Håll kroppen varm, med vaddå?!

Hej

Idag har jag varit kallfrusen hemma ända sedan jag var ute och gick med Erica i nästan 2h. Vi snacka och prata loss så promenaden som kändes som en halvtimma. När klockan var närmare 13 insåg vi att det var dags att säga hej då och äta lunch. Det var råkallt idag och jag satte på mig jeans istället för överdragsbyxor eftersom jag inte hittade överdragsbyxorna. Jag insåg efter ett tag att det var för kallt med jeans, jeans värmer inte. Mina lår var iskalla och röda då jag kom hem igen. Jag fick bädda ner mig en stund för att värma mig, men tycker inte att jag fått upp värmen ännu flera timmar senare. Promenaden var i alla fall jättehärlig och underbar. Vi pratade verkligen om ALLT. Vi gick Älvpromenaden, vi kände oss inte färdiga efter den (1h promenad) vi fortsatte till ett område som har massa fin natur och omgivning. Detta fina hus förevigade jag, tyckte att det var så fint. Jag hade kunnat fota hur mycket som helst, men syftet på denna promenad var att motionera och träffa Erica.

På tal om överdragsbyxor, vilket märke har ni och vilka plagg använder ni för att hålla värmen?

Nordwand Pants, Altitude skidbyxor Randy och Lindvallen skidbyxa

Erica kör med de lila här på bild 1 och så har hon värmande underställ under när hon rör sig för att inte vara i snön. När hon är i snön har hon skidkläder som jag både sett och vet. Mina termobrallor jag har är toppenbra, men de är mer för aktivitet i snön. Jag skulle behöva ett par att ha då jag är ute och powerwalkar när det är vinter och kallt. Har kikat runt lite och Nordwand pants och Altitude byxa Randy såg ju ut att kunna fungera för det om man ska ta dem som exempel från de jag visar här.

Jag tar däremot gärna emot tips på vad ni tycker är bra som en värmande utebyxa när man är ute för att inte aktivera sig i snön. Dock ska de hålla värmen så man inte blir kall och frusen om man inte rör sig hela tiden?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Håll kroppen varm, med vaddå?!

 1. Ja blir man väl kall är det svårt att få upp värmen men att duscha eller ta en vetekudde är mina tips, och som du säger att ta på sig överdrag så man inte blir kall från början. Hoppas du fick upp värmen ordentligt tillslut. Ja just det en varm kopp med funkar gärna här

  Gilla

 2. Skönt komma ut på promenader. Jag var ute och gick nästan hela dagen i lördags och fått så ont i min ena vad så kan knappt gå sen igår, blev väl överansträngning med muskeln eller något. Har som mål gå 10 000 steg per dag och då blev det över 30 000. Tog igen det jag missade på Nyårtsdagen. Hoppas du får en bra dag!

  Gilla

 3. Det är dom bästa promenaderna, dom som man inte känner av och är långa som tusan. Jag kan inget alls om överdragsbyxor och sånt.. men underställ gillar jag mer.

  Gilla

  1. Vad härligt att ni endå gick i två timmar väekligen skönt med en lång promenad i bland 😊 kan tänka mej att du var kall när du kom in

   Gilla

 4. Kikar på tipsen du får, för jag behöver också bra förslag på varma utekläder. Jag fryser jämt och är väldigt glad för mitt badkar som hjälper mej att tina upp.

  Gilla

 5. Jag har precis beställt ett par vinterlöpartights och ett par överdragsbyxor från Haglöfs. Ska hämta ut dem på tisdag när jag kommer hem, och sedan kan jag berätta om de är bra eller ej 🙂

  Gilla

 6. Så trevligt att gå ut & gå med en vän 😃 få ventilera + frisk luft.

  Jag har inga värme byxor. Men har ett par typ fritids byxor å under dem brukar jag har underställs byxor om vädret är kallt å ska vara ute. Eller så kör jag mjukisar med underställ eller jeans.
  Jag kan tycka att det är ganska skönt att komma in med kylig kropp. Då inte alls för kylig kropp. För min kropp blir som din då. Känns som aldrig kroppen blir varm.
  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 7. Jag använder en modell med hängslen från Didrikson (minns ej modellens namn just nu) hör egentligen till en skiddräkt men tycker jackan är för kall vintertid. Men byxorna är perfekta att dra på sig även över vanliga byxor. Själv skulle jag behöva investera i ett ordentligt underställ men tycker de är svåra att hitta

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.