Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?

Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?

Jag badar gärna bastu och går på spa. Jag kombinerar gärna bastubad kombinerat med bubbelpool. I februari 2020 gav vi varandra en romantisk tripp till Dalecarlia. Vi gav varandra det i present för vi firar 20 år tillsammans som förlovade. Det var en helt underbar vistelse och hela omgivningen där är helt magisk så jag kan verkligen rekomendera det. Hade jag haft tillgång till bastu och bubbelpool så hade jag nyttjat det det i den mån det fanns utrymme för. Jag tycker det är så uppfriskande med bastubad. Tycker man känner sig extra ren och fräsch. Känner ni igen er att man känner sig extra fräsch när man varit i badhuset och när man sedan smort in sig. Då känns det som om man gj0rt rent varande veck av kroppen typ, haha.

Tycker ni om att bada bastu? Tänkte också fråga har ni varit på Dalecarlia? eller vilket spa tycker ni har fångat ert hjärta mest?

Jag tänkte att jag ville haka på någon utmaning i januari och Madeleine har en i januari, kika in den

1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.
2. Berätta om tre drömmar du har.
3. Dina bästa tips för att överleva i vinter.
4. Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?
5. Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?
6. Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?
7. Idag börjar många jobba igen, hur är det för dig?
8. Fredag idag, hur spenderar du dagen?
9. Covid19 kan lätt dra ner livet. Hur finner du glädjen?
10. Vad har du i koppen?
11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad.
12. Berätta om något alla borde se.
13. Tjugondag knut åker (nu) julen ut?
14. Vad behöver du rensa bort?
15. Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.
16. Det finns inget som är värre än…
17. Jag unnar mig gärna…
18. Jag blir glad när…
19. Den som väntar på något gott…
20. När pandemin är över vill jag…
21. Det är överskattat med…
22. Det är underskattat med…
23. Vardagslyx för mig är att…
24. Vilken dag i månaden för du pengar?
25. Min bästa vän…
26. Hur gör du för att få energi?
27. På sociala medier blir jag glad när…
28. I vardagen blir jag glad när…
29. Köper du snittblommor så här års?
30. För ett år sedan så…
31. Jag handlar gärna…

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?

 1. Jag älskar värme så bastu är så skönt. Går inte längre på badhus så blir ingen bastu för mig men tycker det är så härligt med värmen. Då jag fryser lätt 🙂

  Gilla

 2. Lät verkligen härligt. Alltid tyckt om att basta. Känns skönt för kropp och själ. Dock orkar man inte alls med varma eller för kalla temperaturer som gravid. Så får vänta med att spendera någon tid i en bastu! Hade inte varit fel med att ha en bastu hemma 🤩

  Gilla

 3. Gillar verkligen att basta, varmt och skönt. 🙂 Bastar varje gång jag är i badhuset.
  Ni får ta en tripp till badhuset och bada med bastu efteråt.

  Gilla

 4. Jag gillar bastubad. Vi hade bastu i vårt förra hus, och vi bastade varje fredag. När vi byggde detta hus planerade vi för både spabad (bubbelbad) och bastu. Spabadert kom på plats redan sommaren året efter inflytt, men bastun är inte klar än… saknar den heller inte när vi har badet. Föredrar spabadet om jag måste välja. Vi har både bastu och spabad i fjällhuset, men bastun har vi inte använt alls lika mycket som badet.
  Vilken rolig utmaning, kanske kollar in listan och hakar på någon av dagarna 😉
  /Maria

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.