Såja in och sedan ut….

Hejsan, svejsan

Som ni såg i inlägget innan så skulle vi åka till Kupolen i Borlänge idag med tösen för att åka till Lager 157 i Borlänge för att köpa overall och skor till tösen. När vi kommer dit så är alla overaller slut trots att det stod på deras hemsida att det fanns kvar i sortimentet. Jag frågade en personal om de hade overaller kvar och hon sa de var slut. Dåligt, även om de inte hinner uppdatera sidan att produkter är slut så ska det då stå en markering om det att det att det eventuellt kan vara så och hänvisa till ett nummer man kan ringa i fall att lagerstatus ej har uppdaterats. Jag vart då less på dem och struntade då därför i att köpa skorna där med.

Kupolen i Borlänge är ett köpcentrum vi brukar besöka emellanåt. De har alla möjliga butiker. När jag tittar på deras hemsida så ser jag att Kupolen har 65 butiker i sin galleria, 14 matplatser och det finns även fler café. Vi åker gärna dit också för att runt om Kupolen finns även Ikea. Strax intill där ligger även Leos Lekland och äventyrsbadet Aqua Nova Dit åker man väl allra mest egentligen. Där kan man lätt ha en heldag. Vi brukar alltid luncha på Ikea om vi varit på Leos eller Aqua Nova. Det blir som ett mysigt slut på utflykten”.

Jag såg då att Stadium låg precis bredvid, kila in där, det var halva reapriset plus halva på det. Jag köpte då overallen Everest Ski Overall och även Everest Fleecetröja till i samma mönster och serie. Bredvid där sedan låg Skopunkten och då hade de rea där med. Vi köpte där varmfodrade kängan Lejon Tex varmfodrad Känga som hon behövde. Det blev inte alls som planerat men det vart bra ändå. Det blev t.o.m bättre eftersom detta är förmodligen bättre kvalité än vad lager 157,s overall hade haft. Det vet man ju inte förrän man har testat. Jag ville inte ens gå in på gallerian eftersom det är som det är nu. Jag kan dock tillägga att jag har aldrig gjort så snabba affärer som jag gjorde. Det var verkligen IN och UT.

I morgon har jag examination mellan 9 och 12 så jag har pluggat nu alla luckor som gått igår och idag och förberett mig så väl jag kan känner jag.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

33 reaktioner till “Såja in och sedan ut….

 1. Åh, Kupolen… det är ”gamla tider och gamla minnen” från när barnen var små och vi bodde i Ludvika 😉 🙂 Dit åkte man ibland för att handla till barnen, det fanns så mycket mer än i lilla Ludvika… 😉

  Gilla

 2. fin overall trots allt, jobbigt när man kommer till en butik för att köpa något och så är det slut, särskilt i dessa tider då man inte vill hänga i affärer alls

  Gilla

 3. Det är säkert full rulle nu när det är rea så dom inte hinner som dom ska. Jag tycker att Lager157 har helt okej kläder och priser så jag handlar gärna där

  Gilla

 4. Sååå irriterande när det inte finns som man tänkt sig. Men som du skriver det blev kanske ändå ännu bättre än vad det blivit annars.
  hi hi hi ….när jag tänker på kupolen i Borlänge blir jag så vansinnigt full i skratt för jag och min kompis gick vilse där när vi tågluffade runt i Sverige och vi hamnade på en lekplats där vi, ”vuxna” unga kvinnor roade oss kungligt…..

  Gilla

 5. Fy det är så irriterande när det står fel på affärers hemsidor. Surast blev jag en gång när affären skrivit fel på öppettiden och stängde framför näsan när jag kört hela vägen dit. Men i erat fall var det kanske tur ändå, för då blev det ju ännu bättre köp istället!😊

  God fortsättning på nya året!

  Gilla

 6. Så tröttsamt när det står att de finns och sen gör det inte de…. Tur det blev bra ändå!! 😀
  sv; Jag var 7år när jag började rida, tror det är en ganska vanlig ålder faktiskt så de tycker jag verkligen att ni ska 🙂

  Gilla

  1. ja vi funderar lite, det som är dumt är att det är jättedum tid för oss med jobbtider. Den börjra redan 16:15 har jag för mig. Då har det inte jobbats klart än. Så vi fick tacka nej för det inte faller rätt i schemat. Hoppas att de uppdatarer den till lite senare

   Gilla

  1. Det är så irriterande när de står det ska finnas men inte gör det, brukar faktiskt ringa och kolla när det är fåtal kvar.. 🙂 Väldigt fina plagg du lyckades fynda iaf 😍

   Gilla

   1. Ja det var det, det var tur att Stadium låg precis bredvid där, för jag hade inte velat gå in på Gallerian alltför mycket nu dessa tider. Dessutom hade man ju åkt 7 mil, dvs 14 tur och retur hade ju känts snöpligt att åka tomhänt hem. ja då hade jag väl köpt skorna i alla fall

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.