Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?

Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?

Det känns väl såklart för man är ju så taggad när dessa perioder kommer då man är långledig. Nu studerar ju jag och vi har inget ledig haft alls från våra studier. Det som gjort att jag kunnat vara ledig är att man har planerat dagarna på ett helt annat sätt än man brukar göra med dem. BQ har ju varit ledig och hemma de dagarna det varit röda dagar så det är ju en dubbelbonus. Bellis har också varit hemma hela sitt jullov. Det känns dock som hon är startklar och redo för att komma in i sina rutiner igen även om hon säger att hon inte vill komma tillbaka till skolan igen. När man jobbade var det alltid en speciell känsla att komma tillbaka igen från att ha haft semester eller julledigt då man visste att det kom en lång jobbperiod igen. Ja, man skulle ha barnen på fritis och mindre tid med varandra. Detta år istället har man ju haft väldigt mycket tid med varandra, såklart jättehärligt.

Nästa vecka ska BQ jobba på plats två dagar och det känns redan nu som BUHU näee! Haha, tänk förr jobbade vi båda heltid han kom hem halv 6 på kvällen och när jag jobbade heltid jobbade jag 7:30 till 17:15. Jag valde då att gå ner till 75% då jag tyckte det var för långa skol och fritisdagar för henne. Det var långa dagar ändå 7:50 till 16:15. Dock var jag ledig en dag i veckan och då gick hon bara till 13, så det var stor skillnad då i alla fall.

Hur känner du? Tycker du det är ok eller väldigt vemodigt att det inte är röda dagar nu förrän i påsk om du inte tar ledigt själv?

Jag tänkte att jag ville haka på någon utmaning i januari och Madeleine har en i januari, kika in den

1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.
2. Berätta om tre drömmar du har.
3. Dina bästa tips för att överleva i vinter.
4. Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?
5. Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?
6. Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?
7. Idag börjar många jobba igen, hur är det för dig?
8. Fredag idag, hur spenderar du dagen?
9. Covid19 kan lätt dra ner livet. Hur finner du glädjen?
10. Vad har du i koppen?
11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad.
12. Berätta om något alla borde se.
13. Tjugondag knut åker (nu) julen ut?
14. Vad behöver du rensa bort?
15. Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.
16. Det finns inget som är värre än…
17. Jag unnar mig gärna…
18. Jag blir glad när…
19. Den som väntar på något gott…
20. När pandemin är över vill jag…
21. Det är överskattat med…
22. Det är underskattat med…
23. Vardagslyx för mig är att…
24. Vilken dag i månaden för du pengar?
25. Min bästa vän…
26. Hur gör du för att få energi?
27. På sociala medier blir jag glad när…
28. I vardagen blir jag glad när…
29. Köper du snittblommor så här års?
30. För ett år sedan så…
31. Jag handlar gärna…

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

12 reaktioner till “Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s