Det är så stressigt, jag mår dåligt då?!

Hej

Hur har ni det , många som börjat jobba igen eller har ni två semesterdagar de två sista idag? BQ har två lediga pappadagar dessa två och nu är han och gör sig fin hos frisören. Vi ska sedan åka till grannstaden för att köpa en overall till Bellis. Hon säger själv att hon vill ha det i skolan. Vi köpte inte overall detta året just för att vi ansåg att hon kanske är för stor för det. Dock säger hon själv att hon blir stressad då det är raster och alla barn ska klä på sig samtidigt. Då blir det att jag hoppar termobyxorna säger hon. Hon har även vuxit ur reservkläderna som vi har hemma nu och då tyckte vi att det är ok att vi köper en overall så får hon växla mellan overallen och de kläderna vi har köpt. Känner hon sig stressad så ska vi ju inte nonchalera det. Vi tänkte åka till lager 157 i Borlänge och köpa overall där. En kompis till mig har det till sin son och hon säger att de är toppenbra. Bellis andra vinterkläder de andra är från Lindberg Sweden och de är toppenbra tycker jag. Det jag märkt med dem bara är att termobyxorna tappar direkt svarta färgen när man tvättat dem. När vi väl är på Lager 157 så får hon välja färg på overallen helt själv. Jag kommer inte styra i hennes val alls. Det finns tre att välja mellan, svart, svartvit och ceriserosa Lager 157 Overaller. Det som är extra bra med deras overaller är att de har strl 130, för de flesta andra har 122/128 eller enkom 122 eller 128. Hon kan endast ha strl 128 nu, de andra är för små med andra ord. Kapahl, fix har dubbelstorlekar. Intersports McKinley har 130 på så lutar åt den med. Får se vad det blir av det vart jag åker och shoppar sedan. Ska läsa mer om dem osv.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Det är så stressigt, jag mår dåligt då?!

 1. Det är ju inte bra att känna sig stressad men det är ju ett lättlöst problem. Ditt inlägg påminner mig om att jag måste ta fram dotterns overall nu när snön äntligen kommit. Jag köpte en sådan bra för några år sedan, kommer inte ihåg märken. Men den höll henne varm och den höll också väldigt länge. Lagom till den behövde bytas ut gick dragkedjan sönder. Bra tajming….

  Gilla

 2. Den svartvita har mitt barnbarn, men tvådelad. Superfin tycker jag. Tyvärr blir den rätt smutsig då en treåring ska leka i den. Ett barn ska absolut inte känna sig stressad. Det är aldrig bra.

  Gilla

 3. Vad jobbigt att hon har känt sig stressad med tremobyxorna i skolan. Bra att ni har det på allvar. Kan tänka mig att hon blir överlycklig att få välja färg helt själv. Jag hoppas att ni hittade en bra overall för henne 🙂

  Gilla

 4. Det trodde inte jag att Lager 157 hade overraller till barn 🙂. Men det är ju bra.
  Så synd tycker jag att det är barn som säger ”jag känner mig stressad”. Så ska det inte vara 😕. Men tyvärr är det så.
  Å kan man undvika det så mycket det går så det klart man gör det man kan. Det är bra att hon får välja själv eftersom det är hon som ska ha overallen.
  Kram❣️

  Gilla

 5. Klart att hon varken ska bli stressad eller hoppa över att klä på sig ordentligt.
  Har ni övervägt att köpa begagnat?
  Vad gör ni med de gamla kläderna?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s