Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?

Bild på mig från en av mina powerwalks

Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?

Ja du det ser man reklam om överallt exempelvis på Instagram, bloggar, tidningar och reklam på teven. Vilket jag såklart förespråkar. Jag tycker dock att det blir lite försäljnings grej över det hela också måste jag säga, vilket inte är fel eller?!. Min hälsa är bra och hälsan kan bara bli bättre. Jag har haft bättre hälsa och jag har haft sämre hälsa så jag skulle nog vilja säga att jag är på väg åt rätt håll att få som det var igen. Det gäller bara att tänka rätt i vardagen och få in ett hälsosammare och sundare tänk. Viktigt även att hålla i det då man fått bättre tänk och försöka att föra in den vardagsmotion man hinner så mycket som möjligt. Det är i regeln den motionen som oftast brukar hålla. Så är det i alla fall för mig!

På tal om träning och hälsa så fick jag syn på dessa bekväma bh på instagram och jag hoppade faktiskt på deras erbjudande Luxury Bra – Sömnlös BH. De verkar toppenbra och jag hoppas så också när de väl kommer hem. Ska berätta och visa vad jag tycker om dem sedan i ett annat blogginlägg. Här är bildkällan från deras webbshop.

Tycker ni att ni har hälsan? Vad skulle ni annars kunna förbättra? I så fall om ni har fått in ett bättre flow, vad har ni förbättrat med er hälsa den senaste tiden?

Jag tänkte att jag ville haka på någon utmaning i januari och Madeleine har en i januari, kika in den

1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.
2. Berätta om tre drömmar du har.
3. Dina bästa tips för att överleva i vinter.
4. Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?
5. Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?
6. Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?
7. Idag börjar många jobba igen, hur är det för dig?
8. Fredag idag, hur spenderar du dagen?
9. Covid19 kan lätt dra ner livet. Hur finner du glädjen?
10. Vad har du i koppen?
11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad.
12. Berätta om något alla borde se.
13. Tjugondag knut åker (nu) julen ut?
14. Vad behöver du rensa bort?
15. Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.
16. Det finns inget som är värre än…
17. Jag unnar mig gärna…
18. Jag blir glad när…
19. Den som väntar på något gott…
20. När pandemin är över vill jag…
21. Det är överskattat med…
22. Det är underskattat med…
23. Vardagslyx för mig är att…
24. Vilken dag i månaden för du pengar?
25. Min bästa vän…
26. Hur gör du för att få energi?
27. På sociala medier blir jag glad när…
28. I vardagen blir jag glad när…
29. Köper du snittblommor så här års?
30. För ett år sedan så…
31. Jag handlar gärna…

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

14 reaktioner till “Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s