Såja in och sedan ut….

Hejsan, svejsan

Som ni såg i inlägget innan så skulle vi åka till Kupolen i Borlänge idag med tösen för att åka till Lager 157 i Borlänge för att köpa overall och skor till tösen. När vi kommer dit så är alla overaller slut trots att det stod på deras hemsida att det fanns kvar i sortimentet. Jag frågade en personal om de hade overaller kvar och hon sa de var slut. Dåligt, även om de inte hinner uppdatera sidan att produkter är slut så ska det då stå en markering om det att det att det eventuellt kan vara så och hänvisa till ett nummer man kan ringa i fall att lagerstatus ej har uppdaterats. Jag vart då less på dem och struntade då därför i att köpa skorna där med.

Kupolen i Borlänge är ett köpcentrum vi brukar besöka emellanåt. De har alla möjliga butiker. När jag tittar på deras hemsida så ser jag att Kupolen har 65 butiker i sin galleria, 14 matplatser och det finns även fler café. Vi åker gärna dit också för att runt om Kupolen finns även Ikea. Strax intill där ligger även Leos Lekland och äventyrsbadet Aqua Nova Dit åker man väl allra mest egentligen. Där kan man lätt ha en heldag. Vi brukar alltid luncha på Ikea om vi varit på Leos eller Aqua Nova. Det blir som ett mysigt slut på utflykten”.

Jag såg då att Stadium låg precis bredvid, kila in där, det var halva reapriset plus halva på det. Jag köpte då overallen Everest Ski Overall och även Everest Fleecetröja till i samma mönster och serie. Bredvid där sedan låg Skopunkten och då hade de rea där med. Vi köpte där varmfodrade kängan Lejon Tex varmfodrad Känga som hon behövde. Det blev inte alls som planerat men det vart bra ändå. Det blev t.o.m bättre eftersom detta är förmodligen bättre kvalité än vad lager 157,s overall hade haft. Det vet man ju inte förrän man har testat. Jag ville inte ens gå in på gallerian eftersom det är som det är nu. Jag kan dock tillägga att jag har aldrig gjort så snabba affärer som jag gjorde. Det var verkligen IN och UT.

I morgon har jag examination mellan 9 och 12 så jag har pluggat nu alla luckor som gått igår och idag och förberett mig så väl jag kan känner jag.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

33 reaktioner till “Såja in och sedan ut….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s