Hårbottenanalys och gott kvällsro

En notis: Jag har bytt header här inne, hoppas att det ser bra ut hos er

Hej

Nu var det sedan igår jag bloggade, har inte bloggat alls idag. Förra inlägget idag var tidsinställt. Jaja så kan det vara och det spelar väl ingen som helst roll. Fler som frågat hur det är med mig och jag mår bättre och har ingen feber och halsont idag. Det vände snabbt, jag har inte orken helt bara, men det kommer. Jag har också fått min härliga röda vecka och får tampas med den nu 3-4 dagar, det är bara gilla läget med andra ord. BQ var och handlade åt sin mamma förut och så även åt oss och då ville han överraska mig och köpte hem ett nytt te Arvid Nordqusit lakritstäppa. Jag älskar lakrits och lakrits och citron brukar göra sig bra ihop. Detta te var verkligen så gott, mums. Kommer ni över det ska ni köpa det. BQ köpte det på vårt ICA Supermarket. Det dricker jag nu här på kvällen och får lite kvällsro

→ Har ni smakat denna tesort? Annars då vilket är ert favoritte?

Fått en analys av min hårbotten av en hårolog.

Som ni vet har jag skrivit om innan att jag fick väldiga problem när jag bytte schampo i somras Maria Nila och fiasko på det. Jag gick då till en annan frisör än min egen just eftersom min frisör endast hade Maria Nila då. De rekommenderade då Hårologi – FIL Shampoo Neutral. Ett PH-Neutralt shampoo som är extra milt och just anpassad för extra känslighet. De tyckte även att jag skulle använda Hair&Scalp Multi Treat. Klådan fortsatte ändå lite och då bestämde vi oss för att ta bort allt som kan framkalla allergi, klåda och irritation och jag kör nu med FOB Shampoo Neutral där vi tillsätter tillsatser – Hibiskus och cocosnöt som ska vara lugnande för hårbotten. Jag har nu använt detta i 2 månader och absolut det har blivit mycket bättre. Vissa perioder har det varit helt bra och inte kliat eller varit torr hårbotten alls. SÅ SKÖNT!! Fler som frågat mig och undrat hur det gått och tänkte därför sätta ihop ett sammansatt blogginlägg om det. Bra är att man kan få droppar av tillsatser i produkterna då som är skonsamma så man kan få extra glans osv. De som säljer Hårlogis produkter är även Hårologer och kan göra analyser på vad problemet är och vilka produkter som passar just mitt problem. Det kan väl alla frisörer, men de har har en utbildning på detta på annat sätt. Jag bokade en tid där en hårolog kollade mitt hår och hon sa vad jag skulle ha för produkter och varför. Nu har ni som undrat och även ni som frågat fått svar och förhoppningsvis har jag sporrat er som har samma problem.

→ Har ni problem med hårbotten eller vad har ni använt som gör att er hårbotten inte har problem längre?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

16 reaktioner till “Hårbottenanalys och gott kvällsro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s