varit ute flera tiummarna varje dag hela lovet och ännu mer nu i veckan när snön kom, de blir liksom inte mätta på snön vilket är härligt. Å vi skulle åkt fyrhjulingen igår med men blev för sent (vår står hos morbror) men om snön stannar hinner vi kanske en annan dag.

  Gillad av 1 person

 6. Tyvärr visste jag vilka de var som skratta, den tjejen har en tendens tyvärr att göra sånt men man får helt enkelt lära dig att borta av de och bara köra!
  Vi har också varit ute hela dagen, då är så skönt :d

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.