Vilka möjligheter ser du med 2021…

Är sommaren den start vi kommer tro på mer möjligheter?

Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021

Det är ju många frågetecken just för man vet inte vart restriktionerna säger och hur allt utvecklas. Jag hoppas ju att allt ska lättas lite på så att det inte kommer var så extremt som det är nu. Stor möjlighet nu för 2021 är ju att vaccinet har börjat komma och vi hoppas att det är så bra de säger att det är så att vi motar bort detta hemska monster som hägrar i världen nu. Andra möjligheter är ju också att jag kommer vara färdigutbildad till sommaren och vi hoppas att det ska ge mig mer möjligheter till nytt jobb och att jag har en framtid inom barnomsorgen där det är jag vill jobba.

Vi hopps att vi får möjligheten att kramas med varandra igen och att man känner att man kan göra det där mer spontana som man väljer att undvika numera. Jag har en konsertbiljett till The Sounds, Mando Diao och The Hives som skulle varit förra året, men den är framflyttad till aug 2021 och den möjligheten hoppas jag kommer i år istället. För det har jag längtat efter, jag vill få på konsert. Gå ut och äta middag ett helt tjejgäng och kramas, mysa och må bra. Åka utomlands är nog tveksamt om man kommer ”våga”, det blir nog 2022 får väl del i så fall, men man hoppas att man kommer våga göra mer saker när man är på semstern i år och inte är lika åtstramat som denna sommar.

Vad känner du, vilka möjligheter ser du med 2021?

Jag tänkte att jag ville haka på någon utmaning i januari och Madeleine har en i januari, kika in den

1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.
2. Berätta om tre drömmar du har.
3. Dina bästa tips för att överleva i vinter.
4. Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?
5. Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?
6. Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det?
7. Idag börjar många jobba igen, hur är det för dig?
8. Fredag idag, hur spenderar du dagen?
9. Covid19 kan lätt dra ner livet. Hur finner du glädjen?
10. Vad har du i koppen?
11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad.
12. Berätta om något alla borde se.
13. Tjugondag knut åker (nu) julen ut?
14. Vad behöver du rensa bort?
15. Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.
16. Det finns inget som är värre än…
17. Jag unnar mig gärna…
18. Jag blir glad när…
19. Den som väntar på något gott…
20. När pandemin är över vill jag…
21. Det är överskattat med…
22. Det är underskattat med…
23. Vardagslyx för mig är att…
24. Vilken dag i månaden för du pengar?
25. Min bästa vän…
26. Hur gör du för att få energi?
27. På sociala medier blir jag glad när…
28. I vardagen blir jag glad när…
29. Köper du snittblommor så här års?
30. För ett år sedan så…
31. Jag handlar gärna…

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Vilka möjligheter ser du med 2021…

 1. Ja det är ett år med många möjligheter, ett år när allt från 2020 blir till det bättre, ett vaccin som gör värden något mer normal och att vi kan göra sker vi inte kunnat på länge. Jag hoppas att det åtminstone lättat till sommaren, innan dess är tveksamt tror jag

  Gilla

 2. Jag hoppas väekligen att det här året blir bättre med restriktioner nu så att man kan leva lite mer friare

  Gilla

 3. Ja, man får verkligen hoppas att det ljusnar…alltfler kommer ju dessutom att ha antikroppar, flera i min närhet är smittade och jag får hör om allt fler som varit smittade. Tack och lov har ingen av dem blivit allvarligt sjuka. och jag har inte träffat någon av dem. Men man vet ju inte hur länge antikropparna varar eller hur länge vaccinet håller. Men det borde ändå så småningom gå att lätta på restriktionerna. Vi håller tummarna för det…Men också för att du får ett jobb inom barnomsorgen som du önskar.

  Gilla

 4. Corona har verkligen ställt till det för oss alla. Hade en resa till England som vi inte fick tillbaka pengarna för. Vilket total förstörde min födelsedag då. Men jag är glad att man inte åkte då England blev så hårt drabbat. Något som man har till i år, mina möjligheter. Skall bli mamma igen till sommaren. Haft planer om att flytta och känner på mig att detta kommer bli ett bra år. Hoppas folk stannar hemma och inte smittar varandra. Vill inte behöva föda utan sambo på grund utav hårdare regler på sjukhusen! 🤭

  Gilla

 5. Jag hoppas att vaccinet gör så att vi kan leva mer ”som normalt” igen. Jag längtar efter att resa, att springa lopp och att få träffa folk. Inte kanske riktigt som normalt ännu, men i alla fall i en större utsträckning än nu.

  Gilla

 6. Ja jag hoppas också att detta år blir ett bättre år där vi kan börja göra mer saker igen. Men vi får se, vore kul att få träffa lite folk i år 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.