Jag var trött så det värkte i kroppen!

Hej

Bellis och jag hade en jättehärlig lekstund i lekparken. De har linbana där och fler lekställningar. Såklart skulle MissMiniMe – dockan också följa med, hon heter Miss Lisibell, men Bellis har döpt henne till NOVA. Bellis heter ju Tilde och Nova i andra namn. Jag var lite skeptisk då jag tycker det är för dyr docka för att ha med sig sig till lekparken. Man får ändå tänka bort sådant ibland, jag bara tänker tillbaka hur en annan for fram och tillbaka med mina dockor. Nya overallen och skorna var på, de var verkligen toppenbra och ja helt perfekt

Ibland går det bara inte att låta bli, man är så trött!

Vet ni, idag vid 17 var jag så trött att jag knappt orkade göra maten, men såklart gjorde jag det. BQ och Bellis började sedan leka doktor med hennes doktors leksaker då la jag mig en stund senare. Det tog nog under 5 min sedan somnade jag. BQ kom sedan in och och pussa på mig och sa – Nu har du sovit i över en timma, ska du sova mer? Då trodde jag att jag bara sovit i några minuter. Snacka om att vara helt väck. Såklart vart jag piggare av det. Det kändes bara lite märkligt att en timma kunde kännas som jag sovit i 5 minuter. Jag trodde att han skoja, eller hmm gjorde han det tro? Ja hade jag inte gjort det så hade jag varit tråkigaste partnern som bara somnat av och till hela kvällen i tv-soffan. Vi har lagt oss för sent de senaste kvällarna och jag blir trött de dagarna när jag har examination.

→ Om ni lägger er och sover/vilar på eftermiddagen har ni svårt att somna i normal tid på kvällen sedan?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

24 reaktioner till “Jag var trött så det värkte i kroppen!

 1. Jag har en sömnstörning som gör att jag inte kommer ner i djupsömn och alltså nästan alltid är trött. Sover jag middag däremot så kommer jag nästan alltid ner i djupsömnen direkt, alltså är jag beordrad en tupplur varje dag av min läkare 🙂

  Gilla

 2. Nova ser ut att behöva vantar, hihi
  Det där med middagslur kan vara lite lurigt, ibland tror jag att jag slumrat en stund och i själva verkat har jag sovit en bra stund. Är det för sent på dagen kan det förstås bli svårare att somna på kvällen.
  Önskar er en fin helg.

  Gilla

  1. Så viktigt att lyssna på kroppen när det verkligen behövs, uppenbarligen behövde du det men jag känner igen den där känslan när man tror att man bara precis somnat och så har man sovit länge. Dockan är fin och som du säger vi spenat runt med våra leksaker på ett helt annat sätt, bästa leksakerna är de man använder flitigt och hon lär sig ju dessutom att bra lite mer rädd om den.

   Gilla

   1. ja det var otroligt vad trött jag var, jisses. Ja hehe var lit speciell känsla, BQ trodde jag skämtade när jag inte trodde på honom. Hon var väldigt söt och försiktig med sin docka. Dock känner jag att hon får ta en lite ”billigare” docka med sig nästa gång om hon ska ha någon med sig. Hon brukar faktiskt inte ta med sig leksaker =D

    Gilla

 3. Oh, då behövde du verkligen sova! Hade en sån dag för några veckor sedan men det händer extremt sällan! Jag har generellt svårt för att somna och sova tillräckligt länge men har blivit bättre på det under senaste halvåret.
  Jag föreslog att Nils skulle ta med sig en leksak ut sist när vi skulle åka och grilla, men han ville inte det då den kunde bli smutsig ute! 😂

  Gilla

  1. Skönt att du fick sova en stund 😊 jag kan tycka att det är jobbigt att somna på kvällen när jag sovit en stund på dagen 😊

   Gilla

 4. Idag kom snön hit men de senaste dagarna har jag varit trött jag med. Utan snön så blir det ju väldigt mörkt ute. Men skönt att du sov en stund. Ibland behöver man det. Bara jobbigt när det känns som det bara gått 5 min 🙂

  Gilla

 5. Hur gick examinationen idag? Hoppas det kändes bra i alla fall. Det där med att ha dyra leksaker med sig funderade jag över häromdagen…det är ju ingen leksak direkt men när man ser hur folk behandlar sina mobiltelefoner blir man lite skrämd….det är ju en mindre dator som kostar runt 6000-10000 kronor och man går med dem i bakfickan, skickar den mellan varandra lägger den vid sida och är allmänt slarvig med den. jag är säker på att Bellis är mer försiktig med sin docka än de flesta är med sina mobiler.

  Gilla

 6. Verkligen jobbigt när man blir så där trött, jag kan sova mitt på dagen utan problem på natten sedan, så söt bellis är och kul hon heter Nova i andra namn 🙂 kram

  Gilla

 7. Just nu är jag ständigt trött. Skulle kunna stå upp och sova. Somnar på fem minuter, men vaknar strax efteråt och har så svårt att somna om sen, –

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.