Berätta om tre drömmar du har….

Berätta om tre drömmar du har.

Jag har ju såklart drömmen om att kunna åka utomlands igen. Vi har sagt nu sedan vi var på Mallorca att vi ska åka till Grekland nästa sommar. Det är fortfarande en dröm och vi hoppas att det blir så snart. Denna sommar vart det ju såklart då inte som vi hade önskat. Vi har kikat runt och läst om fler platser som vi tror skulle vara något för oss – 10 grekiska öar. Korfu verkar ju på pappret vara det bästa för barnfamiljer. Jag pratade med en bekant som är från Grekland och hon sa att Zakynthos och Santorini var basta ställen att åka till. Det tåls alltså att tänka på. Detta blir väl aktuellt sommaren 2022 antar jag.

Ni som varit på Grekland vad tycker ni har varit bästa resmålet?

Bildkälla från apollo.se

En annan dröm för mig vore att ha en sommarstuga med egen badplats och badtunna. Njutbar trädgärd och ett växthus och egenodlat. Visst vore det underbart att ha det så året om, men just sommarstuga känns så extra härligt. Jag älskar ju det lantliga och romantiska möter trendigt i inrednings väg. Hemma hos oss är det mest trendigt och stilrent. Skulle jag dock ha sommarstuga skulle jag vilja ha lantlig romantisk look som en tråd genom hela sommarstugan. Vi trivs med att bo i lägenhet på hösten och vintern. Skulle däremot mer än gärna ha en sommarstuga på vår och sommaren.

Bildkälla från Boråsttaper på lantliga tapeter

→ Berätta vilken inrednings stil tycker ni är snyggast? Bor ni i lägenhet eller hus?

En tredje dröm är ju såklart att skaffa en hund igen och vi vill mer än gärna ha en underbar labrador till. Jag har ju drömt om att vi ska skaffa en labradortik som skulle heta Lycka. Det var så verklig dröm att man faktiskt trodde det var så. Jag kollade typ efter henne då man vaknade på morgonen. Här är det BQ som är den stora bromsklossen för han har vant sig av husselivet nu och ser för många fördelar med att inte ha hund. Jag har dock inte sagt att jag övertalat honom klart än. Bellis vill ju också mer än gärna ha hund också. I hennes fall är jag nästan helt övertygad om att hon kommer skaffa hund själv när hon flyttar hemifrån.

Bildkälla från Zooplus

→ Berätta nu för mig vad har ni för drömmar som ni hoppas att ni ska kunna göra någon gång? Varför har ni dem drömmarna och har ni gjort några av de drömmar ni hade och hur var det sedan?

Jag tänkte att jag ville haka på någon utmaning i januari och Madeleine har en i januari, kika in den

1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.
2. Berätta om tre drömmar du har.
3. Dina bästa tips för att överleva i vinter.
4. Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?
5. Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?
6. Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?
7. Idag börjar många jobba igen, hur är det för dig?
8. Fredag idag, hur spenderar du dagen?
9. Covid19 kan lätt dra ner livet. Hur finner du glädjen?
10. Vad har du i koppen?
11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad.
12. Berätta om något alla borde se.
13. Tjugondag knut åker (nu) julen ut?
14. Vad behöver du rensa bort?
15. Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.
16. Det finns inget som är värre än…
17. Jag unnar mig gärna…
18. Jag blir glad när…
19. Den som väntar på något gott…
20. När pandemin är över vill jag…
21. Det är överskattat med…
22. Det är underskattat med…
23. Vardagslyx för mig är att…
24. Vilken dag i månaden för du pengar?
25. Min bästa vän…
26. Hur gör du för att få energi?
27. På sociala medier blir jag glad när…
28. I vardagen blir jag glad när…
29. Köper du snittblommor så här års?
30. För ett år sedan så…
31. Jag handlar gärna…

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Berätta om tre drömmar du har….

 1. Jag drömmer om att resa runt i Sverige i sommar! Jo jag skulle även vilja resa till Frankrike till Provenceområdet men även till Sicilien igen! Tror inte att de är omöjligt om ett tag bara att ha lite tålamod!

  Gilla

 2. Vi var i rhodos 2017 och vart superbesvikna. Dock hade vi då valt all inclusive. Tror att Grekland ska utforskas på en vespa med restauranger runt om. Kände dock inte att det var ett alternativ med 5 barn

  Gilla

 3. Vilka härliga drömmar du har! Jag drömde länge om att skaffa hund och nu har jag min lilla Nappe. Visst kräver det en del och jag kan förstå att han vant sig vid känslan av att vara mindre bunden, men den kärleken och glädjen man får från djuren är helt klart värt att man får pussla lite ibland 🙂

  Gilla

 4. Jag förstår att Grekland är en stor dröm just nu. När jag läste om det så såg jag mig själv sitta vid poolen i en solstol och njuta av solen och värmen. Så härligt det lät. Jag hoppas verkligen att man får resa iväg snart igen. Ett lantställe är så härligt, ni lär hitta erat dröm landställe när ni väl bestämmer er för att köpa 🙂

  Gilla

 5. Korfu har jag varit på., en ö jag gärna vill åka tillbaka till De andra två vill jag också besöka, men inte gjort. Verkar vara lugna öar. Rhodos gillar jag. Vi skulle åkt till Kallithea i maj, men blir inte av. Var nog för optimistisk. Samos var för lugnt och litet för mig. Kreta har jag också besökt, men fastnade inte riktigt för det. Men allt handlar om vad man är ute efter. Fastlandet,, Var i Thessaloniki för ett tag sen Det var sådär, men vi var i Halkidiki en dag, och dit vill jag tillbaka till

  Gilla

 6. Jag gillar Grekland väldigt mycket. Å vi har varit på Kreta & Rhodos. Båda dem är barnvänliga ställen tycker jag. Korfu har mina föräldrar varit på & dem gilla det stället.
  Sommarstuga är ju väldigt bra om man bor i lgh. Är man i den så kommer man ut lätt på gräsmattan 🙂 som är så är så härligt.
  Hund 🐶 är ju perfekt att ha i en sommarstuga ☺️😉 å man kommer ut i vilket väder det än är när man har hund 🐶😊.
  Mina drömmar kommer i mitt inlägg idag.
  God fortsättning❣️

  Gilla

 7. Älskar Grekland och dess natur, mat m.m.
  Min absoluta favoritö är utan tvekan Samos.
  Gillar dock oavsett ö att ta mig utanför turiststråken så man ser den riktiga ön…..

  Drömmar kan man ha många…

  Gilla

 8. Korfu och Santorini rekommenderar jag verkligen! Santorini är den vackraste ön!
  Det där att ha sommarstuga som ligger rätt nära där man bor är suveränt när man har barn! Vi hade sommarstuga tills maken fick stroken och stugan blev ett perfekt ställe att ladda batterierna på.
  Hoppas att du får hund igen, det behöver du!

  Gilla

 9. Trevlig läsning. Grekland är outforskat av mig. Jag har varit på Rhodos några gånger. Min och Kärlekens första semester gick till Kreta. Förra året var jag till Grekiska fastlandet på en golfresa. Jag skulle gärna åka på en ö luftning bland dom grekiska öarna

  Gillad av 1 person

 10. Det är härligt att ha drömmar – själv har jag just nu en enkel dröm om att få vara ensam för några dagar. Att kunna skicka iväg maken till Norge och sonen till någon vän och bara vara själv…en dröm som än så länge känns ouppnåelig. Sen har jag, som aldrig har någon reslust utomlands direkt, fått en önskan om att åka till Österrike – att se platserna där Mozart föddes och sound of music speklades in….jag måste alltid ha något att hänga upp en resa på…en dröm är förstås att befinna mig i gyllene salen i wien under nyårskonserten…

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.