Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?

Bild på mig från en av mina powerwalks

Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?

Ja du det ser man reklam om överallt exempelvis på Instagram, bloggar, tidningar och reklam på teven. Vilket jag såklart förespråkar. Jag tycker dock att det blir lite försäljnings grej över det hela också måste jag säga, vilket inte är fel eller?!. Min hälsa är bra och hälsan kan bara bli bättre. Jag har haft bättre hälsa och jag har haft sämre hälsa så jag skulle nog vilja säga att jag är på väg åt rätt håll att få som det var igen. Det gäller bara att tänka rätt i vardagen och få in ett hälsosammare och sundare tänk. Viktigt även att hålla i det då man fått bättre tänk och försöka att föra in den vardagsmotion man hinner så mycket som möjligt. Det är i regeln den motionen som oftast brukar hålla. Så är det i alla fall för mig!

På tal om träning och hälsa så fick jag syn på dessa bekväma bh på instagram och jag hoppade faktiskt på deras erbjudande Luxury Bra – Sömnlös BH. De verkar toppenbra och jag hoppas så också när de väl kommer hem. Ska berätta och visa vad jag tycker om dem sedan i ett annat blogginlägg. Här är bildkällan från deras webbshop.

Tycker ni att ni har hälsan? Vad skulle ni annars kunna förbättra? I så fall om ni har fått in ett bättre flow, vad har ni förbättrat med er hälsa den senaste tiden?

Jag tänkte att jag ville haka på någon utmaning i januari och Madeleine har en i januari, kika in den

1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.
2. Berätta om tre drömmar du har.
3. Dina bästa tips för att överleva i vinter.
4. Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?
5. Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?
6. Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?
7. Idag börjar många jobba igen, hur är det för dig?
8. Fredag idag, hur spenderar du dagen?
9. Covid19 kan lätt dra ner livet. Hur finner du glädjen?
10. Vad har du i koppen?
11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad.
12. Berätta om något alla borde se.
13. Tjugondag knut åker (nu) julen ut?
14. Vad behöver du rensa bort?
15. Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.
16. Det finns inget som är värre än…
17. Jag unnar mig gärna…
18. Jag blir glad när…
19. Den som väntar på något gott…
20. När pandemin är över vill jag…
21. Det är överskattat med…
22. Det är underskattat med…
23. Vardagslyx för mig är att…
24. Vilken dag i månaden för du pengar?
25. Min bästa vän…
26. Hur gör du för att få energi?
27. På sociala medier blir jag glad när…
28. I vardagen blir jag glad när…
29. Köper du snittblommor så här års?
30. För ett år sedan så…
31. Jag handlar gärna…

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?

 1. Tycker ”hälsohetsen” speciellt denna tiden om året är för mycket. Självklart borde vi vara hälsosamma men ja, du fattar kanske.
  BH’n ser super skön ut, ser fram emot att läsa om när du fått den.
  Jag skulle först och främst behöva bli frisk från min ätstörning för att få ordning på hälsan.

  Gilla

 2. Jag känner att jag verkligen skulle behöva ta ett krafttag med hälsan, framförallt med att bygga upp rygg, nacke och axlar som blir ganska tungt belastade av mitt jobb. Nya år känns som en nystart, så den motivationen kommer lite på köpet tycker jag.

  Gilla

 3. Jag motionerar varje dag men jag äter typ något onyttigt varje dag också, haha, och det måste jag bli bättre på, att försöka hålla mig till helgen 🙂

  Gilla

 4. Hälsan är viktig och också något jag prioterar just nu. 2020 har varit ett riktigt dåligt år för mig, jag blev dålig, ångesten kom och jag slutade träna… Jättetråkigt för det har varit något jag älskat, att promenera och så…. Men inte gjort det på evigheter, så det är mitt mål att börja promenera igen. 🥰

  Gilla

 5. Man är ju inte på topp hela tiden, men det är ju så livet är. Tror mycket på good enough och det räcker. Eller lev 80% sunt så kan de andra 20% bli fest.

  Gilla

 6. Mitt måtto är att all träning är bra träning! Om det så bara blir några squats framför TVn eller om man är ute och springer milen så är allt detta bättre än att bara sätta sig i soffan! 🤗 Det behöver varken vara dyrt eller tidskrävande!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.