Mamma titta det snöar!!

Hej och god fredag till er!

Ohh nu är jag färdig med examinationen för denna gången och nu börjar en ny kurs på månad ”Pedagogikens skapande verksamhet” Ska bli jättekul. Det kändes också jättebra det jag lämnade in idag så får hoppas att det är så bra som det har känts med. Det får jag reda på i bästa fall under dagen eller nästa vecka. Snarare slutet av nästa vecka, de är lite sega att rätta. Denna kurs jag avslutade idag hette ”Barns Lärande och Växande” Det var en intressant och lärorik kurs som man har mycket i bagaget med sig efter den. Jag har varit så fokuserad på detta att det slog mig ganska nyss faktiskt att det är fredag idag. Nu är det helg för mig och nu ska jag och Bellis gå till någon lekpark för en stund. Bellis lär ju inviga sin nya overall inte sant. Det snöar även har också, det ska snöa hela helgen.

I morgon ska vi träffa vänner och ha en utelunch tillsammans och grilla hamburgare, mysigt och nödvändigt. Var länge sedan vi sågs nu alla i familjen. Samt det skulle bli fint väder ute också. Då kan man således också hålla avstånd. De har även en brun labrador, så det blir ju rena himmelriket för mig. Kommer ta alla tillfällen jag kan att pussa på honom.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

19 reaktioner till “Mamma titta det snöar!!

 1. Vad tar nästa kurs upp, tyckte att kursens namn verkar spännande. I mitt huvud så är det där man lär sig typ pyssla med barnen, men känns som att jag har fel 😛

  Gilla

  1. Såhär står det på baksidan av boken ” Varför är skapande verksamhet så viktigt för barns utveckling? Vilka metoder och tekniker passar för barn i olika åldrar? Hur kan man arbeta med bild, musik och drama i vanliga skolämnen som svenska och matematik. Ja sedan står det mer, men det talar väl lite om vad det handlar om =D. Låter toppenku

   Gilla

 2. Så bra att det känns bra med inlämningen. Ja, den kursen lät intressant 😊.

  Det har snöat ❄️Här med idag ☺️.

  Så mysigt med grill lunch ute i morgon 🔥🍔🌭😋👍. Hoppas att ni får trevligt.

  Gilla

  1. Ja, vi har fått ny lärare. Den andra rättade alltid till dagen efter, hände nog aldrig att det var senare än så. Vi har ny lärare nu och hon tar över en vecka på sig. I bästa fall skräller hon denna gången och gör det snabbare

   Gilla

 3. Usch ja för denna snö som kommer nu, ja du vet vad jag tycker och varför 😂
  Låter dock mysigt att grilla och ses ute.
  En annan sak… kunde ni använda medlet i duschen på silikonfogen med?
  Har inte alls mycket svartmögel tack o lov men lite på silikon jag gärna skulle vilja ha bort med silikon är känsligt och kan förstöras av te.x ättika…..
  Nu ska vovven o jag ut i snön, en är glad av oss 😄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.